Re: Laimėk bilietus į Leon Somov ir Jazzu koncertą.
Būtų neblogai atsipūsti po varginančių mokslų, puikiai praleisti laiką ir beabejo pasiklausyti nuostabios muzikos tikiuosi Forūna man nusišypsos Ps. tai būna labai labai retai
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Laimėk bilietus į Leon Somov ir Jazzu koncertą.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 11 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Būtų neblogai atsipūsti po varginančių mokslų, puikiai praleisti laiką ir beabejo pasiklausyti nuostabios muzikos tikiuosi Forūna man nusišypsos Ps. tai būna labai labai retai
Nes jau beveik 10 metų esu www.ieškok.lt bendruomenės narė
Na gal atsirastu naujas gerbejas sios grupes
Nusipelniau šių bilietų, nes tai būtų nuostabiausias laikas praleistas kartu su man patinkančiu žmogučiu iš ieškok.lt )
Myliu jazzu ,esu jos dainu gerbeja
NORIU I JAZZU ir Taskas
Būtų papildoma motyvacija likti šiame puslapyje:)
Aš jau laimingas, kad patekau į šią didžiulę atranką, o jei pavyktų šioje atrankoje laimėti tada drysčiau teigti, kad ne tik kalėdos, bet ir lapkričio 13 diena yra stebuklu metas.
Manau, nusipelnau šių bilietų, nes norėčiau iš vienišos ir pilkos rutinos išlįsti ir pasimėgauti šiuo duetu pasikvietus kokį nors vaikinuką ir galbūt tai bus puiki pradžia kurti santykiams
Nes susipažinau su mergina per šį puslapį ir manau, kad tai būtų puikus pirmas pasimatymas su ja nueiti į šį koncertą
gal todel kad esu vienisius ir tenai gera proga susirasti antra pusele
Bet kiek cia siknalaiziu ziauru... Ir slykstu....
Nes man patinka ju gaminama muzika
nes labai noriu
nes labai noriu
nes ta diena mano gimtadienis:p
Aš tiesiog nusipelniau šių bilietų ir viskas!
nes norėčiau pradžiuginti savo dukrą
Norim bilietu
nes noriu linksmai praleist laika , senai koncerte bebuvau
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 11 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Laimėk bilietus į Leon Somov ir Jazzu koncertą.