Tema: Ledynmetis-2
kino teatruose jau nuo balandzio 7 d.
garsintas lietuviskai ar eisit?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Ledynmetis-2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
garsintas lietuviskai ar eisit?
Parsisiusim ir dykai namie ziuresim
lietuviskas charakteris vis tiek kino teatre efektas geresnis
nors gal jei apie ultika kalbam, tai didelio skirtumo gal ir tikrai nera..
geriau butu angliskai.. lietuviskai kartais neitin gerai isvercia.. o ir beto ivairus juokeliai originalo kalba buna daug kartu linksmesni, negu isversti..
Rolandas, 23 parašė:Parsisiusim ir dykai namie ziuresim
lietuviskas charakterisvis tiek kino teatre efektas geresnis
nors gal jei apie ultika kalbam, tai didelio skirtumo gal ir tikrai nera..
Na lietuvis esu, tai kaip lietuvis ir elgiuosi. Aiksu kine ispudingiau, bet dovanotam arkliui i dantis neziurima
noreciau pamatyt pirma dalis patiko..
nu nzn tas filma tai nesamone kazkokia, kazkokie baubukai vaiksto ir krecia sposus ta gali pamatyti, bet kur ir nieko ten juokingo pvz. man nera :?
eisiu aisku
eisiu pirma dalis labai patiko,ir prikolai unreal
butinai siausiu
ziurejau ir zvengiau su visa kino sale.. irasa is kino sales... sakes...
)
) 9t. sveriantis oposumas
)
)
)
na nzn kaip jums asmeniskai nevien ledynmetis bet ir dauguma filmu pirmtakas buna visada geresnis nei antra ar trecia dalis taip buvo ir su matrica , x- menais pjuklu ir vat ledynmeciu na gal tik atsitiktinumas kas zino beje kas zinot kada iseis paskutynis x menu trilogijos sedevras ?
![]()
garsintas lietuviskaiar eisit?
ib ib ib noreciau,bet nzn ar eisiu
na nzn kaip jums asmeniskai nevien ledynmetis bet ir dauguma filmu pirmtakas buna visada geresnis nei antra ar trecia dalis taip buvo ir su matrica , x- menais pjuklu ir vat ledynmeciu na gal tik atsitiktinumas kas zino beje kas zinot kada iseis paskutynis x menu trilogijos sedevras
?
greitu laiku.. akre jau reklama yra... ant vasaros man rodos... tik neatsimenu qriu metu ) (;
(;
)
Tikrai nieko vertas...eina eina vel jie, eina....Zodziu pirma paziuri ir antro ziuret nereik. Idomu nebent tiem kas pirmo nemate.
man asmeniskai tai labai patiko
man tai labai patiko...:) gera porcija teigiamu emociju
visas filmas paremtas ant kardadantes voverytes, bet siaip super.. negaleciau pasakyti, kuris geresnis - pirmas ar antra.. abu vienas kito verti
visas filmas paremtas ant kardadantes voverytes, bet siaip super.. negaleciau pasakyti, kuris geresnis - pirmas ar antra.. abu vienas kito verti
pilnai pritariu! bet seip tai sitas filmukas skirtas suaugusiems.. vaikams - tiesiog idomus tie visi gyvunai, o suaugusiems skirtas visas siuzetas..
o is kur galima parsisiust?
:?:?:?:?
Rolandas, 23 parašė:Parsisiusim ir dykai namie ziuresim
o is kur galima parsisiust?
:?:?:?:?
Ish Dc++ )
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Ledynmetis-2