Re: Kaip sekasi susipažinti?
bulbaska cia kas per tokia? chohlushka tai cia ukrainiete kaip suprantu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip sekasi susipažinti?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
bulbaska cia kas per tokia? chohlushka tai cia ukrainiete kaip suprantu
oi, Dariau, mokytis tau dar ir mokytis.. nustebinai, tiesa pasakius, savo gyvenimo nezinojimo lygiu. ka siuolaikiniuose universitetuose desto? ko vertos ausksciausio lygio vadybos studijos, jeigu nesuzinai, kas yra bulbaska, arba kaip per stipru veja uzsidegti cigarete?
Bulbaske- baltaruse, labancas- lietuvis nacistas, kacapas- rusas nacistas, ukropas- ukrainietis nacistas, chaholas- ukrainietis, ir tt. Bet cia fignia.Man paciam juoka ziauru kelia visas sis sajtas, cia- kaip savartynas koks
Universitetuose tokių dalykų nedėsto, baigę aukštuosius mokslus nežino ką daryti su tuo išsilavinimu ir kaip užsidirbti pinigų
Sergio, tu vis labiau man patinki ne seksualine prasme, suprantama
siaip jau vienas is nedaugelio pagarbos vertu universitetu destytoju Stasiukas Zebrauskas, pagarba jam, sake, kad universitetas ismokina ne specialybes, o paciam mokytis. to, ko tau tolimesniam gyvenime reikes, realiam gyvenime. jeigu to nesupratai, **** laika leidai tam universitete. daugumai jaunuoliu skiriama...
Gal kas nori mano 2 diplomus nusipirkt? Kadangi dedem nedirbu, tai man ju nereik
oi, Dariau, mokytis tau dar ir mokytis.. nustebinai, tiesa pasakius, savo gyvenimo nezinojimo lygiu. ka siuolaikiniuose universitetuose desto? ko vertos ausksciausio lygio vadybos studijos, jeigu nesuzinai, kas yra bulbaska, arba kaip per stipru veja uzsidegti cigarete?
mano aplinkoj nevartoja tokiu tai matai ir nezinau internete dar kaip prasidejo ivykiai ukrainoj tai suzinojau kas yra chacholai
Sveiki, ar yra kas gyvas ?
labas, ne.
Gal kas nori mano 2 diplomus nusipirkt? Kadangi dedem nedirbu, tai man ju nereik
galiu mainyti tavo diplomus i mano du diplomus
nea cia mirusiuju forumas
...kazkuriai bus demesio trukumas, pastebes, ir uzsikabins..
Čia pasiūlymas iš vyriško "solidarumo" - susirinkit visas su trūkumais, kad man lengviau būtų be trūkumų susirast?
moterys nori ne pinigu. jos nori:
1) komforto ir patogumu
2) nedirbti ir nieko neveikti
3) kad kazkas issprestu visas ju problemas
4) demesio. jos labai troksta demesio
5) papramogauti
Komforto? Tikrai taip. Išvykom tai netaikoma.
Be darbo gyvent negalėčiau.
Problemų kitiem nekraunu ir į kitų problemas nesikišu.
Dėmesio tik tiek, kiek jis naudingas abiem pusėm.
Kas yra pramogos? Mano pramogos - gamta. Minimaliom išlaidom pasiekiamas maksimalus atsipūtimas nuo buities.
Konstantinas parašė:moterys nori ne pinigu. jos nori:
1) komforto ir patogumu
2) nedirbti ir nieko neveikti
3) kad kazkas issprestu visas ju problemas
4) demesio. jos labai troksta demesio
5) papramogautiKomforto? Tikrai taip. Išvykom tai netaikoma.
Be darbo gyvent negalėčiau.
Problemų kitiem nekraunu ir į kitų problemas nesikišu.
Dėmesio tik tiek, kiek jis naudingas abiem pusėm.
Kas yra pramogos? Mano pramogos - gamta. Minimaliom išlaidom pasiekiamas maksimalus atsipūtimas nuo buities.
nu tai saunu. Kodel foto neisidedi? Ai metai daugiau - tai reik sakyt neisidedat.
nu tai saunu. Kodel foto neisidedi? Ai metai daugiau - tai reik sakyt neisidedat.
bijo kad kasnors is jos kaimo pamatys kad ji sedi ieskoke
Esu tokio dydžio, kad į objektyvą netelpu.
Ir dėl tokių komentarų, kaip "bijo kad kasnors is jos kaimo pamatys kad ji sedi ieskoke". Patinka man stebėt kaip žmonės apie kitus pagal save sprendžia...
Darius parašė:nu tai saunu. Kodel foto neisidedi? Ai metai daugiau - tai reik sakyt neisidedat.
Esu tokio dydžio, kad į objektyvą netelpu.
Ir dėl tokių komentarų, kaip "bijo kad kasnors is jos kaimo pamatys kad ji sedi ieskoke". Patinka man stebėt kaip žmonės apie kitus pagal save sprendžia...
pas mane tai nors nuotraukos yra. niekad negerbiau anonimiskai komentuojanciu zmoniu
niekad negerbiau anonimiskai komentuojanciu zmoniu
Kas sakė, kad man reikia Tamstos pagarbos?
O aš gerbiu visus, kurie stengiasi nekenkti. Man gyvent lengviau
P.S. O užblokuoti tų, kurie be foto negalit? Sakiau, kad nesikišu į kitų problemas, tačiau man svarbi Jūsų emocinė sveikata.
liux. randu, ko ieskau
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip sekasi susipažinti?