Tema: Ar merginoms patinka bisex vaikinai?
Laba diena visiems, norėjau paklausti ar yra merginų kurioms patinka bisex vaikinai ir norėtų su tokiu draugauti?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Ar merginoms patinka bisex vaikinai?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Laba diena visiems, norėjau paklausti ar yra merginų kurioms patinka bisex vaikinai ir norėtų su tokiu draugauti?
Nenaturalus seksualumas yra liga, nukrypimas nuo normos... Klausi merginu, ar joms patinka ligoti, nukrype vaikinai... Atsakyma zinai ir pats... Jei mergina normali, tu jos tikrai nedominsi... Jei ji irgi turi kokiu psichologiniu problemu, tuomet...gal
Man irgi nelabai Kažkaip... ne.
ne, nenoreciau.
Parašyk man, zuikuti
Ptfuj.. nerašyk t.y. protas aptemęs trumpam buvo
Sako p..sa viską kas juda tai čia šitie tokie Okey, bet atvirai turiu pora bičiuliu, abu brazilai, abu biseksai, bet kaip žmonės - žiauriai maladiec, atsipūtę, linksmi. Vienas vedęs ir du vaikai, žmona graži, feisbuke fotkės su gėjukais ir su merginom, normaliai normaliai. Sakyčiau pažangus individas jei su moterim pabodo, su vyrais truputį, kai tie nusibosta - atgal prie damų. Gal net pavydžiu
isigimeliu, slykstiniu kompanijos
ne tikrai ne
Sako p..sa viską kas juda tai čia šitie tokie Okey, bet atvirai turiu pora bičiuliu, abu brazilai, abu biseksai, bet kaip žmonės - žiauriai maladiec, atsipūtę, linksmi. Vienas vedęs ir du vaikai, žmona graži, feisbuke fotkės su gėjukais ir su merginom, normaliai normaliai. Sakyčiau pažangus individas jei su moterim pabodo, su vyrais truputį, kai tie nusibosta - atgal prie damų. Gal net pavydžiu
Negaliu normaliai perskaityt komentarų, toks jausmas, kad staugi man į veidą.
Tomas parašė:Sako p..sa viską kas juda tai čia šitie tokie Okey, bet atvirai turiu pora bičiuliu, abu brazilai, abu biseksai, bet kaip žmonės - žiauriai maladiec, atsipūtę, linksmi. Vienas vedęs ir du vaikai, žmona graži, feisbuke fotkės su gėjukais ir su merginom, normaliai normaliai. Sakyčiau pažangus individas jei su moterim pabodo, su vyrais truputį, kai tie nusibosta - atgal prie damų. Gal net pavydžiu
Negaliu normaliai perskaityt komentarų, toks jausmas, kad staugi man į veidą.
Is tikruju...man lygiai toks jausmas☺
jei aš suprasčiau,kad tas vaikinas mano likimas ir man labai patinka-aš priimčiau jį tokį ir nesvarbu,kad santykiavo su vyrais.
Nenaturalus seksualumas yra liga, nukrypimas nuo normos... Klausi merginu, ar joms patinka ligoti, nukrype vaikinai... Atsakyma zinai ir pats... Jei mergina normali, tu jos tikrai nedominsi... Jei ji irgi turi kokiu psichologiniu problemu, tuomet...gal
O gal tai ne liga, tiesiog tau uzhe sorak odin, tave jauna 90-aisiais girde ir tratino tulpiniai, todel nuo jaunu dienu dienu tik su tokiais bendraudama neismokai toleruoti kitu zmoniu pasirinkimu?
O gal tai ne liga, tiesiog tau uzhe sorak odin, tave jauna 90-aisiais girde ir tratino tulpiniai, todel nuo jaunu dienu dienu tik su tokiais bendraudama neismokai toleruoti kitu zmoniu pasirinkimu?
na, is to koks esi tolerantiskas ir zinai kaip elgiasi tulpiniai, matom uz kiek jiems atsiduodi... Buk tu biseksualu, buk tu gejum, bet ar verta tuo didziuotis? Cia panasiai jei sirgtu kas utelem ir kviestu padraugauti tiek uteletus, tiek sveikus...
Fuuuu, ne....
visai neblogai yra tokie vyrukai
Na merginos kaip jums tokie?
Aš nei prieš gėjus,nei prieš biseksualas nieko neturiu ir šiaip who not?
Ta prasme,jeigu čiūvas biseksualus,bet man patinka,tai kodėl gi ne. Manau draugaučiau.
Na merginos kaip jums tokie?
Šaunuolė
Jei mergai patinka bi- ji durna boba. Tai tas pats, kaip kita boba kuri nuciulpia, ir duoda rudnosiuko, bet ta boba- dura. Normalios- uz normalius. O bi- pi
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Ar merginoms patinka bisex vaikinai?