61

Re: Kaip sekasi susipažinti?

bulbaska smile cia kas per tokia? chohlushka tai cia ukrainiete kaip suprantu

62

oi, Dariau, mokytis tau dar ir mokytis.. nustebinai, tiesa pasakius, savo gyvenimo nezinojimo lygiu. ka siuolaikiniuose universitetuose desto? ko vertos ausksciausio lygio vadybos studijos, jeigu nesuzinai, kas yra bulbaska, arba kaip per stipru veja uzsidegti cigarete?

63

Bulbaske- baltaruse, labancas- lietuvis nacistas, kacapas- rusas nacistas, ukropas- ukrainietis nacistas, chaholas- ukrainietis,  ir tt. Bet cia fignia.Man paciam juoka ziauru kelia visas sis sajtas, cia- kaip savartynas koks big_smile

64

Universitetuose tokių dalykų nedėsto, baigę aukštuosius mokslus nežino ką daryti su tuo išsilavinimu ir kaip užsidirbti pinigų

65

Sergio, tu vis labiau man patinki smile ne seksualine prasme, suprantama smile

66

siaip jau vienas is nedaugelio pagarbos vertu universitetu destytoju Stasiukas Zebrauskas, pagarba jam, sake, kad universitetas ismokina ne specialybes, o paciam mokytis. to, ko tau tolimesniam gyvenime reikes,  realiam gyvenime. jeigu to nesupratai, **** laika leidai tam universitete. daugumai jaunuoliu  skiriama...

67

Gal kas nori mano 2 diplomus nusipirkt?  Kadangi dedem nedirbu, tai man ju nereik smile

68

Antanas Patamsis пишет:

oi, Dariau, mokytis tau dar ir mokytis.. nustebinai, tiesa pasakius, savo gyvenimo nezinojimo lygiu. ka siuolaikiniuose universitetuose desto? ko vertos ausksciausio lygio vadybos studijos, jeigu nesuzinai, kas yra bulbaska, arba kaip per stipru veja uzsidegti cigarete?

mano aplinkoj nevartoja tokiu tai matai ir nezinau smile internete dar kaip prasidejo ivykiai ukrainoj tai suzinojau kas yra chacholai smile

69

Sveiki, ar yra kas gyvas ?

70

mau пишет:

labas, ne.

71

Sergio пишет:

Gal kas nori mano 2 diplomus nusipirkt?  Kadangi dedem nedirbu, tai man ju nereik smile

galiu mainyti tavo diplomus i mano du diplomus

72

mau пишет:

nea cia mirusiuju forumas

73

profesoriux пишет:

...kazkuriai bus demesio trukumas, pastebes, ir uzsikabins..

Čia pasiūlymas iš vyriško "solidarumo" - susirinkit visas su trūkumais, kad man lengviau būtų be trūkumų susirast? :::a57

74

Konstantinas пишет:

moterys nori ne pinigu. jos nori:
1) komforto ir patogumu
2) nedirbti ir nieko neveikti
3) kad kazkas issprestu visas ju problemas
4) demesio. jos labai troksta demesio
5) papramogauti

Komforto? Tikrai taip. Išvykom tai netaikoma.
Be darbo gyvent negalėčiau.
Problemų kitiem nekraunu ir į kitų problemas nesikišu.
Dėmesio tik tiek, kiek jis naudingas abiem pusėm.
Kas yra pramogos? Mano pramogos - gamta. Minimaliom išlaidom pasiekiamas maksimalus atsipūtimas nuo buities.

75 (2015-07-26 08:15 отредактировано Darius)

Daiva пишет:
Konstantinas пишет:

moterys nori ne pinigu. jos nori:
1) komforto ir patogumu
2) nedirbti ir nieko neveikti
3) kad kazkas issprestu visas ju problemas
4) demesio. jos labai troksta demesio
5) papramogauti

Komforto? Tikrai taip. Išvykom tai netaikoma.
Be darbo gyvent negalėčiau.
Problemų kitiem nekraunu ir į kitų problemas nesikišu.
Dėmesio tik tiek, kiek jis naudingas abiem pusėm.
Kas yra pramogos? Mano pramogos - gamta. Minimaliom išlaidom pasiekiamas maksimalus atsipūtimas nuo buities.

nu tai saunu. Kodel foto neisidedi? Ai metai daugiau - tai reik sakyt neisidedat.

76

Darius пишет:

nu tai saunu. Kodel foto neisidedi? Ai metai daugiau - tai reik sakyt neisidedat.

bijo kad kasnors is jos kaimo pamatys kad ji sedi ieskoke

77

Darius пишет:

Esu tokio dydžio, kad į objektyvą netelpu. :::036

Ir dėl tokių komentarų, kaip "bijo kad kasnors is jos kaimo pamatys kad ji sedi ieskoke". Patinka man stebėt kaip žmonės apie kitus pagal save sprendžia... :::a58

78

Daiva пишет:
Darius пишет:

Esu tokio dydžio, kad į objektyvą netelpu. :::036

Ir dėl tokių komentarų, kaip "bijo kad kasnors is jos kaimo pamatys kad ji sedi ieskoke". Patinka man stebėt kaip žmonės apie kitus pagal save sprendžia... :::a58

pas mane tai nors nuotraukos yra. niekad negerbiau anonimiskai komentuojanciu zmoniu

79 (2015-07-26 13:27 отредактировано Daiva)

Konstantinas пишет:

niekad negerbiau anonimiskai komentuojanciu zmoniu

Kas sakė, kad man reikia Tamstos pagarbos? :::441

O aš gerbiu visus, kurie stengiasi nekenkti. Man gyvent lengviau :::a48

P.S. O užblokuoti tų, kurie be foto negalit? Sakiau, kad nesikišu į kitų problemas, tačiau man svarbi Jūsų emocinė sveikata.

80

liux. randu, ko ieskau smile