1381

Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?

Jolita parašė:

Aš ne griežta, tiesiog buvau susidėjus su vienu iš ieškoko forumo etatinių bambeklių ir varytojų ant lietuvaičių. Ir buvau žiauriai nelaiminga smile

susidek su kitu,busi ziauriai laiminga,gal.:::034

1382

Kokie nuskriausti:D įdomu ar cia visos lt merginos ir vyrai lankosi IESKOK.LT:D o kitu salių žmones nepasikele:D kažkaip Geda prieš visa LT,  oi ne prieš visa ieskok.lt skustis kaip merginos Skriaudžiai vyrus:D

1383 (redagavo Ponaitissss 2014-12-16 19:47)

Ele parašė:
Ponaitissss parašė:

O kai su jumis daug ir gerai bendrauja, tai tada bus rasta 100 priezasciu, kad atstumt, nes tai be nuotaikos daznai esat, tai dar kas. Na parasot kokiems kaimieciams nemokantiems bendraut, kurie karstoj linijoj po viena ar du zodzius paraso, tai ko jus tikites, kad tokie vaikinai bendraus kitaip jei parasysit private?:)

Asmeniškai aš nieko nesitikiu iš kaimiečių, kurie parašo tik su žodžius - man tai kelia juoką, ir/ar iš siaurapročių, kurie gyvena rėmuose ir prikaišioja kitiems savo klaidingas pažiūras arba kitus vadina imbecilais ir t.t.
Su Tamsta buvo rasta viena pagrindinė nebendravimo priežastis, kuri, kaip matau, buvo tikrai teisinga ;]

Ele, na zinai, as irgi tokios pat nuomones apie tave, irgi esi ''protinga ir adekvati'' wink  O ir klaidingos ar neklaidingos paziuros, tai jau mano reikalas. Niekam nieko nekaisioju, o reiskiu savo nuomone. Siaip sau zmogu imbecilu nevadinsiu, bet jei mane puls, tai tikrai netylesiu. Pati rasai apie kitos nuomones ir zmoniu toleravimus, o dabar kazkaip pati sau priestarauji.
Na jo, eilinis zmogus, kuris visada ras sh ten, kur jo nera. Cia apie tamsta smile

1384 (redagavo Ele 2014-12-16 19:56)

Ponaitissss parašė:

Ele, na zinai, as irgi tokios pat nuomones apie tave, irgi esi ''protinga ir adekvati'' wink  O ir klaidingos ar neklaidingos paziuros, tai jau mano reikalas. Niekam nieko nekaisioju, o reiskiu savo nuomone. Siaip sau zmogu imbecilu nevadinsiu, bet jei mane puls, tai tikrai netylesiu. Pati rasai apie kitos nuomones ir zmoniu toleravimus, o dabar kazkaip pati sau priestarauji.
Na jo, eilinis zmogus, kuris visada ras sh ten, kur jo nera. Cia apie tamsta smile

"Ačiū" už išreikštą "nuomonę" bei mano "įvertinimą" ;]
Esi nuostabus individas su savo tvirta/ pagrįsta/ argumentuota/ faktais paremta nuomone ;]

P.S. tema ne apie tai, todėl nesileisiu į asmeniškumus arba, kitaip sakant, nesileisiu iki tavo lygio.

1385

ne nu bet rimtai... klaipedos krasto merginos rimtai kazkokios nenormalios.. per kita pazinciu tinklapi uzkalbinau mergina, truputi pabendravom, paklausiau ar noretum susipazint, atsake kad noretu, papasakojau apie save, parase kad patiko, o dabar idomiausia dalis - paklausiau klausimo - "ka papasakosi apie save?" (vis delto idomu apie ja suzinoti, nes aprasyme nieko nebuvo) - ignoras. galu gale po triju zinuciu su siuo klausimu vos ne vos atsake (na gal negalejo atrasyt nes neturejo laiko, buna visokiu dalyku) - bet tu megsti prilipti, tuomet atrasiau - tai jeigu normaliai bendraujam tai bendraujam? na ir galutinis atsakymas jos buvo - "jeigu neatrasau tai ar butina ikyriai prilipti? kas tas normalei?, man normalu kai nenoriu ir neatrasau". ne nu ar cia normalu?

1386

o kur tas lygis buna nubreztas ?,ir keista bet zmogus akcentuodamas kad nesileis iki kito lygio,jau pabrezia kad yra pasikeles.:::034

1387

Ramūnas parašė:

o kur tas lygis buna nubreztas ?,ir keista bet zmogus akcentuodamas kad nesileis iki kito lygio,jau pabrezia kad yra pasikeles.:::034

jeigu neatraso - reiskia pasikeles. paprasta.

1388

O jei atraso ir pasiunčia eiti toli toli:D

1389

RS parašė:

O jei atraso ir pasiunčia eiti toli toli:D

apie savo laisku turinius prasyciau nepasakoti, dekui.

1390

Aš nesiskindziu, tai tu skundiesi. Tai vadinasi, pas tave visi tokie laiskiai su toli toli:D

1391

Tomas parašė:

ne nu bet rimtai... klaipedos krasto merginos rimtai kazkokios nenormalios..

Nepainiok savo asmenines patirties su visomis klaipedietemis smile

1392

blyn kas per mastymas,parasei tai butinai turi atsakyti,gal buna visai joms nepatiki bet is mandagumo viena kita atraso,arba pora valandu visai neturejo kas veikt tai pastume duros,bet nebutina paskui rekti visiems kokios jos ne tokios.:::034

1393

Danielius parašė:
Tomas parašė:

jeigu tu skaityt nemoki ir neismoke,tai manau gali pradeti sugrizineti i pirma klase.

1394

as tai siulyciau mergoms rasyt tada kai jos offline, tada busi tikras, kad tavo laiskas nebus kazkur paciam gale ir bus sansas, kad pamatys ir galbut atrasys big_smile

1395

Ramūnas parašė:

blyn kas per mastymas,parasei tai butinai turi atsakyti,gal buna visai joms nepatiki bet is mandagumo viena kita atraso,arba pora valandu visai neturejo kas veikt tai pastume duros,bet nebutina paskui rekti visiems kokios jos ne tokios.:::034

taip, turi atsakyti.

1396

Parsyk Grybauskaitiai, gal atsakys:D

1397

Ele parašė:
Ponaitissss parašė:

"Ačiū" už išreikštą "nuomonę" bei mano "įvertinimą" ;]
Esi nuostabus individas su savo tvirta/ pagrįsta/ argumentuota/ faktais paremta nuomone ;]

P.S. tema ne apie tai, todėl nesileisiu į asmeniškumus arba, kitaip sakant, nesileisiu iki tavo lygio.

O as iki tavo lygio smile

1398

ant senatves lenino memuarus perskaitys,lygis susivienodins.:::034

1399

Tomas parašė:
Danielius parašė:
Tomas parašė:

jeigu tu skaityt nemoki ir neismoke,tai manau gali pradeti sugrizineti i pirma klase.

Sorry seniuk, po pirmo sakinio nebeskaičiau tu likusių ašarų, bet naivoka savo asmeninę patirtį lyginti su konkretaus krašto merginomis, pats pagalvok ką parašei:)

1400

Danielius parašė:
Tomas parašė:
Danielius parašė:

Sorry seniuk, po pirmo sakinio nebeskaičiau tu likusių ašarų, bet naivoka savo asmeninę patirtį lyginti su konkretaus krašto merginomis, pats pagalvok ką parašei:)

nelabai supratau? pro savo asaras nesugebejai perskaityti? o siaip tai, niekur nerasiau kad visos. nu bet ne idiotam suprasti.