Topic: Lietuvos gražiausi miestai
Koks Lietuvos miestas gražiausias pasakykite išrinkim? neskaitant Vilniaus, ar Kauno.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Įvairūs → Lietuvos gražiausi miestai
Koks Lietuvos miestas gražiausias pasakykite išrinkim? neskaitant Vilniaus, ar Kauno.
O kodėl Vilnius ir Kaunas ''rinkimuose'' nedalyvauja?
Kaunas turbut todel kad net iki pretendentu karteles tolokai jam.Vilnius todel kad sostine praskolinta iki paskutinio lito ir tos skolos trukdo kitu regionu pletrai.
I tema snekant tai druskininkai bet irgi tai kurortas.Tada galetu buti ignalina bei radviliskis.
Zemaittijoje Taurage.Aukstaitijoje Zatasai,Rokiskis, Anyksciai. tokia mano nuomone turistiniu poziuriu.
Klaipėda, Zarasai ir Kėdainiai.
O šiaip, suk nesukęs, bet Vilnius vis vien gražiausias ;]]]
Kad nei VIlnius nei Kaunas tai faktas! Neringoj turbut graziausia.
))
O šiaip, suk nesukęs, bet Vilnius vis vien gražiausias ;]]]
ir man Kėdainiai gražus ten gražiausios akimirkos buvo to negaliu pamiršt grįšiu. yra ir kitų miestų kodėl kiti nesako kad gražus ? Lietuva manau yra graži verta aplankyti bet kokį kampelį.
Ele wrote:O šiaip, suk nesukęs, bet Vilnius vis vien gražiausias ;]]]
Prisijungiu prie jūsų
Žinoma yra ir kitų gražių miestų kaip Kaunas, Klaipėda, Druskininkai, Palanga ir daug kitų, bet Vilnius man mieliausias ir gražiausias.
idiotai Jus, užknisa žmonės kurie skaityti nemoka... žmogelis klausia, kuris miestas gražiausias? Gražiausias! Jus supranta sąvoka gražus? komnetarai: mieliausias miestas, daugiausia prisiminimų mieste... kodėl čia pastoviai žmonės kalba ne į temą?? idiotų kraštas ;DD p.s. gražiausias miestai: Zarasai, Palanga, Druskininkai, Birštonas.
mano kaimas labai fainas,ai cia apie miesta,visai pofigu Klaipeda,visai neidomus Siauliai,visa kita nors karta verta aplankyti.
idiotai Jus, užknisa žmonės kurie skaityti nemoka... žmogelis klausia, kuris miestas gražiausias? Gražiausias! Jus supranta sąvoka gražus?
komnetarai: mieliausias miestas, daugiausia prisiminimų mieste... kodėl čia pastoviai žmonės kalba ne į temą?
Tik du žmogai parašė "mieliausias ir gražiausias" bei "gražus ten gražiausios akimirkos", o Tamsta jau taškosi skrandžio turiniu Taigi, pirmą aukščiau Tamstos pacituotą apibrėžimą gali ir sau pritaikyti ;]
No offence, bet užknisa prie beprasmybių beprasmiškai kabinėjantys asmenys ;]
Visi skrandziai, Jonava graziausia !
Ele, taip, aš idiotas, ir man negėda tai pripažinti ;D bet to, nu man reikia kaip nors prie ko nors prikibti, bo kitaip bendravimas čia nevyksta ;DD beprasmybė yra ieškokas, o tam, kad prisikabinti visada galima rasti priežastį ir prasmę ;DD
Kaunas
Kaunas grazus ,Vilnius irgi grazus ,bet graziausia Marijampole
Gražu ten kur nekvepe miestu o užuodžiama gamta ir kuo naturalesne ;-)
Vilnius kas be ko.
Diskusijų forumas → Įvairūs → Lietuvos gražiausi miestai