Re: Ieškau merginos rimtiems, ilgalaikiams santykiams
Aš tai bijau tų "rimtai" nusiteikusių. Kai kurie čia tokie rimti, kad trečioj žinutėj rašo apie tai, kur kartu gyvensim, o ketvirtoj - kiek vaikų bus. Ir iš tų žinučių tokiu naftalinu dvelkia... ir dar tokiu desperatišku noru susirast žmoną, bet kokią. Man baisu, kai žmogus sako, kad yra pasiruošęs priimt su visom mano ydom (jau kai mane užkutena, patikėkit, aš jų prigalvoju ohoho), nes man tai rodo ne jo rimtumą, o neatsakingumą. Dabar tinki, o rytoj jei netiksi, rasiu greit kitą. Ir paprastai baisiai nuobodūs būna tie "rimti". Penktoj žinutėj jau nebūna ką kalbėt. Todėl jei žmogus save apibūdina anketoj žodžiu "rimtas", bėgu kuo toliau. Dar kita kategorija yra "paprastas", bet neišsiplėsiu
As apginsiu vyru garbe bent kai kuriu nes cia visokio plauko uzeina. Jai tau nepatinka rimti ar dar kokie galetum nurodyti anketoje ir sumazintu tokiu skaiciu kurie tau raso jug visokio lygio cia renkasi kaip ir merginu yra visokio lygio ir su visokiais norais. Ovz tos kurios rodo figura arba ta ka turi tai jos daznoaisiai tuscios buna nes nieko neturedamos turiu galvoje nei proto per daug nei ka rodo ka dar turi bet jai viska parodysi nieko neliks. Kitos viska gal ir kaip turi bet jos buna egoistes arba turi demesio trukuma todel ir skaito kaip jom vyrai raso kokios grazios sexovos aisku buna ir vyru kurie raumenas ideda parodyti cia nes nk daugiau ir nera pas juos taig trumpai jai tau reikia kazko tai taip ir parasyk pvz jeri tau reikia kad tave karts nuo karto pamyletu (liaudis sako nei daug nei mazai per savaite tris kartai) ir kazkur nusivestu tai taip ir parasyk ........