Jeigu ji pati nenori to, na tai greičiausiai tu jai neesi tiek svarbus kiek ji tau. Pasiūlyčiau susitikti ir "по душам" su ja pasišnekėti ir viską nuodugniai išsiaiškinti. Gal labai jauni ir galbūt ji nelaiko labai rimtų jūsų santykių ar žiūri į tai šiuolaikiškai. Be to, moterys kartais naiviai mano, kad "tik draugai" yra "tik draugai", net jeigu ir širdutes siuntinėja... O gal atbulai, laiko jį kokiu nors etatiniu meilužiu, kuris niekada rimtesnės pozicijos jos gyvenime neužims, kurių neriša jausmai, o tik aistra. O kartais moterys tokiu būdu duoda suprasti, kad viskas baigta. Pvz. galbūt ji tiesiog supranta, kad jos gyvenimas dabar pasuks kita vaga, kitas miestas, kita šalis ir t.t... Ji tada yra tiesiog realistė, bet jų minusas yra toks, kad nemoka aiškiai ir į akis pasakyti to kas vyksta. Nors galbūt tiesiog ant tiek naivi, kad mano, kad jūsų santykiai tai išgyvens... Bet kuriuo atveju, manau sunerimavai teisingu metu.
Moterų logika pagrinde remiasi prioritetine mąstysena ir jas labai lengva permatyti kiaurai. Statai ultimatumus ir žiūri ką ji rinksis ir greitai išsiaiškinsi kas jai svarbiau, nes prioritetai, tai esminė moterų logikos dalis. Dėl to su ultimatumais lengviausia suvokti kokioje vietoje ir kokios svarbos esi jai tu. Bet šios aplinkybės rodo, kad ne itin svarbus.
Dar galima su tuo širdutes siuntinėjančiu biču susitikti, geriausiai tokias atvejais kartu išgert ir irgi "по душам" pasišnekėti, sužinoti ką tas bičas mano. Geriausia į kokį nors tūsą, lyg netyčia pakliūti. Man taip kartą buvo, vienas tipo tik draugas, o netyčia pakliuvom į tą patį tusą su juo, tai papasakojo visai kitą realybės variantą, kad jie ten baisulinė pora su ja... Nors ji irgi buvo tokia, bėgikė į užsienį, tai ant galo nė jam nė man neatiteko Muštis nebūtina, bet ji nebūtinai apie jį tiesą sako. Vyrai tada dažnai pasako visą tiesą, kaip yra ir ko jie iš to tikisi...