Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 13 … 18 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 201 iki 220 iš 360
- OLA
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Re: Kaip realu čia susirasti žmogų rimtiems ilgalaikiams santykiams? :)
Pūkis Baisuolis parašė:Laimutė sakė, jog, kai būsiu santuokoje, irgi žiūrėsiu į kitas, bo man reiks dėmesio ;D na, drįsčiau ginčytis dauguma mano metų žmonės jau turi šeimas, žmonas vyrus, vaikų aš net merginos neturiu ;DD ir ne todėl, jog negebu susirasti ar esu beviltiškas... neeee... dėmesio aš susilaukiu... tiesiog nepuolu ant pirmos pasitaikusios, ir ieškosiu man, pačio geriausio varianto ir žinau, kad tas išlauktas laikas, kur įdėta tiek kantrybės, atsipirks su kaupu manau žmonės todėl ir nelaimingi, jog skuba, puola, nepasveria nepamatuoja, nori čia ir dabar... o kai gauna nusivylia... nes tiesiog tingėjo palaukti, pritrūko kantrybės o aš žmogus gan kantrus
Kur jau cia tau dar laukt nepastebetai atsinks senatve ir tada kam tu bereikalingas busi.
- Paslaptis
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Vyrai ilgai nesensta, Olačka...
- Armaforza
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
OLA parašė:Konstantinas parašė:OLA parašė:Jat be pasekmiu, istysai zliumbe kaip cia juos apgavo - nuskriaude vaiku prisidirbo o dabar alimentus moket reikia, paskolas ismoket reikia visko pripirko ir jokio dekingumo isvijo plika basa. Ta pacia diena jie nebent gali prostitute susirasti. Deja nera LT moteriskem is ko rinktis yra tik 3 pasirinkimai arba tinginys, arba alkoholikas, narkomanas, ar mergisius, arba viskas 3 viename arba 2 viename ir cia visiskai neprikalauso nuo moteriskes protingumo, isislavinimo socialines padeties nori seimos gyvenk is mineto pasirinkimo jai ne lik viena.
OLA kaip visada gerai pavare visus alkoholikais ir narkomanais isvadino) eisiu dar isgersiu)
Na matau tau tik tai kas aktualu uzsifiksavo, siap dar ir mergisius paminejau bet tau tai nepriimtina.
Man irgi ne viskas sutelpa... Tai vyrai - tik degradai, bet jus vis tiek tokius priglaudziat ir jie del to kalti..? Jo?
- Armaforza
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
OLA parašė:Pūkis Baisuolis parašė:Laimutė sakė, jog, kai būsiu santuokoje, irgi žiūrėsiu į kitas, bo man reiks dėmesio ;D na, drįsčiau ginčytis dauguma mano metų žmonės jau turi šeimas, žmonas vyrus, vaikų aš net merginos neturiu ;DD ir ne todėl, jog negebu susirasti ar esu beviltiškas... neeee... dėmesio aš susilaukiu... tiesiog nepuolu ant pirmos pasitaikusios, ir ieškosiu man, pačio geriausio varianto ir žinau, kad tas išlauktas laikas, kur įdėta tiek kantrybės, atsipirks su kaupu manau žmonės todėl ir nelaimingi, jog skuba, puola, nepasveria nepamatuoja, nori čia ir dabar... o kai gauna nusivylia... nes tiesiog tingėjo palaukti, pritrūko kantrybės o aš žmogus gan kantrus
Kur jau cia tau dar laukt nepastebetai atsinks senatve ir tada kam tu bereikalingas busi.
Nesvarbu, kiek vyrui metu. Kuo didesnis amzius, tuo normaliu ir laisvu maziau.
- Paslaptis
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Išvada : Su amžium ne normalėjam, bet nunormalėjam, o aš maniau, kad išmintingėjam...
- Armaforza
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Begant laikui, moterys supranta, kad tinkamu vyru nera daug, del to tampa vis labiau nuolaidesnes, liberalesnes, isiklauso ir nesiaikstija... Jus suvokiat, kad princeses visai ne jus... Princese jus daro tas, kuris salia... Kur girdejot, kad karaliska kilme atsiranda savaime, o ne paveldima..?
Vyrai veda, pasirinkimas vis mazeja ir prasteja... Jus nuleidziat kartele ir laikotes isikibusios, todel asortimentas neatsinaujina... Del to normaliu kandidatu vis maziau ir maziau... Del to vyresni vyrai, net ir su trukumais, vis tiek paklausus...
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Breinas parašė:Begant laikui, moterys supranta, kad tinkamu vyru nera daug, del to tampa vis labiau nuolaidesnes, liberalesnes, isiklauso ir nesiaikstija... Jus suvokiat, kad princeses visai ne jus... Princese jus daro tas, kuris salia... Kur girdejot, kad karaliska kilme atsiranda savaime, o ne paveldima..?
