201 (redagavo arvis 2014-11-09 20:34)

Re: Laimėk bilietus į Leon Somov ir Jazzu koncertą.

...Darydamas gerus darbus ar lapdaras darai tyliai ir ramiai -nedarydamas tam reklamos jokios,bei naudos sau ... Tau bus atlyginta Dievulio ! Tokia musų krikščioniška prigimtis !!!
Reklama? Kas gaus ar negaus ?? kodel gaus ar ne gaus ?? Kas gali tai nuspresti dievas,prezidentas,fyrmos bosas ,koncertų organizatorius ?? tiketi ar netikėti ?? kai tau 16 tiki//kai tau 35-tu abejoti...kai tau 50-tu žinai visą gyvenimą kaip nuluptą....aš dabar pasakysiu-gausiu atiduosiu tam kam to labiausiai reikia,tam kuris visą gyvenimą prisimins ir visiems pasakos kaip gerą yvyky...Plius paskaičiuot kiek žmogui kainuos iš kito lietuvos kampo atvažiuoti ir t,t,t,t  reiktų nunešt y vaikų namus ir padovanot ir nedarytį tokio ašiotažo,juk ne milijoną dalinat ...Ps labai megstu pakalbet su yvairais "vadukais " bet jiems teisybės nereik,,,Kiti interesai ir gyvenimo supratimai pas juos,,,o gal atsiras ???-DDDD
P.S. JIEŠKAU LIETUVOJE ATLYGINIMO APIE 10.000LT PER MĖNESĮ.KAŽKAM TAI "KAPEIKOS",KAŽKAM TAI TIK JUOKAS SUIMS IŠGIRDUS TOKIA SUMĄ...

202

todėl kad būtų smagu praleisti gimtadienio vakarą su Jazzu smile

203

Noriu labai į Jos koncertą, nes Jazzu muzika veža. Jos muzika suteikia tik geriausius prisiminimus. Ji priverčia galvoti, jausti, mylėti, gyventi.

204

Todėl, kad noriu smile labai labai noriu, woohhhhhhhhhhhhhoooooooooooo kaip noriu smile

205

Sakoma, viltis durnių motina,bet motina myli savo vaikus wink Čia šmaikščiai. O kuomet nesitiki būtinai kažkas ima ir nutinka. Tad bilietai beveik mano :*

206

Esu siek tiek vyrelesnes kartos,man 50 metu,o tartu su zmona-jau visas-100.Esam abudu sios svetaines aktyvus nariai .Jazzu dueto kuryba-tikrai ,yra neeilinis ivykis-Lietuvoje.Ne karta megavomes Ju kuryba,tiesa tik per -you tube.:)

207

Gal kad aš barzdą auginu? Bilietai, būtų geras paskatinimas tai tęsti smile

208

Niekados neiciau i tokia nesamone.

209

Sveiki. Aš nusipelniau šių bilietu nes auginu dukrele ir po ilgo laiko norėčiau kažkur išeiti pasilinksmint šis koncertas būtų ideali vieta tam! smile

210

noriu y sita koncerta:)

211

Geriau padovanokit tuos bilietus kam nors, kas iš tikro to nusipelnė, kas niekada gyvenime nebuvo jokiame koncerte, kas neturi pinigų, net esminiams dalykams nusipirkti, net nekalbant apie bilietą į koncertą...

212

nes jie žiauriai fainūs!!!

213

hmm..kodel nusipelniau? gal ir nenusipelniau, o ir nevardinsiu, jog ale mano gimtadienis buvo ar bus, uz grazias akis, del artejanciu svenciu, ar delto kaip dievinu ju muzika ar pan... tiesiog noretus nulekt, gerai praleist vakara, bei pasiklausit to, ko realiai neteko klausyti, gal visai patiktu..;]]

214

esu vyresnes kartos ,svetaines lankytojas.Siemet su zmona,mums jau 100 metu,bet esm aktyvus-ieskok,nariai.Jazzu dueto muzika-labai patinka ir manom,kad tai nera eilines asmenybes Lietuvos muzikos pasaulelyje.Kelis kartus klausemes ju koncetu,bet tik per you tube:(.Labai noretusi pasimegauti ju kuriamu menu-gyvame koncerte)

215

Todel. kad siandien mano gimtadienis!!!! smile)))

216

As, nes ta diena paskutine, man Lietuvoje.

217

Nes esu vienintelis, kuris neturiu jokių nuopelnų ir bilietų tikrai nenusipelnau.

218

Tai butu puiki dovana mano gimtadienio poga. Antra paklvietima padovanociau sios svetaines narei...o gal sis koncertas mums butu lemtingas smile.

219

Paskambinkit, kai reikės pasiimti bilietus. Geros dienos. big_smile

220

o man seip padovanokit as kam  nors padovanosiu