81

Re: Laimėk bilietus į Leon Somov ir Jazzu koncertą.

Bilitetai turetu atitekti man, Nes myliu muzika , nes gerbiu ir klausau jazzu ir na tiesiog... Nes taip turi buti :>

82

Nes gyvenu Kaune ir noriu aplankyti Vilnių wink)

83

nes šiandien mano vardadienis ;D

84

nes niekada nieko nesu laimėjusi, o tai būtų nepakartojama ir geriausia dovana, kadangi dievinu Jazzu ir jos muziką smile

85

AŠŠŠŠŠšššššššššššššš , NES NOOOOOOOOORRRRRRIIIIIIIUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

86

Todel,kad jei manes ten nebus tai nieko gero koncertas bus:)

87

kadangi pasiulymas ieskok.lt nariams,logiskiausia,jei pakvietimai atitektu lojaliausiems sio portalo zmonems.Administratoriai turetu isrinkti daugiausiai laiko cia praleidusi zmogu,seniausiai uzsiregistravusi,arba daugiausiai finansiskai paremusi,ty VIP klases nari.
Saves nesiulau,relax. smile

88

todėl, kam man labai patinką jų dainos smile

89

Todel kad su ieskok radau antra puse:) miliu jus! koncerte butu musu 3 pasimatymas!

90

Laimėjus bilietus nusivesčiau panelę iš Ieškok.lt į koncertą

91

niekas uz dyka bilietu nedalina juos gali laimieti gimines ir artimieji

92

Noreciau padaryti staigmena savo vaikinui. Del to, kad jo gimtadienis , kaip tik lapkricio  13d...:) Butu nuostabi dovana jam:)

93

Nenusipelniau.. big_smile

94

Aš labai norėčiau gauti šiuos bilietus, kadangi tai būtų unikali galimybė pagaliau išvysti Jazzu! Labai didelis sutapimas tas, jog aš ir mano draugas kaip tik tą savaitę būsime Vilniuje. Tai būtų puiki promoga tiek man, tiek mano draugui! smile) Jazzu yra viena iš mano mėgstamiausių dainų kūrėjų, tad tai būtų labai smagus laiko praleidimas ir be galo šaunus bei įsimintinas vakaras visam gyvenimui! smile)

95

Todėl, kad aš pakviesiu kartu eiti vieną tokį vaikiną smile Labai reikia bilietų!!!

96

Nes niekad dar nebuvau jokiame koncerte ir labai noriu pamatyti nes esu tuo amziaus kad galiu  jau ir nesulaukti aciu.

97

Labas,
butu malonu  pabuti  dideleje arenoje ir  pamatyti gyvai toki koncerta, nes niekada dar neteko   dalyvaut tokiame renginyje. Jai  tektu tokia garbe , issipildytu   viena is mano svajoniu . Aciu uz suteikta galimybe  bent pabandyti .  Sekmes  vissiems bandantiems  smile

98

Kiek glaima dirbti , reikia ir atsilapaiduoti, su muzika linksmiau, gyvent gėriau smile

99

Čia susipažinau su labai mielu vaikinu ir norėčiau mūsų pažintį realybėje pradėti būtent nuo tokio koncertuko.:)

100

todel kad protingos moters mintis nustelbe mergaites naivumas.. norejosi pabandyti....kaip kazkada,pirma  karta smile)))