Tingėjimo proga įdėsiu iliustracija kur žmogus vaizduojamas tingintis ranką ištiesti link dievo, o dievas pavaizduotas rimtas ir atsakingai tiesiantis ranką link žmogaus.
Mano atsakymai yra struktūriški. Naudoju apibendrinimus, išvardinimus. Man nesunku pateikti ir trumpą atsakymą - kas yra apibendrinantys sakiniai komentaro pradžioje, bet jeigu kartais norėtųsi paneigti tuos paprastus TRUMPUS teiginius, tai yra struktūriškai sunumeruotai išvardinti argumentai ar paaiškinimai kodėl tai teisinga. Aš spėju kad jūs norit praslinkti NEGARBINGAI, paprašę trumpo teiginio, kad jį galėtumėt trumpai paneigti, nors jau jums pateikta paaiškinimai kodėl jų paneigti negalėtumėt. Tai pabandom...
pantelimonas parašė:trumpai,apibrezima ir jam irodymu.romanu niekas neskaitys.juk nepirksi bilieto i koncerta kurio aprasymas susideda is 100 puslapiu.
ilgiausias mano komentaras sudarė gal 1-1,5 puslapio, teiginys apie 100 puslapių - parodo kokiu laipsniu tu drįsti hiperbolizuoti ir iškreipti tiesą kad tik tu būtum teisus. Trumpai tariant, atrodo jog esi linkęs pripažinti 1-2% tiesos!
Kas yra dievas? Cituoju iš 132 komentaro pradžios:
Vienu žodžiu - asmuo. Dviem žodžiais - aukščiausioji sąmonė. Trim žodžiais - visa kas yra.
Aštuoniais žodžiais, kadangi klausimas turėjo aštuonis - Tobulumo šaltinis, kviečiantis laisva valia pasirinkti dieviškumą laimei.
kokie yra įrodymai? Cituoju iš 127 komentaro pradžios:
Trys šaltiniai: 1) galima teoriškai suvokti kaip ir kodėl tai veikia, 2) praktiškai išbandyti pačiam, 3) nuspręsti jog kiti žmonės turėję patyrimus nemeluoja. Pirmas šaltinis padeda atskirti ar patirties šaltinis yra dievas, dvasios priklausančios dievo valios hierarchijai, ar ateiviai iš kitų civilizacijų.
Labai trumpai apie tuos punktus apibendrinant iš 127 komentaro - 1) kūrinija yra belaikė visų paralelinių tikrovių visuma kur viskas susiję holografiniu ir veidrodžio principu. Norim patirti ir tapatintis su dievu - tai veikia, norim izoliuotis ir patikrint kad uždaros sistemos patiria daugiau kančios arba žlunga - irgi veikia. 2) aprašiau tylos praktiką ir dar dvi nuorodas iš australiečio atrodo ir lietuvio nurodžiau. 3) yra daug žmonių ir bendravusių ir mačiusių, jėzų daug daugiau visi matė nei tėvą mano žiniom. yra mokymų užrašytų.
Abu tie komentarai randasi 7 puslapyje, "one click away".. but, that's why there is an illustration here.
ką dar sutrumpint? čia kažkiek primena mano paties 132 komentaro, atsakymo į antrą klausimą dalį "C".
edit: 1 punktą nagrinėja kvantinė fizika, ir bendrai fizika.