o as netikiu jog nors kuri moteris realiai gailisi isdavusi savo antraja puse, nu netikiu ir viskas. Pernelyg daug pas jas melo, falso, manipuliaciju ir intrigu. Jos puikiai moka tapti aukomis ir nuskriaustosiomis, nuostabiai ir virtuoziskai suvercia kalte vyrams del savo poelgiu zinoma tame gal ir yra tiesos, bet tai nepateisina pacio fakto Moterys tokios yra, galima su jomis gyventi, kalbetis, sukurti seima ir t.t bet pasitiketi....
papasakosiu toki pasakojima.. Karta gyveno indenu gentis kurioje vyrais buvo tampama tik isejus i kelione vienam, vienas jaunuolis isejo i kelione ir pazvelge i kalna su apsnigta virsune ir pagalvojo Na susigrumsiu su tavim, kelione buvo sunki ir jis uzlipes i kalno virsune ten rado gyvate, kuri baige numirti is salcio ir bado, gyvate jam sako Vaikine paimk mane ir nunesk i sleni man cia taip salta as mirsiu, vaikinas sako jai Oj ne juk tu esi gyvate tu mane igelsi, gyvate sako Ne jeigu tu man padesi as tau tikrai nieko nepadarysiu. na vaikinas isikiso gyvate uz rubu ir nunese ja i sleni, gyvate pajutusi siluma isitiese, atsisuko i vaikina ir jam igele.. vaikinas susuko Bet kodel , juk as tau padejau... o nusliauzdama gyvate jam atsake Bet juk tu zinojai kas as esu....