Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 81 iki 100 iš 283
- Tomas
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Re: Ar mokate už kavą?
as ne mazas vaikas.. manes sulankscius is popieriuko lektuveli nesudominsi.. is viso i pasimatyma einu kaip dalykini pokalbi.. suzinoti tik viena dalyka, ar ji rimtai nori draugaut.. dauguma ateina siaip, papramogaut, sutikt nauju zmoniu, pazinciu, arba iesko geresnio arba pacios nezino ko nori.. todel praktiskai jau ir nebeinu i pasimatymus.. na ir del to, kad ziema, zinoma
- Elena
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
O CV atsineši, jei jau kaip į dalykinį pokalbį?...:)
83 Atsakymas nuo GeraširdisSvolačius 2015-01-16 22:46
84 Atsakymas nuo GeraširdisSvolačius 2015-01-16 22:47
- GeraširdisSvolačius
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Elena parašė:O CV atsineši, jei jau kaip į dalykinį pokalbį?...:)
Cv reikia pradedant bendrauti virtualiai atsirenki kandidates :DDDD
- Darius
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
is viso i pasimatyma einu kaip dalykini pokalbi.. suzinoti tik viena dalyka, ar ji rimtai nori draugaut..
nejuokauk, tu galvoji kas nors pasakys is pirmo pasimatymo ar nori rimtai draugaut ? manau kad pasakytu ar nori rimtai draugaut tai daug daugiau turi but pasimatymu, pazint vienas kita reik gerai. Nu gerai, nebutinai gerai pazint, bedraugaujant susipazinsi dar
- Elena
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
87 Atsakymas nuo GeraširdisSvolačius 2015-01-16 22:52
- Tomas
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
jokiu cv nereikia, svarbu butu noras draugaut is abieju pusiu.. jei yra tik is vienos puses, tai nieko ir nebuna..
89 Atsakymas nuo GeraširdisSvolačius 2015-01-16 22:54
- GeraširdisSvolačius
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
- Ugnė
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
profesoriux parašė:bet kaip matau tai jam nepadejo..
Kodel nepadejo? Padejo Seniai tai buvo, dabar tokiu nesurasi
91 Atsakymas nuo GeraširdisSvolačius 2015-01-16 22:58
- Tomas
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
GeraširdisSvolačius parašė:Ugnė parašė:profesoriux parašė:bet kaip matau tai jam nepadejo..
Kodel nepadejo? Padejo Seniai tai buvo, dabar tokiu nesurasi
Pagalvojus as kaip kreivarankis,nuo meno,dailes pan,nemokeciau net lektuvelio islakstyti
tai vadinasi origami.. populiaru tarp siuolaikinio jaunimo.. specialiai tam kad panas suviliot ir mokosi lankstyt is serveteliu..
- Elena
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
profesoriux parašė:jokiu cv nereikia, svarbu butu noras draugaut is abieju pusiu.. jei yra tik is vienos puses, tai nieko ir nebuna..
Vieną kartą susitikus neatsiras tas noras rimtai draugauti, ir jei pirmo pasimatymo pabaigoje paklausi merginos, ar nusiteikusi rimtai draugystei su tavimi, būk tikras, kad daugiau tu jos nematysi O ir pats, manau, nesivadovauji pirmu įspūdžiu
- Tomas
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
as ir ismaldos neduodu.. nes zinau kad tai jiems nepades..
- Anželika
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
profesoriux parašė:tiesiog skaiciuoju naudingumo koeficienta.. kadangi kava rezultato neitakoja, ji yra tik pinigu svaistymas.. tai greiciau mados reikalas - jei eiti i pasimatyma, tai kavineje.. nes taip per tv rodo ir taip visi daro..
Atsiprasau, bet perskaiciau ir net nupurte. Eini i pasimatyma ir skaiciuoji naudingumo koeficienta? Turbut labiau atstumiancio poziurio i pasimatymus dar negirdejau. Jei eini i pasimatyma, kaip i dalykini pokalbi, tai nesistebek, kad jis taip ir baigiasi - rankos paspaudimu ir saltu atsisveikinimu. Cia nenoriu izeisti, tik siaip pastebejimas.
