181

Re: Istatymas Draudziantis Rukyti Viesose Vietose

jis norejo pasakyt, kad tu ju pati neatidarinesi, nes uz lango lietus arba salta ! paziureciau kaip rukytum atsidarius langa kiek noretum.

182

Vaje Vaje Lietus arba salta:) po velniu iseini i balkona ir parukai smile  big_smile beto net virtuvej yra garu surinktuvas arba dar vintiliacija tokia per kur dumus irgi puikiai surenka:p

183

nu kas cia per nesamone???gal tiesiog kavinem reiketu labiau rupintis kad padaugetu vietu nerukantiesms...? smile tada visi bus patenkinti ir niekas nesisikus... smile tongue nes seip nelabai faina lakstyt prie tu siuksliadeziu iki stalo ir atvirksciai... smile uzknisa...

184

Egle, 16 parašė:

Vaje Vaje Lietus arba salta:) po velniu iseini i balkona ir parukai smile  big_smile beto net virtuvej yra garu surinktuvas arba dar vintiliacija tokia per kur dumus irgi puikiai surenka:p

prie ko cia tie namai ir balkonai. kalbame apie barus ir pan.

185

Kad baruose irgi nlb langus atidaro ten ventiliacija yra (:
O beto labai pritariu Viktorijai smile Smagu, kad ji bent pradejo kompromiso ieskot..:)

186

o del langu as tik norejau pasakyti, kad jei pati savo kambaryje rukytu, ju neatidarytu ir taip istisai, paciai nelabai butu kaifas i dumu kamuoly sugryzti!!!!
Nezinau kaip kitiem bent jau man tai ventiliacijos kabakuose ir klubuose neuztenka,nes kai kiekvienas rukantysis ruko vos ne kas 5 min tai dumai tikrai labai jauciasi ir tai pastebi sugryzus i namus ir pauoscius savo drabuzius ar plaukus!!! Tai yra tikrai nemalonu!!!

187

taip dabar ir nesuprtau ar jau isleido ta istatyma ar dar tik tolimi planai??

188

der nepriimtas. arba nuo liepos 1d. uzdraus arba nuo 2008 sausio 1d.

189

na manau kavinems ir barams smulkiems tai ne pelna duos..siek tiek gaila verslininkų ir taip sunku lietuvoje islaikyti versla,nors pati ir nerukau

190

aj ir dar manau,kad tokiu istatymu musu valdininkai visiskai nieko nepasieks...isivaizduokim vaizdeli: prie kavines duru stowi siuksliadeze ir aplink ja mln rukanciu zmoniu...ir visur prispjaudyta..nemanau,kad ,pvz kokiam turistui, tai bus labai grazu...Lietuva pagarses ne tik laisvo elgesio merginom,banditais,bet uzims ir pirma vieta "graziu siuksliadeziu" konkurse... big_smile vertetu susimastyt ar mes to tikrai noretume...? smile

191

kazka gauni, kazka paaukoji..

192

Viktorija, 24 parašė:

na manau kavinems ir barams smulkiems tai ne pelna duos..siek tiek gaila verslininkų ir taip sunku lietuvoje islaikyti versla,nors pati ir nerukau

uzdraudusiu saliu patirtis rodo ka kita - padaugeja pajamu

193

Viktorija, 18 parašė:

aj ir dar manau,kad tokiu istatymu musu valdininkai visiskai nieko nepasieks...isivaizduokim vaizdeli: prie kavines duru stowi siuksliadeze ir aplink ja mln rukanciu zmoniu...ir visur prispjaudyta..nemanau,kad ,pvz kokiam turistui, tai bus labai grazu...Lietuva pagarses ne tik laisvo elgesio merginom,banditais,bet uzims ir pirma vieta "graziu siuksliadeziu" konkurse... big_smile vertetu susimastyt ar mes to tikrai noretume...? smile

Lietuva tai priims jau vien del ES direktyvu wink Taip yra jau ir italijoj ir niekas nesiskundzia

194

Italija...tai ne Lietuva ar kitos ES salys,ten truputi kultura zmoniu kitokia... smile reiketu gal kitokiu budu kovot su tokiu dalyku...na man taip atrodo... smile

195

labai aciu abiem Viktorijom ir Eglei uz palaikyma!;) jau atsibodo man vienai su jais bandyt kazka irodinet,vis tiek niex manes neklauso..:D rukiau ir rukysiu kol sveikata leis!:p

196

Viktorija, 18 parašė:

Italija...tai ne Lietuva ar kitos ES salys,ten truputi kultura zmoniu kitokia... smile reiketu gal kitokiu budu kovot su tokiu dalyku...na man taip atrodo... smile

ten baisiau ir nesvariau nei Lietuvoj. Pries kalbedam buk geras pasidomek. Kazkas cia annkciau komentavo del italijos. Be to kuo tai siejasi su iprociu rukyt. Iprotis nuo kulturos nepriklauso.

197

Karolina, 18 parašė:

labai aciu abiem Viktorijom ir Eglei uz palaikyma!;) jau atsibodo man vienai su jais bandyt kazka irodinet,vis tiek niex manes neklauso..:D rukiau ir rukysiu kol sveikata leis!:p

ar mes ka nors sakome apie tavo rukyma? siulom tau mesti? rukyk! bet ne prie musu.

198

Viktorija, 18 parašė:

reiketu gal kitokiu budu kovot su tokiu dalyku...na man taip atrodo... smile

rukymo uzdraudimas viesose vietose sumazino rukyma net 10 procentu. kol kas jokiais budais tai nebuvo pavyke.

199

Karolina, 18 parašė:

labai aciu abiem Viktorijom ir Eglei uz palaikyma!;)

Idomiausia tai, kad kalbate pievas.. ir dar - be jokiu argumentu

200

Gintaras, 23 parašė:
Viktorija, 18 parašė:

ten baisiau ir nesvariau nei Lietuvoj. Pries kalbedam buk geras pasidomek. Kazkas cia annkciau komentavo del italijos. Be to kuo tai siejasi su iprociu rukyt. Iprotis nuo kulturos nepriklauso.

jei tai prigijo kitose salyse nereiskia kad ir musu saly prigis...man tas istatymas tiesiog atrodo kwailas,nes zmones toliau rukys kur nores...reik kovot ne su paciu viesu rukymu juk...reik daryti taip kad butu patenkinti visi:ir kurie ruko,ir kurie ne... smile