1

Тема: Ledynmetis-2

kino teatruose jau nuo balandzio 7 d. big_smile
garsintas lietuviskai hmm ar eisit?

2

Re: Ledynmetis-2

Parsisiusim ir dykai namie ziuresim smile

3

Rolandas, 23 пишет:

lietuviskas charakteris big_smile vis tiek kino teatre efektas geresnis smile nors gal jei apie ultika kalbam, tai didelio skirtumo gal ir tikrai nera..

4

geriau butu angliskai.. lietuviskai kartais neitin gerai isvercia.. o ir beto ivairus juokeliai originalo kalba buna daug kartu linksmesni, negu isversti.. smile

5

Vija, 24 пишет:
Rolandas, 23 пишет:

lietuviskas charakteris big_smile vis tiek kino teatre efektas geresnis smile nors gal jei apie ultika kalbam, tai didelio skirtumo gal ir tikrai nera..

Na lietuvis esu, tai kaip lietuvis ir elgiuosi. smile Aiksu kine ispudingiau, bet dovanotam arkliui i dantis neziurima smile

6

noreciau pamatyt pirma dalis patiko..

7

nu nzn tas filma tai nesamone kazkokia, kazkokie baubukai vaiksto ir krecia sposus ta gali pamatyti, bet kur ir nieko ten juokingo pvz. man nera :?

8

eisiu aisku smile

9

eisiu smile pirma dalis labai patiko,ir prikolai unreal smile butinai siausiu smile

10

ziurejau ir zvengiau su visa kino sale.. irasa is kino sales... sakes... big_smile big_smile) big_smile big_smile) 9t. sveriantis oposumas big_smile big_smile) big_smile big_smile) big_smile big_smile)

11

na  nzn kaip jums  asmeniskai nevien ledynmetis  bet ir dauguma  filmu    pirmtakas  buna visada geresnis  nei antra ar trecia  dalis   taip buvo ir su matrica  , x- menais   pjuklu  ir  vat ledynmeciu na  gal tik atsitiktinumas kas  zino  beje  kas zinot kada iseis  paskutynis x menu  trilogijos sedevras  big_smile ?

12

Vija, 24 пишет:

kino teatruose jau nuo balandzio 7 d. big_smile
garsintas lietuviskai hmm ar eisit?

ib ib ib noreciau,bet nzn ar eisiu

13

Robertas, 21 пишет:

na  nzn kaip jums  asmeniskai nevien ledynmetis  bet ir dauguma  filmu    pirmtakas  buna visada geresnis  nei antra ar trecia  dalis   taip buvo ir su matrica  , x- menais   pjuklu  ir  vat ledynmeciu na  gal tik atsitiktinumas kas  zino  beje  kas zinot kada iseis  paskutynis x menu  trilogijos sedevras  big_smile ?

greitu laiku.. akre jau reklama yra... ant vasaros man rodos... tik neatsimenu qriu metu big_smile) (; big_smile (; big_smile)

14

Tikrai nieko vertas...eina eina vel jie, eina....Zodziu pirma paziuri ir antro ziuret nereik. Idomu nebent tiem kas pirmo nemate.

15

man asmeniskai tai labai patiko

16

man tai labai patiko...:) gera porcija teigiamu emociju

17

visas filmas paremtas ant kardadantes voverytes, bet siaip super.. negaleciau pasakyti, kuris geresnis - pirmas ar antra.. abu vienas kito verti smile

18

Vija, 24 пишет:

visas filmas paremtas ant kardadantes voverytes, bet siaip super.. negaleciau pasakyti, kuris geresnis - pirmas ar antra.. abu vienas kito verti smile

pilnai pritariu! wink bet seip tai sitas filmukas skirtas suaugusiems.. vaikams - tiesiog idomus tie visi gyvunai, o suaugusiems skirtas visas siuzetas.. smile

19

Rolandas, 23 пишет:

o is kur galima parsisiust?
:?:?:?:?

20

Erika, 17 пишет:
Rolandas, 23 пишет:

o is kur galima parsisiust?