Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 21 iki 40 iš 232
21 Atsakymas nuo Laima 2015-06-21 06:48 (redagavo Salutė 2015-06-21 06:50)
- Laima
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Re: Beraščiai..
Tikrai, taip, labai daug beraščių, kurie net viename žodyje padaro dvi klaidas. Aš nekalbu, apie tai, kad kažkokia raidė praleista ar ne tą klavišą spūstelėjo- tai ne klaidos. Tai tik paprastai pasakius - rašymo apsirikimo klaidelės, jos - neesminės. Taip pat nepykstu, kai rašo be nosinių, varnelių ar brūkšnelių (tiesiog be lietuviškų simbolių). Bet kai žmogus parašo "ačių" "Šendien" "kat" "kaškaip" ir t.t. akis bado, net juokas nebeima. Kur ritasi pasaulis, koktu darods.
Neturiu išankstinės nuostatos, kad nebendraut su tokiais žmonėmis. Anksčiau duodavau jiems šansą, kartais vis dar duodu šansą. Gal tiesiog žmogus "susipykęs" su lietuvių kalbos gramatika. Tačiau, kuo tolyn, tuo mano tolerancija blėsta.
Dažnai, labai dažnai būna, kad toks žmogus tuščias vidumi ir pats neturi ko pasakyti.Tiesiog nėra apie ką su juom kalbėt. Jo bendravimas apsiriboja keliais žodžiais. Jau pradedu tokius asmenis ignoruoti-nebeatsakinėti arba blokuoti.
- Darius
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
- Serena
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Konstantinas parašė:Serena parašė:Sakyčiau, kad inteligencija ir erudicija su diplomo pavadinimu neturi nieko bendro. Esu gyvenime sutikus ne vieną žmogų tik su tuo "profesiniu" išsilavinimu ir tai -apsiskaitę, mandagūs, draugiški žmonės. Bet teko matyt ir ne vieną su daktaro laipsniu, bet buką kaip kažin kas ir patenkintą tik savimi pačiu..
Nenurašau žmogaus dėl to, kad jo išsilavinimas ne universitetinis - pabendravus iškart matosi, kas yra kas..
ka pati baigusi?)
VU KHF-tai ką?
- Tomas
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
oba idomiai vilniaus universitetas kaune
- gedukas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
- Laima
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Būtent, geriau be nosinių ar paukštelių nei "ačių"
- Laima
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Tai, juk čia kalbama ne apie mokslo pasiekimus, o apie neraštingumą.
Serena parašė:Konstantinas parašė:Serena parašė:Sakyčiau, kad inteligencija ir erudicija su diplomo pavadinimu neturi nieko bendro. Esu gyvenime sutikus ne vieną žmogų tik su tuo "profesiniu" išsilavinimu ir tai -apsiskaitę, mandagūs, draugiški žmonės. Bet teko matyt ir ne vieną su daktaro laipsniu, bet buką kaip kažin kas ir patenkintą tik savimi pačiu..
Nenurašau žmogaus dėl to, kad jo išsilavinimas ne universitetinis - pabendravus iškart matosi, kas yra kas..
ka pati baigusi?)
VU KHF-tai ką?
- OLA
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
- Vytautas
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Man tai vienodai, esu matęs tokių kur su tarpais ir taškais sakinio gale susipykę tai jau tiesiog sudėtinga dešifruoti.
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Prisijungęs
"svarbiause" va cia tai rastingumas) visus reikia atgal i mokykla i kalbos kulturos pamokas
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Prisijungęs
OLA parašė: na dar jai vyrukas padaro labai patinka.
vis galvoju kaip suprasti si sakini)
32 Atsakymas nuo Tomas 2015-06-22 15:43 (redagavo Tomas 2015-06-22 15:43)
- Tomas
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
OLA parašė: na dar jai vyrukas padaro labai patinka.
Šitas geras.
- OLA
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Na cia man patinka intriguot forumo lituanistus
- Darius
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Konstantinas parašė:"svarbiause" va cia tai rastingumas) visus reikia atgal i mokykla i kalbos kulturos pamokas
reik dirzo paimt tokiem zmonem ir auklet tol kol ismoks
- Ignas
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
OLA parašė:Na cia man patinka intriguot forumo lituanistus
Būna taip, kad paskui patys žmonės taip intriguodami nepajunta, kad tai taipo jų dalimi ir kitaip nebegali rašyti. Tik šiaip sakau.
- Sergio
- Užblokuotas
- Neprisijungęs
Konstantinas parašė:"svarbiause" va cia tai rastingumas) visus reikia atgal i mokykla i kalbos kulturos pamokas
tai ir mintys- turetu but, jei neklystu, o ne mintis...
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Prisijungęs
Sergio parašė:Konstantinas parašė:"svarbiause" va cia tai rastingumas) visus reikia atgal i mokykla i kalbos kulturos pamokas
tai ir mintys- turetu but, jei neklystu, o ne mintis...
mintys cia vardininko daugiskaita o mintis cia galininko linksnis. mano lietuviu kalbos mokytoja galetu manim didziuotis
- Vik
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Iki tam tikro lygio klaidas toleruoju, bet su visiškais beraščiais nebendrauju, nes tiesiog negaliu rimtai ir pagarbiai žiūrėti į žmogų, kuriam neperprantamos net paprasčiausios taisyklės. Bet labiausiai smerkiu tuos, kurie kas antrame žodyje raides praleidžia, sumaišo tarpusavyje – čia jau ne neišmanymas, o nepagarba pašnekovui.
Šveplą rašymą pateisinu, jei rašoma iš telefono. Bet rašant iš kompiuterio neįsijungti lietuviškos klaviatūros – tiesiog apsileidimas.
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Prisijungęs
o kam ta lietuviska klaviatura reikalinga?)
- Vaidas
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Konstantinas parašė:o kam ta lietuviska klaviatura reikalinga?)
Čia galima taip pasakyti apie daugelį pasaulio kalbų. Kaip ir beje klausti kam reikia taisyklingai rašyti, nebūtinai lietuviškai.
Žinutės: nuo 21 iki 40 iš 232
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.