Re: M+M jus uz ar pries?
Visada uz,vse so vsemi, v zhyvopisnom bezporiadke
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → M+M jus uz ar pries?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Visada uz,vse so vsemi, v zhyvopisnom bezporiadke
as uz, tai rodo kad mergina su fantazija
Na bet ta mergina nesidalins jau su tavim tom "fantazijom"
as uz, tai rodo kad mergina su fantazija
Pats matyt taippat neribota fantazija laikai:-P
ash uz M+M kai per viduri yra ir V ...
aš visiškai už. Be galo sunku, kai kreivi žvilgsniai stebi ir vertina tik dėl to kad už rankos paimu merginą, o ne vaikiną. Man svarbiau kas tai per žmogus ir kaip su juo jaučiuosi. Juokingai skamba, kai turiu sakyti jog Lietuvoje eiti susikibus už rankų su mylimu žmogumi yra tik svajonė. Nežinotumėt neužkliūtų, bet vos tik sužinot... staiga problema... Talentas, intelektas, pasiekimai ir ką gero žmogus nuveikė nesvarbu, vat faktas kad su moterim miegi ... ach... baisu.. Pagalvokit jei jūsų pats artimiausias žmogus prisipažintų ar apsiverstų liežuvis išdergti, šaipytis, skaudinti ir stumti į neviltį tik dėl orientacijos...
aš visiškai už. Be galo sunku, kai kreivi žvilgsniai stebi ir vertina tik dėl to kad už rankos paimu merginą, o ne vaikiną. Man svarbiau kas tai per žmogus ir kaip su juo jaučiuosi. Juokingai skamba, kai turiu sakyti jog Lietuvoje eiti susikibus už rankų su mylimu žmogumi yra tik svajonė. Nežinotumėt neužkliūtų, bet vos tik sužinot... staiga problema... Talentas, intelektas, pasiekimai ir ką gero žmogus nuveikė nesvarbu, vat faktas kad su moterim miegi ... ach... baisu.. Pagalvokit jei jūsų pats artimiausias žmogus prisipažintų ar apsiverstų liežuvis išdergti, šaipytis, skaudinti ir stumti į neviltį tik dėl orientacijos...
Tai valio gerai prašom tik..... Bet kam reikia reklamuotis. Ir viska viešinti.
Visiškai nulis emocijų man. Aš pro atvirai jausmus rodančias dvi merginas praeičiau lygiai taip pat, kaip pro vaikiną ir merginą, kurie nestokoja jausmų vienas kitam. Ne kartą savom akim mačiau rankom susikibusias ir merginas, ir du vaikinus.So what? Čia tik Lietuvoje dauguma kaip bobutės nuo sovietinių laikų "Oj, kas čia dabar per ... bla bla bla".
mane tai zvengas suima pamacius... :DDDDDD
Visiškai nulis emocijų man. Aš pro atvirai jausmus rodančias dvi merginas praeičiau lygiai taip pat, kaip pro vaikiną ir merginą, kurie nestokoja jausmų vienas kitam. Ne kartą savom akim mačiau rankom susikibusias ir merginas, ir du vaikinus.So what? Čia tik Lietuvoje dauguma kaip bobutės nuo sovietinių laikų "Oj, kas čia dabar per ... bla bla bla".
Puikus pagirtinas požiūris.
Todėl nes tai yra nenormalu , kad ir kaip bebūtu. Bet jei tokiu yra ir jiems gerai, tegul gyvena. Bet tai pasaulis taip neatsirado iš vyro ir vyro ar moters ir moters:D turėjo buti vyras ir moteris ar moteris ir vyras:D nes toks net gamtos dėsnis. Patinas poruojasi su patele:D o ne patinas su patinu ar patele su patele:D ir tai žino visas pasaulis. O cia tokius žmones nesuprantu ir nesuprasiu.....
Kad normalumo sąvokos apibrėžimo nėra
Kad normalumo sąvokos apibrėžimo nėra
Tai vien gyvenimo normalaus savoka ir apibrėžimas.......
Advokatas parašė:Visiškai nulis emocijų man. Aš pro atvirai jausmus rodančias dvi merginas praeičiau lygiai taip pat, kaip pro vaikiną ir merginą, kurie nestokoja jausmų vienas kitam. Ne kartą savom akim mačiau rankom susikibusias ir merginas, ir du vaikinus.So what? Čia tik Lietuvoje dauguma kaip bobutės nuo sovietinių laikų "Oj, kas čia dabar per ... bla bla bla".
Todėl nes tai yra nenormalu , kad ir kaip bebūtu. Bet jei tokiu yra ir jiems gerai, tegul gyvena. Bet tai pasaulis taip neatsirado iš vyro ir vyro ar moters ir moters:D turėjo buti vyras ir moteris ar moteris ir vyras:D nes toks net gamtos dėsnis. Patinas poruojasi su patele:D o ne patinas su patinu ar patele su patele:D ir tai žino visas pasaulis. O cia tokius žmones nesuprantu ir nesuprasiu.....
Prisiminiau tokį gerą posakį. Čia nebus tiksliai į šią temą, bet ryšį surast galima:
"Jeigu nepatinka homoseksualai, kaltinkint heteroseksualus. Nes būtent pas juos gimsta tokie."
RS parašė:Advokatas parašė:Visiškai nulis emocijų man. Aš pro atvirai jausmus rodančias dvi merginas praeičiau lygiai taip pat, kaip pro vaikiną ir merginą, kurie nestokoja jausmų vienas kitam. Ne kartą savom akim mačiau rankom susikibusias ir merginas, ir du vaikinus.So what? Čia tik Lietuvoje dauguma kaip bobutės nuo sovietinių laikų "Oj, kas čia dabar per ... bla bla bla".
Prisiminiau tokį gerą posakį. Čia nebus tiksliai į šią temą, bet ryšį surast galima:
"Jeigu nepatinka homoseksualai, kaltinkint heteroseksualus. Nes būtent pas juos gimsta tokie."
Cia ne įgimta. Juo negimstama o tampama. Tai ką kaltinti dabar:D
Cia ne įgimta. Juo negimstama o tampama. Tai ką kaltinti dabar:D
Tai vėl tuospačius, nes jie prastai auklėjo
RS parašė:Cia ne įgimta. Juo negimstama o tampama. Tai ką kaltinti dabar:D
O prie ko auklėjimas? Nemanau, kad kurie auklėja liepė ar bando iskiepiti buti tokiais.... Visi manau kaip tik bando iš auklėti ir užauginti gera ir normalu. Ar klystu? Tave gal auklėjo kitaip?:D
Čia į tą posakį reikėjo pažiūrėti su humoru, ne nesigilinti, kas įgimta, o kas ne.
Tai ir yra su humoru:D
Saulius parašė:RS parašė:Cia ne įgimta. Juo negimstama o tampama. Tai ką kaltinti dabar:D
O prie ko auklėjimas? Nemanau, kad kurie auklėja liepė ar bando iskiepiti buti tokiais.... Visi manau kaip tik bando iš auklėti ir užauginti gera ir normalu. Ar klystu? Tave gal auklėjo kitaip?:D
Na tai kaip ir rašai tampa tokie, tai kaip jie tampa? Auklėjimo pasekmė. O auklėja tai "normalūs"?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → M+M jus uz ar pries?