Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 81 iki 89 iš 89
- OLA
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Re: kaip ismokti skaniai gaminti?
Ka ten gaminti pili dektyne kur reikia ir nereikia, prisvilo nesigavo nebeda, svarbiause pries pateikiant degesius gerai prigirdyt o tada jau jam bus viskas skanu. Jai isiblaivius isrinktajam kils itarimu del valgio visada gali suvaidinti nustebusia, isizeidusia ir apkaltinti ji alkoholizmu.
- gytis
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Va tokios damos ir nuodija tauta !
- Tomas
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
kai kas viska supranta pazodziui...
- Sigis
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Еда на ночь у телевизора?
Настоящим мужчинам это можно и необходимо!
- Raselė
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Antanas Patamsis parašė:Sandra, 22 parašė:as taip pat moku gaminti,kaip ir mano vyras,kuris mane taip pat buna palepina kokiu skanestu:) Tai visai nesunku,tik reikia noro tureti ir kantrybes...
Turiu ir noro, ir kantrybes, bet kai suskaiciuoju kiek sugadintu produktu reiks ismesti, kol ismoksiu... ir kepu kiausiniene arba einu i kavine
Maisto negalima išmesti, jeigu ir nesigavo turi suvalgyti tai kas gavosi, nebent sudegini iki anglies
86 Atsakymas nuo Antanas Patamsis 2015-04-14 15:40
- Antanas Patamsis
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Raselė parašė:Antanas Patamsis parašė:Sandra, 22 parašė:as taip pat moku gaminti,kaip ir mano vyras,kuris mane taip pat buna palepina kokiu skanestu:) Tai visai nesunku,tik reikia noro tureti ir kantrybes...
Turiu ir noro, ir kantrybes, bet kai suskaiciuoju kiek sugadintu produktu reiks ismesti, kol ismoksiu... ir kepu kiausiniene arba einu i kavine
Maisto negalima išmesti, jeigu ir nesigavo turi suvalgyti tai kas gavosi, nebent sudegini iki anglies
jeigu pazadi suvalgyt mano mokslo vaisius, galiu mokytis toliau. Pasirasyk tiktai toki rasta kaip ligoninej pries operacija, kad nekelsi man pretenziju uz galimas pasekmes
- Raselė
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Antanas Patamsis parašė:Raselė parašė:Antanas Patamsis parašė:Turiu ir noro, ir kantrybes, bet kai suskaiciuoju kiek sugadintu produktu reiks ismesti, kol ismoksiu... ir kepu kiausiniene arba einu i kavine
jeigu pazadi suvalgyt mano mokslo vaisius, galiu mokytis toliau. Pasirasyk tiktai toki rasta kaip ligoninej pries operacija, kad nekelsi man pretenziju uz galimas pasekmes
Tokios nesąmonės pažadėt negaliu, bet mielai pasirašyčiau sutartį dėl kulinarijos pamokų, kur per mėnesį pradėtum gamint kaip super kokas
- Arturas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
aš moku gamint jei gaunasi.. moterį palepinčiau
- ally lorel
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
jei tau geles dovana, tai maistas i lova uz pinigus matyt Arturai.. nusisneki..
Žinutės: nuo 81 iki 89 iš 89
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.