Re: Kas geriau?
Anna пишет:kažkaip prisiminiau anekdotą:
Žmona susipyko su vyru ir pareiškė, kad nekalbės. Na, nekalbės, tai nekalbės, vyras ramiai skaito laikraštį, paskui tv įsijungia. Žmona aplink siurbia, daiktus stumdo, vyras - nulis reakcijos... Galų gale žmona atsistoja tarp vyro ir tv ir pakiša jam po nosimi lapą popieriaus, ant kurio parašyta "Aš su tavimi nekalbu !!!" ...
Juokas juokais, bet čia žmona kvaila, vyras - manipuliatorius, o gal dar ir vampyras (energetinis). Tokia šeima ilgai netruks.
Mano galva, čia tipiškas vyras su loginiu mąstymu. Apie žmoną galvoja, kad pasiautės ir nurims, o jis tuo tarpu veiks, kas jam įdomu. Žmona irgi tipiška moteris su savo ekspresija ir emocijom, nuleidžia garą tvarkydamasi, bet negali atleisti vyrui, kad jis toks nesupratingas liurbis ir nerodo jai dėmesio. Eilinis lyčių skirtumo pavyzdys ir iš to kilęs nesusikalbėjimas. Pozityvi eiga būtų, kad kuris nors iš jų sako, einu padarysiu kavos, gal ir tu norėsi ir taip susitaiko, negatyvi, kad apsirengia ir išeina iš būsto, tai situacija nesikeičia, nebent vėliau parašo sms ir paklausia, ką nupirkt, tarkim vakarienei. Dar blogiau, kai kuris nors praranda kantrybę, tipo man užstoji saulę ar pnš.ir pratrūksta bartis, bet ir čia įmanoma gera baigtis. Vien žo eilinė šeimyninė scenelė, o juokinga, nes tipiška ir šmaikšti,o Annos puikiai pritaikyta..