Re: Ieškau merginos rimtiems, ilgalaikiams santykiams
Del ugio labiausiai nepatiko. Tai jei keliais centimetrais kitokia, tai viskas? Brokas?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Ieškau merginos rimtiems, ilgalaikiams santykiams
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Del ugio labiausiai nepatiko. Tai jei keliais centimetrais kitokia, tai viskas? Brokas?
pala... Ponaiti, paaiškink man kas blogo tame, jeigu aš žinau ko man reikia ir ko aš noriu? jei tau tinka bet kas tai čia tavo reikalas o man be to nereikia mano manymu, geriau būti vienam, negu būti su bet kuo
Na as siulyciau ziureti paprasciau, nes del keliu centimetru nurasyt mergina yra kvaila ir sansu rasti mergina sumazeja. Pvz ieskai merginos iki 172, o jei jos ugis 173 ar 175, bet atitinka visus tavo reikalavimus, tai jin nerasys tau. Na cia tavo teise, rinkis ka nori
aš pats esu žemaūgis 175 ir už save turėti aukštesnę merginą... hmmm... ir šiaip reta mergina rinktųsi už save žemesnį o ir aš nejaukiai jausčiausi
O vat tegul pradeda gerbt ir zemaugius vaikinus. Tegul apskritai dziaugiasi, kad isvis vyru yra, nes kas eitu i kara jei ne vyrai? Kare buvo ir aukstaugiu, zemaugiu, storu, lieknu.
na, mes tai suprantam šaunu bet... yra begalės,didžioji dauguma žmonių, kurie to ne tai, kad to nesuvokia, bet jiems tai net nerūpi
man atrodo nusiskusk ta barzda ir turesi daug panu...
niekaip nesuprantu, kuo čia dėta barzda?
cia kazkam daug panu tureti yra kazkokia gyvenimo prasme,ale patirtis...:D Kosmaras koks,atrodo cia tik Jus vyrukai tokie nuskriausti....Dabar Jus namuose sedite ir laukiate,kol kokia princese ateis pas jus Manau kiekvienas turi savo reikalavimu ir tai cia yra normalu,tad nereiktu cia jo taip pulti....jei jis jaucia diskomforta salia aukstesnes,tai vadinasi jis salia sawes isivaizduoja zemesne dama...o tiems,kuriems yra ****,tai tiems aplamai yra **** kokia.....Zinoti,ko norima nera blogai...Sorry,kad ilindau ir issakiau sawo nuomone....:)
Inga, neturite dėl ko atsiprašinėti tam temos ir skirtos, kad savo nuomonę reikšti
Nemanau, kad kas atsilieps, nes cia tas pats kaip ir karstojoj linijoj, perziures ir nieko nerasys.
Ponaiti, aš ir nesitikiu čia ką nors surasti, bet juk už tai, kad parašysiu čia, jog ko ieškau, nieks man už tai per galvą neduos
niekaip nesuprantu, kuo čia dėta barzda?
gasdina gal panas.. pabandyk ir suzinosi..
Jūsų Košmaras parašė:niekaip nesuprantu, kuo čia dėta barzda?
gasdina gal panas.. pabandyk ir suzinosi..
Kad kiek merginu anketu skaiciau ir pasisakymu girdejau, tai merginos net mysteli i kelnes del barzdos, sakiau gal ir man reiks i oziuka pavirst:DD o jeigu rimtai, tai ne barzdoje, ugyje ar isvaizdoj problema...
Svarbiausia,kad moterys nepradėtu barzdas auginti 2015m
Profesoriau, šiaip vyrukai apie mano barzdą užsimena kur kas dažniau išvada: čia jums (vaikinams,/vyrams) mano barzda trukdo, o ne merginoms
Profesoriau, šiaip vyrukai apie mano barzdą užsimena kur kas dažniau išvada: čia jums (vaikinams,/vyrams) mano barzda trukdo, o ne merginoms
Man tikrai netrukdo, vis tiek tuoj Ožkos metai..
kaip šmaikštu... nei kiek
Cia vienom patiks, kitom nepatiks barzda. Tu geriau ikelk spalvota nuotrauka, bus paprasciau.
o jums dar neužkniso man aiškinti ką turiu daryti ? :DDD padaryk tą, padaryk aną, nusiskųsk barzdą, neverkšlenk, įsidėk kitą foto žmonės, užsiimkit savo reikalais ir savo problemom o aš jau kaip nors
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Ieškau merginos rimtiems, ilgalaikiams santykiams