Re: Laimėk bilietus į Leon Somov ir Jazzu koncertą.
Bilitetai turetu atitekti man, Nes myliu muzika , nes gerbiu ir klausau jazzu ir na tiesiog... Nes taip turi buti :>
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Laimėk bilietus į Leon Somov ir Jazzu koncertą.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Bilitetai turetu atitekti man, Nes myliu muzika , nes gerbiu ir klausau jazzu ir na tiesiog... Nes taip turi buti :>
Nes gyvenu Kaune ir noriu aplankyti Vilnių )
nes šiandien mano vardadienis ;D
nes niekada nieko nesu laimėjusi, o tai būtų nepakartojama ir geriausia dovana, kadangi dievinu Jazzu ir jos muziką
AŠŠŠŠŠšššššššššššššš , NES NOOOOOOOOORRRRRRIIIIIIIUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Todel,kad jei manes ten nebus tai nieko gero koncertas bus:)
kadangi pasiulymas ieskok.lt nariams,logiskiausia,jei pakvietimai atitektu lojaliausiems sio portalo zmonems.Administratoriai turetu isrinkti daugiausiai laiko cia praleidusi zmogu,seniausiai uzsiregistravusi,arba daugiausiai finansiskai paremusi,ty VIP klases nari.
Saves nesiulau,relax.
todėl, kam man labai patinką jų dainos
Todel kad su ieskok radau antra puse:) miliu jus! koncerte butu musu 3 pasimatymas!
Laimėjus bilietus nusivesčiau panelę iš Ieškok.lt į koncertą
niekas uz dyka bilietu nedalina juos gali laimieti gimines ir artimieji
Noreciau padaryti staigmena savo vaikinui. Del to, kad jo gimtadienis , kaip tik lapkricio 13d...:) Butu nuostabi dovana jam:)
Nenusipelniau..
Aš labai norėčiau gauti šiuos bilietus, kadangi tai būtų unikali galimybė pagaliau išvysti Jazzu! Labai didelis sutapimas tas, jog aš ir mano draugas kaip tik tą savaitę būsime Vilniuje. Tai būtų puiki promoga tiek man, tiek mano draugui! ) Jazzu yra viena iš mano mėgstamiausių dainų kūrėjų, tad tai būtų labai smagus laiko praleidimas ir be galo šaunus bei įsimintinas vakaras visam gyvenimui! )
Todėl, kad aš pakviesiu kartu eiti vieną tokį vaikiną Labai reikia bilietų!!!
Nes niekad dar nebuvau jokiame koncerte ir labai noriu pamatyti nes esu tuo amziaus kad galiu jau ir nesulaukti aciu.
Labas,
butu malonu pabuti dideleje arenoje ir pamatyti gyvai toki koncerta, nes niekada dar neteko dalyvaut tokiame renginyje. Jai tektu tokia garbe , issipildytu viena is mano svajoniu . Aciu uz suteikta galimybe bent pabandyti . Sekmes vissiems bandantiems
Kiek glaima dirbti , reikia ir atsilapaiduoti, su muzika linksmiau, gyvent gėriau
Čia susipažinau su labai mielu vaikinu ir norėčiau mūsų pažintį realybėje pradėti būtent nuo tokio koncertuko.:)
todel kad protingos moters mintis nustelbe mergaites naivumas.. norejosi pabandyti....kaip kazkada,pirma karta )))
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Laimėk bilietus į Leon Somov ir Jazzu koncertą.