Re: Rankdarbiai
kas norit saliko parasykit numegsiu ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Namai (Buitis, Vaikai, Receptai, Rankdarbiai…) → Rankdarbiai
Puslapiai Ankstesnis 1 … 7 8 9
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kas norit saliko parasykit numegsiu ;D
tai kaip su tais mezgimais aš ka tik atidariau namuose amatu būreli, visi kas gali tas juokiasi išmokau iš knygų megzti dabar ruošiuosi megzti megztini laiko trūkumas, bet už tat nervus ramina
jo nervus tai tikrai ramina:) o po to kaip maloniu kitiem parodyt savo darba:)
darau va sitikius darbelius
Kaste > tu juos parduodi ar cia tik sau? :?
labai grazus darbai
Rankdarbiai - tai cia butu isvertus handjob? Well quite nice, but I prefer blowjob
Darau ne tik sau bet ir draugam. Keleta pardaviau.
o man tai gaila butu parduoti savo darba, dovanoti taip... nes kai dovanoji, jau darydamas zinai ir galvoji apie ta zmogu o cia kai daryti kitiems zmonems ir tiek saves kaskam nepazistamam atiduoti.. ne tikrai ne man.. zinoma gal mano nuomone ir pasikeis...
rankdarbiai (?) hand job(?) blow job
Na as pati ir siuvineju ir neriu... taciau tikrai, savo darba kam parduot tikrai butu gaila:) o ir kol nusineri tarkim suknele ne karta pasimatyt reikia, kad dydis atitiktu, tad sunku butu kam ir nunerus padovanot, nes nebuciau tikra ar tinka
mezgiau seniai,bet vėl pradedu apie tai galvoti,o siuvinėti tai dievinu,per siuvinėjimą nerandu laiko kitiems darbams
handjob'o ir aš neatsisakyčiau
Tokių radau keletą ir įmečiau į laužą neįvertinau jog,tai buvo kažkieno darbas.
jei labai nori ,tai ismokt vienas juokas ir nert ir megzt ir siuvinet...jei tik galit islaikyt virbalus,vaseli ar adata, vadinas, jau mokat...
Siuvinėju su mielu noru, labai padeda apsiraminti, susikaupti
Sveika ne cia ne tuscias reikalas as siuvineju paveikslus labai malonus uzsiemimas pagal mane vel netgi i mada grista
Aš ir mano mama labai mėgstame įvairius rankdarbius, kaip koks darbščiųjų rankų būrelis pas mus namuose būna dabar galvojame pabandyti prekes pirkti internetu :
https://siuludama.lt/
gal kažkas jau yra čia pirkęs ir gali patarti ar vertą užsisakyti internetu ar vis dėlto renkatės tradicines parduotuves, nes norisi pačiupinėti prekę ?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 7 8 9
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Namai (Buitis, Vaikai, Receptai, Rankdarbiai…) → Rankdarbiai