Vyrai veda, pasirinkimas vis mazeja ir prasteja... Jus nuleidziat kartele ir laikotes isikibusios, todel asortimentas neatsinaujina... Del to normaliu kandidatu vis maziau ir maziau... Del to vyresni vyrai, net ir su trukumais, vis tiek paklausus...
pritariu) nuo 40 metu ir iki 80 metu amziaus segmente situacija yra labai palanki vyrams. yra labai daug vienisu nasliu ir beveik nera laisvu vyru. todel vyresnei moteriai susirasti laisva vyra beveik neimanoma. kitas klausimas kad jeigu vyras dagyveno iki vyresnio amziaus sudeliojo savo buiti ir turi idomu gyvenima tai kam jam ta moteris reikalinga
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
as manau, kad nepriklausomai nuo lyties, amziaus, meterialinio gerbuvio, sveikatos bukles....pagrindine varomoji jega ieskoti partnerio, yra vienatves jausmas. kas rimtai iesko ir yra pasiruoses padaryti vienatvei gala, tikrai randa.
karteles lygis su amziumi kyla vis auksciau, o ne leidziasi. kas jaunysteje buvo nesvaru, dabar yra svarbu ir trukdo mums. daznai nenorim vargintis, bandant prisitaikyti...kam to reikia, juk esame jau susidelioje buiti, susitvarke finansine padeti... kam tie kompromisai.
taip ir gaunasi uzburtas ratas. ir norime gyventi patogiai, laisvai, nepriklausomai ir vienatve uzknisa. .
- Paslaptis
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Tų vyrų lb.daug, ypač vedusių. Sektų vorele iš paskos, jeigu neužstopintum. Poreikiai kiti. Tiesiog santykiai būna kitokie, gyvenama susitikimais be didelių įsipareigojimų vienas kitam ir tai, dažniausiai tenkina abi puses...
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Paslaptis parašė:Tų vyrų lb.daug, ypač vedusių. Sektų vorele iš paskos, jeigu neužstopintum. Poreikiai kiti. Tiesiog santykiai būna kitokie, gyvenama susitikimais be didelių įsipareigojimų vienas kitam ir tai, dažniausiai tenkina abi puses...
jo...vedusieji geriausia. atsibodo, grazinai zmonai, tegu toliau su juo kankinasi...
- Armaforza
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Sita vieta ir man patiko... Vyru - daug, bet visi vede...
O dar yra tokiu, kurie pila visoms ir bet kam ta pati. Jiems nesvarbu nei nuotraukos, nei amzius. Jiems svarbu ka nors ir bet ka barskinti...
Vien zo, asortimentas platus - galit rinktis ir murkdytis...
Kaip sake Ostapas Benderis Marija Berta Bender - Bej, "kai kam ir kumele tinkama nuotaka..."
- Paslaptis
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Pagal Jurgį ir kepurė, p.Breinai...
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Breinas parašė:Sita vieta ir man patiko... Vyru - daug, bet visi vede...
O dar yra tokiu, kurie pila visoms ir bet kam ta pati. Jiems nesvarbu nei nuotraukos, nei amzius. Jiems svarbu ka nors ir bet ka barskinti...
pila visoms ta pati nes neapsimoka rasyti unikalu laiska kiekvienai moteriai. tai vadinasi laiko sanaudu optimizavimas. paskaiciuok kiek minuciu tau uzima parasyti grazu laiska moteriai ir kiek tokiu laisku parasytum per diena arba kiek val pazintyse sugaistum tokiu laisku rasymui? koks tokiu laisku naudingumas tai yra kiek procentu moteru atarsytu i tokius laiskus kiek bukai atrasytu kad nesinoresi su jom bendrauti ir su kiek procentu moteru uzsimezgs bendravimas. ir kai ivertinsi viska tai prieisi prie isvados kad labiau apsimoka parasyti viena grazu sablona ji issaugoti o paskui siuntineti moterims. kadangi moterys nepasizymi originalumu o labiau pasizymi bukumu i kiekviena moters sablonini klausima irgi gali parasyti paruostuka. pvz moteris paklause ka veiki gyvenime tu jai siunti is anksto paruosta teksta. todel vyrai ir pila visoms ta pati. cia vien tik is racionalumo. ir i nuotraukas tikrai pasiziuri ir i amziu irgi
- Armaforza
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
As suskaiciavau, kiek uztrunka. Mazdaug kas pusmeti po viena perliuka galima atkapstyti. Ir, turbut, per ta laika reikia parasyti koki simta laisku. Bet sablonu nesiuntineju. Kazkada issiunciau laiska visoms neatsakiusioms. Tada neatsake gal tik kelios...