- Tomas
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Elena parašė:profesoriux parašė:jokiu cv nereikia, svarbu butu noras draugaut is abieju pusiu.. jei yra tik is vienos puses, tai nieko ir nebuna..
Vieną kartą susitikus neatsiras tas noras rimtai draugauti, ir jei pirmo pasimatymo pabaigoje paklausi merginos, ar nusiteikusi rimtai draugystei su tavimi, būk tikras, kad daugiau tu jos nematysi O ir pats, manau, nesivadovauji pirmu įspūdžiu
man jau jokie pirmi ispudziai nebeidomus, as tiesiog noriu draugaut ir turet mergina man nerupi ar ji ateis pasidazius ar ne, nerupi man ar ji baigus aukstaji ar ne, ar turi darba ar ne, ar gersim kava ar arbata, man rupi tik ar nori draugaut.. jei ji nezino, vadinasi nenori, nera pasiruosusi.. as nesakau, kad is karto pradesim draugaut, bet bent pabandyti susipazinti..
- Tomas
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Anželika parašė:profesoriux parašė:tiesiog skaiciuoju naudingumo koeficienta.. kadangi kava rezultato neitakoja, ji yra tik pinigu svaistymas.. tai greiciau mados reikalas - jei eiti i pasimatyma, tai kavineje.. nes taip per tv rodo ir taip visi daro..
Atsiprasau, bet perskaiciau ir net nupurte. Eini i pasimatyma ir skaiciuoji naudingumo koeficienta? Turbut labiau atstumiancio poziurio i pasimatymus dar negirdejau. Jei eini i pasimatyma, kaip i dalykini pokalbi, tai nesistebek, kad jis taip ir baigiasi - rankos paspaudimu ir saltu atsisveikinimu. Cia nenoriu izeisti, tik siaip pastebejimas.
matai as tiesiog esu saziningas.. noriu ateit toks koks esu, ir tada ziuriu ar patinku.. nenoriu zaisti vaikisku zaidimu - gelyciu, kavuciu ir pan.. tai ne man, as siek tiek kitoks nei visi.. paprasti bernai stengias padaryti ispudi, vaisina, kabina.. paprastoms merginoms tai patinka ir sutinka.. o man tokios, kurios uz kavute sutinka, pacios nepatinka.. taip ir ieskau tokios rimtuoles koks pats esu..
- Elena
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
TiesiogBaubas parašė:Elena parašė:profesoriux parašė:jokiu cv nereikia, svarbu butu noras draugaut is abieju pusiu.. jei yra tik is vienos puses, tai nieko ir nebuna..
Yra tokiu unikumu jusu kaliu tarpe kurios net ir nemacius myli niosirdziai, zinoma tai vienetai ir labai retai...
Matosi, kad iš vienišumo subaubėjai
- Elena
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
profesoriux parašė:Anželika parašė:profesoriux parašė:tiesiog skaiciuoju naudingumo koeficienta.. kadangi kava rezultato neitakoja, ji yra tik pinigu svaistymas.. tai greiciau mados reikalas - jei eiti i pasimatyma, tai kavineje.. nes taip per tv rodo ir taip visi daro..
matai as tiesiog esu saziningas.. noriu ateit toks koks esu, ir tada ziuriu ar patinku.. nenoriu zaisti vaikisku zaidimu - gelyciu, kavuciu ir pan.. tai ne man, as siek tiek kitoks nei visi.. paprasti bernai stengias padaryti ispudi, vaisina, kabina.. paprastoms merginoms tai patinka ir sutinka.. o man tokios, kurios uz kavute sutinka, pacios nepatinka.. taip ir ieskau tokios rimtuoles koks pats esu..
...Ir jei rasi tokią, jūsų abiejų ateitis visiškai aiški- rytas be kavos į lovą, bučiniai ir seksas pagal grafiką, dienos suplanuotos, visi koeficientai paskaičiuoti metus į priekį....Gėlės ir dovanos tik parduotuvės vitrinoje
Žinutės: nuo 81 iki 100 iš 283
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.