41

Re: Laimėk bilietus į Leon Somov ir Jazzu koncertą.

Jazzu muzika yra maistas mano sielai, o vyraujant tokiam niūriam rudeniui, ji beprotiškai alkana... tikiuosi laimėti wink

42

Zinau,kad Jazzu dainuoja gyvai beto man labai patinka jos dainos:) Mano gimtadienis Sausio 30diena    .Jeigu laimeciau bilietus pasikviesciau drauge is IESKOK.LT portalo i koncerta:)    Labai noriu bilietu nerealiai:)  Prasau duokit bilietus i ta koncerta!!! Aciu! smile

43

Si muzika man labai patinka net nepatinka o as ja dievinu,labai butu faina ten patekti ir pasiziureti gyvai

44

Nes as noreciau pasipirsti savo draugej per si koncerta, nes si atlikeja yra jos gyvenimo ritmas

45

todėl, kad neturiu vyro, niekas niekada man nieko nedovanoja apart šeimos, tai bent jūs padovanokit big_smile

46

gal ir vyrą koncerte susirasiu :DD juk vistiek reikės kažką pasikviesti eiti, bilietai juk du,tai reikės karštojoj linijoj paieškot big_smile

47

Nes man mama visada sakydavo, kad esu ypatingas.

48

iš anksto sveikinu būsimą laimėtoją ir linkiu gero koncerto - numanau, kad toks ir bus!
Organizatoriai - puiki iniciatyva rudeniui nuspalvoti!
O šiaip.. kai perskaičiau ir pagalvojau "kodėl aš" nesuradau nei vieno argumento.. negaliu sakyti, kad man jazzu nepatinka, bet jei rėkčiau kokie jie man mieli, ir kaip aš juos dievinu, ir kaip noriu į koncertą - tokiu atveju būtų gėda tiesiog nenusipirkti bilieto! Būtų gerai turėti ypatingą progą, bet artimiausia mano močiutės gimatdienis (aišku laiminga anūkė būtų geriausia dovana jai) :) dar galėčiau susigalvoti, kad koncerte šalia atsidurs mano svajonių vyras, bet, kad su tom mano svajonėm... baisu, jei jos ims ir išsipildys! Tad tiesiog bandysiu laimėti! ir viskas.

49

Butu smagu

50

patinka dainos Leon Somov & Jazzu ir butu mano merginai nuosyabi dowanele

51

as geriau nusipirksiu  biletus  , nei tiketis  is jusu gaut , bet pakolkas dar nepirksiu big_smile

52

Nes esu, pošims pypkių, dirbanti studentė, kurios galva prikimšta minčių arba apie atsiskaitymus arba apie neatliktus darbus, tad būtų malonu, jei mano gyvenime nors kas nors vyktų tokio, kad nereiktų galvoti, kuriam čia per galvą užvožti.. hihihi..regis surimavau.,, jou...jou..

53

Aš nusipelniau bilieto, nes esu pati fainiausia Karolina ir kitų daugiau tokių nėra ir nebus, todėl koncertas labai liūdės, jei aš tenais nepapulsiu ;D

54

Manis nieks nemyl, ti tegu nors cia pasisek, loterijoj ( bo būgčiom labė man patink ta muziok) .Dūšia atsigaus big_smile

55

Nes ieskok.lt banke turiu daugiausia kreditų ;D

56

Truksta pinigu, tai nelabai galiu sau leist... ;/

57

Nes as klausiau Jazzu beprotiskas geras dainas,ir dbr klausiau nauja daina,man atitektu bilietas tai laimingiausias zmogus turbut buciau. smile

58

Nezinau nei vieno siu atlikeju kurinio, tai butu puiki proga pazinti ju muzika

59

nes patinka muzikos stilius tongue

60

Lojalus ieskok.lt narys (mazdaug nuo 2003 metu), pastovus VIP narys, kuris dar niekados negavo jokiu dovanu big_smile