Re: seksas automobilyje
O mylėjotės troleibuse? Naktį, kai nėra žmonių. Gale. Pi.si ją ir matai, kaip vairuotojas su pavydu ima rėkti. Nes jis to nedarys niekada.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → seksas automobilyje
Puslapiai Ankstesnis 1 … 35 36 37
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
O mylėjotės troleibuse? Naktį, kai nėra žmonių. Gale. Pi.si ją ir matai, kaip vairuotojas su pavydu ima rėkti. Nes jis to nedarys niekada.
nea troleibuse neteko) bet automobilyje teko labai daznai netgi daug dazniau negu lovoje) as butent del to savo masinos neismetu ir laikau garaze nes ji man primena jaunystes laikus kiek merginu buvo pamyleta ant jos galines sedynes) tai dabar beliko gyventi tik senais prisiminimais)
Aš tai nesimylėčiau automobilyje. Per mažai erdvės.
Aš tai nesimylėčiau automobilyje. Per mažai erdvės.
ziurint koks automobilis. jeigu sedanas tai vietos kaip lovoje) arba yra masinu kur nera pertvaros tarp bagazines ir salono. tai sulenki galines sedynes ir atsiguli kojos i bagazine o likes kunas ant sedyniu ir vietos pilnai uztenka) teko krovininiam buse myletis ten isvis vietos daug
Per Renuske auto,atsirado Alimentai vadinami Kaip sakoma Reno Pezo Gavno
Kai nori labai tai dzin tie patogumai..Man tai visai patinka..
gal ne tiek nore esme, paprasciausiai kazkas nauja, gal kazkam neisbandyta, vis del to viena karta gyvenam kodel neisbandziuss ir daugiau naujoviu, o ne vien atsikalt kaip triusiam lovoj viena poza ;)
Valdas parašė:O mylėjotės troleibuse? Naktį, kai nėra žmonių. Gale. Pi.si ją ir matai, kaip vairuotojas su pavydu ima rėkti. Nes jis to nedarys niekada.
nea troleibuse neteko) bet automobilyje teko labai daznai netgi daug dazniau negu lovoje) as butent del to savo masinos neismetu ir laikau garaze nes ji man primena jaunystes laikus kiek merginu buvo pamyleta ant jos galines sedynes) tai dabar beliko gyventi tik senais prisiminimais)
o kam gyvent prisiminimuose, kas neleidzia to daryti dabar o del autobuso tai kvailyste, sakyciau kazkiek pritatus dalykas
Vairuojant bandet kad moteris pamiletu? Ekstrimas super
Konstantinas parašė:Valdas parašė:O mylėjotės troleibuse? Naktį, kai nėra žmonių. Gale. Pi.si ją ir matai, kaip vairuotojas su pavydu ima rėkti. Nes jis to nedarys niekada.
o kam gyvent prisiminimuose, kas neleidzia to daryti dabar o del autobuso tai kvailyste, sakyciau kazkiek pritatus dalykas
merginos neturejimas neleidzia to daryti)
Gili uzuojauta...
visur patogu. reikia moket tik patogiai issriesti panele
visur patogu. reikia moket tik patogiai issriesti panele
o jeigu aukstaugis vaikinas ir aukstauge mergina ir pabandyk tu patogiai isiriesti mazam automobilyje. aisku jei labai nori tai ir mazam automobilyej pasimylesi bet senstant norisi patogumu
Butent...Patogumu ir silkiniu paklodziu.
masinoje pradedi, viesbutyje pabaigi, easy
Puslapiai Ankstesnis 1 … 35 36 37
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → seksas automobilyje