Tema: Nederamas vyro elgesys
Sveikos. Su draugu gyvenu virš metų. Viskas buvo gerai, beveik nesipykome, buvome meilūs, negailėjom vienas kitam gražių žodžių... Bet vakar įsilaužiau į jo fb. Jis turi bendra chatą su draugais. Tai pakraupau, pamačiusi, kokias žinutes rašinėjo apie mane. Kai pradėjome bendrauti, kalbėdavo, kokia esu žiurkė, kad „papis“ ir ieškos kitos ir pan. Nors man tuo metu kalbėdavo, kaip patinku, jog nori įsipareigoti, bet aš dar nebuvau apsisprendusi. Vėliau sutikau draugauti, apsigyvenome kartu nes buvo pastabus, geras... Tačiau, tuo metu, jis draugams rašinėjo, jog jam tiesiog naudinga su manimi gyventi, jo artimieji apie mus nieko nežino (šiuo metu žino, dažnai su jais susitinku). Tada draugai pasakė, jog negali varinėti pas kitų, nes trukdau aš, jis atsakė, kad varo... Ir šiaip buvo daug negražių dalykų rašoma, buvau žeminama tikrąja ta žodžio prasme. Vis apibūdindavo, kaip žiurke, čiulpike ir t.t. Net gėda rašyti viską smulkiai, ko ten prisiskaičiau. Nufotografavau tas žinutes ir jam nusiunčiau, tai teisinosi, jog „visi vyrai taip kalba“, „čia noras pasirodyti prieš draugus“, „neieškok čia prasmės, šitas chatas nesąmonės, viską išsigalvojau, pats nežinau kodėl“. Tokios žinutės tęsėsi kokius 3 mėnesius nuo mūsų pradėjimo gyventi kartu.
P.S. buvo žinučių, jog kai manęs nėra, naršo tindery ir pan. ir teisinosi, jog vyrai, prisigalvodami apie nebūtas moteris, taip kelia vienas prieš kitą ego.
Norėčiau pasidomėti, galbūt susidūrėte su panašia situacija? Galbūt esate „prigavusios“ savo vyrus, taip bendraujančius su draugais? Galbūt iš tikrųjų mažai žinau apie vyrų pasaulį, bet norėčiau viską išsiaiškinti, ar tikrai vyrai už nugaros tokie bjaurybės, kai į akis auksiniai... Dabar nežinau, kokių veiksmų imtis toliau. Mėginti pamiršti, palaukti, kol skausmas atslūgs ar įsitikinti, kad tikrai mane išdavinėjo ir jį palikti.