Re: Istatymas Draudziantis Rukyti Viesose Vietose
jis norejo pasakyt, kad tu ju pati neatidarinesi, nes uz lango lietus arba salta ! paziureciau kaip rukytum atsidarius langa kiek noretum.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Istatymas Draudziantis Rukyti Viesose Vietose
jis norejo pasakyt, kad tu ju pati neatidarinesi, nes uz lango lietus arba salta ! paziureciau kaip rukytum atsidarius langa kiek noretum.
Vaje Vaje Lietus arba salta:) po velniu iseini i balkona ir parukai
beto net virtuvej yra garu surinktuvas arba dar vintiliacija tokia per kur dumus irgi puikiai surenka:p
nu kas cia per nesamone???gal tiesiog kavinem reiketu labiau rupintis kad padaugetu vietu nerukantiesms...? tada visi bus patenkinti ir niekas nesisikus...
nes seip nelabai faina lakstyt prie tu siuksliadeziu iki stalo ir atvirksciai...
uzknisa...
Vaje Vaje Lietus arba salta:) po velniu iseini i balkona ir parukai
![]()
beto net virtuvej yra garu surinktuvas arba dar vintiliacija tokia per kur dumus irgi puikiai surenka:p
prie ko cia tie namai ir balkonai. kalbame apie barus ir pan.
Kad baruose irgi nlb langus atidaro ten ventiliacija yra (:
O beto labai pritariu Viktorijai Smagu, kad ji bent pradejo kompromiso ieskot..:)
o del langu as tik norejau pasakyti, kad jei pati savo kambaryje rukytu, ju neatidarytu ir taip istisai, paciai nelabai butu kaifas i dumu kamuoly sugryzti!!!!
Nezinau kaip kitiem bent jau man tai ventiliacijos kabakuose ir klubuose neuztenka,nes kai kiekvienas rukantysis ruko vos ne kas 5 min tai dumai tikrai labai jauciasi ir tai pastebi sugryzus i namus ir pauoscius savo drabuzius ar plaukus!!! Tai yra tikrai nemalonu!!!
taip dabar ir nesuprtau ar jau isleido ta istatyma ar dar tik tolimi planai??
der nepriimtas. arba nuo liepos 1d. uzdraus arba nuo 2008 sausio 1d.
na manau kavinems ir barams smulkiems tai ne pelna duos..siek tiek gaila verslininkų ir taip sunku lietuvoje islaikyti versla,nors pati ir nerukau
aj ir dar manau,kad tokiu istatymu musu valdininkai visiskai nieko nepasieks...isivaizduokim vaizdeli: prie kavines duru stowi siuksliadeze ir aplink ja mln rukanciu zmoniu...ir visur prispjaudyta..nemanau,kad ,pvz kokiam turistui, tai bus labai grazu...Lietuva pagarses ne tik laisvo elgesio merginom,banditais,bet uzims ir pirma vieta "graziu siuksliadeziu" konkurse... vertetu susimastyt ar mes to tikrai noretume...?
kazka gauni, kazka paaukoji..
na manau kavinems ir barams smulkiems tai ne pelna duos..siek tiek gaila verslininkų ir taip sunku lietuvoje islaikyti versla,nors pati ir nerukau
uzdraudusiu saliu patirtis rodo ka kita - padaugeja pajamu
aj ir dar manau,kad tokiu istatymu musu valdininkai visiskai nieko nepasieks...isivaizduokim vaizdeli: prie kavines duru stowi siuksliadeze ir aplink ja mln rukanciu zmoniu...ir visur prispjaudyta..nemanau,kad ,pvz kokiam turistui, tai bus labai grazu...Lietuva pagarses ne tik laisvo elgesio merginom,banditais,bet uzims ir pirma vieta "graziu siuksliadeziu" konkurse...
vertetu susimastyt ar mes to tikrai noretume...?
Lietuva tai priims jau vien del ES direktyvu Taip yra jau ir italijoj ir niekas nesiskundzia
Italija...tai ne Lietuva ar kitos ES salys,ten truputi kultura zmoniu kitokia... reiketu gal kitokiu budu kovot su tokiu dalyku...na man taip atrodo...
labai aciu abiem Viktorijom ir Eglei uz palaikyma!;) jau atsibodo man vienai su jais bandyt kazka irodinet,vis tiek niex manes neklauso..:D rukiau ir rukysiu kol sveikata leis!:p
Italija...tai ne Lietuva ar kitos ES salys,ten truputi kultura zmoniu kitokia...
reiketu gal kitokiu budu kovot su tokiu dalyku...na man taip atrodo...
ten baisiau ir nesvariau nei Lietuvoj. Pries kalbedam buk geras pasidomek. Kazkas cia annkciau komentavo del italijos. Be to kuo tai siejasi su iprociu rukyt. Iprotis nuo kulturos nepriklauso.
labai aciu abiem Viktorijom ir Eglei uz palaikyma!;) jau atsibodo man vienai su jais bandyt kazka irodinet,vis tiek niex manes neklauso..:D rukiau ir rukysiu kol sveikata leis!:p
ar mes ka nors sakome apie tavo rukyma? siulom tau mesti? rukyk! bet ne prie musu.
rukymo uzdraudimas viesose vietose sumazino rukyma net 10 procentu. kol kas jokiais budais tai nebuvo pavyke.
labai aciu abiem Viktorijom ir Eglei uz palaikyma!;)
Idomiausia tai, kad kalbate pievas.. ir dar - be jokiu argumentu
Viktorija, 18 wrote:Italija...tai ne Lietuva ar kitos ES salys,ten truputi kultura zmoniu kitokia...
ten baisiau ir nesvariau nei Lietuvoj. Pries kalbedam buk geras pasidomek. Kazkas cia annkciau komentavo del italijos. Be to kuo tai siejasi su iprociu rukyt. Iprotis nuo kulturos nepriklauso.
jei tai prigijo kitose salyse nereiskia kad ir musu saly prigis...man tas istatymas tiesiog atrodo kwailas,nes zmones toliau rukys kur nores...reik kovot ne su paciu viesu rukymu juk...reik daryti taip kad butu patenkinti visi:ir kurie ruko,ir kurie ne...
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Istatymas Draudziantis Rukyti Viesose Vietose