381

Re: Kvailiausios gautos žinutės/Įrašai "Karštojoje linijoje"

O gal reikia ką nors aptarti dėl buitinių dalykų ar finansinių, pvz.investavimo, gal automobilį nori pirkti...:::008

382

Paslaptis parašė:

O gal reikia ką nors aptarti dėl buitinių dalykų ar finansinių, pvz.investavimo, gal automobilį nori pirkti...:::008

taigi vyra iprate manyti, ka be parasytum, kad jiems cia visos tik ir kabinasi ant kaklu. parasai kam komplimenta, tai net padekot nesugeba.

383

Laimute parašė:

... net padekot nesugeba.

gal visgi pasitaiko išimčių? big_smile

384

Šiaip jau dauguma čia mandagūs, o yra ir visai mielų..:::008

385

miražas parašė:
Laimute parašė:

... net padekot nesugeba.

gal visgi pasitaiko išimčių? big_smile

pasitaiko, zinoma, apie juos nekalbu...jie jau sudelioti tvarkingai mano sirduteje. wink

386

Laimutė - kolekcionierė...:::008

387

Dar karta atsakysiu tu paciu klasiku zodziais... Kai sake Elocka Sciukina, "nemorocte mne golavu..." As zinau, ka ji norejo ta zinute pasakyti. Kai reikia rimtu konsultaciju, ieskai pazistamu ar ju pazistamu.

388

Niekuomet nesenstanti Ilfo ir Petrovo klasika...:::008

389

buvau karta nudistu pliaze, nugara nuo saules sudege

390

Antanas Patamsis parašė:

Tai ant pilvo gulėjot... :::008

391

Antanas Patamsis parašė:

reiskia viskas tvarkoje big_smile

392

Paslaptis parašė:

Laimutė - kolekcionierė...:::008

istringa man tokie zmoguciai labai giliai. kartais uztenka tinkamo mielo zodelio, tinkamu laiku.

393

Laimute, bene jus kokia lengvei suzavima lengvabude..?

394

Breinas parašė:

Laimute, bene jus kokia lengvei suzavima lengvabude..?

ne, Breinai, as dziauguosi viskuo, kad nesa geri. to gerio juk tiek mazai nors jis nieko nekainuoja. as imli groziui, draugystei ir sirdingumui. laimingos akimirkos man vertingesnes uz pavirsutiniska mandaguma. tai nieko bendro neturi su isimylejimais. as zinau savo ribas, galimybes ir savo metus. nereiskia, kad priekbiauju, jei ka nors nuosirdziai pagiriu. as ne tik moteris, bet ir mama ir mociute. suprantu jaunima.

395

o aš tai nesuprantu nei jaunimo, nei senimo, bet tai kaip galiu juos suprasti, jei oati savęs nesuprantu :-)

štai puiki žinutė į Breino rinkinuką :-)

396

Anna parašė:

o aš tai nesuprantu nei jaunimo, nei senimo, bet tai kaip galiu juos suprasti, jei oati savęs nesuprantu :-)

štai puiki žinutė į Breino rinkinuką :-)

Pavasariniai vėjai galvą susuko, Anna ?

397

Kodėl?
manau, tai normali moteriška būsena - mažiausiai suprasti save pačią :-)
patonka tai ar ne, bet taip yra, taip elgiasi aplink mane esančios moterys :-)

398

Vakar 12:21 Rasa (16 m. Kretinga)
Taip. Visi cia nori tik sexo. Niekas isipareigojimu. Is sexo gimsta vaikai... Nezinojot? Ar jums i tai nusispjaut,nes jums nerupi isipareigojimai? Greiciausiai taip ir yra... O susipazine su moterim,kuri turi vaiku reaguojat kaip i kekse,kuri arba gerai "duoda",arba saugotis nemoka-zodziu,bet kuriuo atveju-nieko verta,tik pasinaudojimo sexui... RATAS UZSIDARO! Kaip imanoma pasitiket vyrais?:::006

Kur šitaavis ratą mato? Aš matau nesuvokimą, kas yra padorumas ir atsakomybė. Kas be tavęs atsako - gimdai tu ar ne gimdai? Kas be tavęs atsako, kad tavo klynas būtų užsegtas?

399

Breinas parašė:

Taip. Visi cia nori tik sexo. Niekas isipareigojimu. Is sexo gimsta vaikai... Nezinojot? Ar jums i tai nusispjaut,nes jums nerupi isipareigojimai? Greiciausiai taip ir yra... O susipazine su moterim,kuri turi vaiku reaguojat kaip i kekse,kuri arba gerai "duoda",arba saugotis nemoka-zodziu,bet kuriuo atveju-nieko verta,tik pasinaudojimo sexui... RATAS UZSIDARO! Kaip imanoma pasitiket vyrais?:::006

Kur šitaavis ratą mato? Aš matau nesuvokimą, kas yra padorumas ir atsakomybė. Kas be tavęs atsako - gimdai tu ar ne gimdai? Kas be tavęs atsako, kad tavo klynas būtų užsegtas?

uzdaro rato ir as neizvelgiu. bet si tema dazna kartojasi ne tik karstoj...nejaugi nera LT apsisaugojimo priemoniu, kad visi vieni kitus del vaiku gimimo kaltina?

400

Breinas parašė:

Tu nesupratai. Mergaitė klausia apie pasitikėjimą - nepasitikėjimą vyrais. Ir apie vyrų norą - nenorą įsipareigoti. Ne apie moters atsakomybę. O tu iškarto puoli įžeidinėti.