O siaip laisku rasymas man padeda iskart atsijoti pelus, tai laiko negaila.
- Anna
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Breino perliukų vėrinys tarp pelų :-)
puošeiva jis, vienok...
- kristė
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Konstantinas parašė:Breinas parašė:Sita vieta ir man patiko... Vyru - daug, bet visi vede...
pila visoms ta pati nes neapsimoka rasyti unikalu laiska kiekvienai moteriai. tai vadinasi laiko sanaudu optimizavimas. paskaiciuok kiek minuciu tau uzima parasyti grazu laiska moteriai ir kiek tokiu laisku parasytum per diena arba kiek val pazintyse sugaistum tokiu laisku rasymui? koks tokiu laisku naudingumas tai yra kiek procentu moteru atarsytu i tokius laiskus kiek bukai atrasytu kad nesinoresi su jom bendrauti ir su kiek procentu moteru uzsimezgs bendravimas. ir kai ivertinsi viska tai prieisi prie isvados kad labiau apsimoka parasyti viena grazu sablona ji issaugoti o paskui siuntineti moterims. kadangi moterys nepasizymi originalumu o labiau pasizymi bukumu i kiekviena moters sablonini klausima irgi gali parasyti paruostuka. pvz moteris paklause ka veiki gyvenime tu jai siunti is anksto paruosta teksta. todel vyrai ir pila visoms ta pati. cia vien tik is racionalumo. ir i nuotraukas tikrai pasiziuri ir i amziu irgi
Čia tai geras! Dabar belieka ir moterims turėti paruoštus šablonus atsakinėjimui į tokius šablonus:D Tai būtų tikrai racionalu!
217 Atsakymas nuo kristė 2018-04-16 11:20 (redagavo kristė 2018-04-16 11:24)
- kristė
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Breinas parašė:As suskaiciavau, kiek uztrunka. Mazdaug kas pusmeti po viena perliuka galima atkapstyti. Ir, turbut, per ta laika reikia parasyti koki simta laisku. Bet sablonu nesiuntineju. Kazkada issiunciau laiska visoms neatsakiusioms. Tada neatsake gal tik kelios...
Tai kiek gi jau tokių perliukų atkapstei, Breinai? Ir kodėl gi giriesi - jei būtum atkapstęs, tavęs vis dar ieškančio, čia nebebūtų:). Gal per giliai kapstai?:) Jeigu nekapstai, tai gal "murkdaisi ". Pagal principą "kai kam ir kumele tinkama nuotaka..."
- kristė
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Konstantinas parašė:Breinas parašė:Begant laikui, moterys supranta, kad tinkamu vyru nera daug, del to tampa vis labiau nuolaidesnes, liberalesnes, isiklauso ir nesiaikstija... Jus suvokiat, kad princeses visai ne jus... Princese jus daro tas, kuris salia... Kur girdejot, kad karaliska kilme atsiranda savaime, o ne paveldima..?
pritariu) nuo 40 metu ir iki 80 metu amziaus segmente situacija yra labai palanki vyrams. yra labai daug vienisu nasliu ir beveik nera laisvu vyru. todel vyresnei moteriai susirasti laisva vyra beveik neimanoma. kitas klausimas kad jeigu vyras dagyveno iki vyresnio amziaus sudeliojo savo buiti ir turi idomu gyvenima tai kam jam ta moteris reikalinga
Kad slaugytų senatvėje ir gražiai palaidotų...
- Paslaptis
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Yra vyrų ir vyresniame amžiuje, kuriems patinka moterų draugija...
- Armaforza
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
kristė parašė:Breinas parašė:As suskaiciavau, kiek uztrunka. Mazdaug kas pusmeti po viena perliuka galima atkapstyti. Ir, turbut, per ta laika reikia parasyti koki simta laisku. Bet sablonu nesiuntineju. Kazkada issiunciau laiska visoms neatsakiusioms. Tada neatsake gal tik kelios...
Tai kiek gi jau tokių perliukų atkapstei, Breinai? Ir kodėl gi giriesi - jei būtum atkapstęs, tavęs vis dar ieškančio, čia nebebūtų:). Gal per giliai kapstai?:) Jeigu nekapstai, tai gal "murkdaisi ". Pagal principą "kai kam ir kumele tinkama nuotaka..."
Ne kiekvienas atkapstytas perliukas buna tinkamas kelionei iki pat galo.
As nelaikau saves sito saito gyventoju. Buvau pastovus svecias. Nuo rudens as lyg ir cia, o lyg ir manes nera...)))
Žinutės: nuo 201 iki 220 iš 360
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 13 … 18 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.