Re: Super dideliu peniu ar dildu megejai
Laimute, metames per puse?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Super dideliu peniu ar dildu megejai
metames
ok, principinis sutarimas yra liko issprest klausima, ar verta bus patirtim dalintis.. kurie ieskoko dalyviai sumes po ewra, tiems atskleisim ispudzius. tinka planas?
Antanai, siandien mano Urteilsvermögen etwas beeinträchtigt...ich muss noch überlegen?
mano mastymas siek tiek itakojamas salutinio poveikio...atsakysiu rytoj i sita subtilu klausima
Laimute, puedes traducirlo a lituano?
gerai, pagalvok dar, sprendimas rimtas
Laimute, puedes traducirlo a lituano?
jo...bandziau su Google, bet pakraupau, koki vertima ismete. tai emiau ir pati pasistengiau.
apie vokieciu kalba.. kaip sake klasikas, kai pasako ich liebe dich ... cia su klaidom gal, norisi atsistoti pagal komanda ramiai ir sumusti kulnais
apie vokieciu kalba.. kaip sake klasikas, kai pasako ich liebe dich ... cia su klaidom gal, norisi atsistoti pagal komanda ramiai ir sumusti kulnais
be klaidu.
...sumusiau kulnais , nepatingejau atsistot
pasirodo, pagrindines frazes be klaidu ismokau be vadoveliu
Bandau ir as isivaizduoti kas slepiasi po tuo seseliu
Sergio пишет:O jopapa. Laukiau, laukiau destrafuotu klaunu temos naujos. Bet tokiooos... Net nepagalvočiau po 100 metu
![]()
![]()
Kodel klounu??Pats laikas pamirsti dinozauru laikus kas buvo pries 100 ar 10000 metu.Kalba eina apie dabarti,modernius laikus ir subtilius norus bei patirti.
Tai man atrodo kad tuščia tada tavo galva, jei apie tai galvoji. Gyvenimas tai ne peniai ir dildo, ur ne 10000metu- tai praeitis, kuriuoj nebuvo to, prisiminkim imperatorius, pvz kaligula cezaris. Koks buvo žverys žude žmones, pjove ir ruryjo, ir tt. Čia jau diagnozė. Poto scat?, eating shit ir tt. Tai jau amen...
Konstantinas pagalvojo, kad skundžiuosi
Karalienė пишет:Aš tai neturiu tokios patirties. Užtat nuomonę turiu, bet nesvarbu...
tai nusipirk big dildo ir iskarto apturesi patirti)
Margite пишет:Sergio пишет:O jopapa. Laukiau, laukiau destrafuotu klaunu temos naujos. Bet tokiooos... Net nepagalvočiau po 100 metu
![]()
![]()
Kodel klounu??Pats laikas pamirsti dinozauru laikus kas buvo pries 100 ar 10000 metu.Kalba eina apie dabarti,modernius laikus ir subtilius norus bei patirti.
Tai man atrodo kad tuščia tada tavo galva, jei apie tai galvoji. Gyvenimas tai ne peniai ir dildo, ur ne 10000metu- tai praeitis, kuriuoj nebuvo to, prisiminkim imperatorius, pvz kaligula cezaris. Koks buvo žverys žude žmones, pjove ir ruryjo, ir tt. Čia jau diagnozė. Poto scat?, eating shit ir tt. Tai jau amen...
Matau,kad tamsta PILNAGALVI komentatoriau,neturite,ka patarti siuo klausimu.
Istorija ir pamokslai manes siuo atveju nedomina.Jei jums tema kelia pykti,jums cia ne vieta.Izeidziancius komentarus pasilikite sau ir toliau linkiu laimingai gyventi su gerais prisiminimais apie dinozaurus,kaligula ir imperatorius.
tik pakalbi dviprasmiskiau, is kart pilna anoniminiu vip perziuru. dar kazkam neaisku, kas tie anonimai? ****==riugu saitas
tik pakalbi dviprasmiskiau, is kart pilna anoniminiu vip perziuru. dar kazkam neaisku, kas tie anonimai? ****==riugu saitas
man net minusiuka uzdejo ir uzblokavo
Bendraminciams? Aktualu? Jei nesvajojat susikist rasto i anusa, jum cia ne vieta? Ir beto moderniam pasauly visi turi sokt pagal freaku dudele? What the ****???
...kaip vaikai pupas į ausis...
...kaip vaikai pupas į ausis...
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Super dideliu peniu ar dildu megejai