61

Re: pirmas kartas(sex)

Laura, 13 пишет:

sjajp tj pazystu zmoniu kurie jau 4 kl daro ta ( nju cja galbju apie mergjna, nju ji daro sju wisajs) dar pazystu 15 m. wajkina kurjs jua 2 kartus dare...taj gj nerejkja tju 8 m. lauktj...http://forumas.ieskok.lt/imgload/582 :-]:-]

big_smile big_smile big_smile big_smile cia tai geras nuo 4 kl gal ir buna tokiu smile

62

pirmas ir paskutinis kartas kai man buvo 20 neutral

63

kodel paskutinis?

64

Tikriausiai todėl, kad antro nebuvo big_smile big_smile big_smile

65

Aiste, 16 пишет:

Tikriausiai todėl, kad antro nebuvo big_smile big_smile big_smile

visiskai teisingai big_smile

66

Na va, kokia aš aiškiaregė big_smile

67

na man buwo beweik 16m :] tada atrode,kad tai mano princas ant balto zirgo... :]:D

68

as tai nepraradau dar...nes man ir mazaj metu ir dar ne laikas:D

69

Andrius, 25 пишет:

siaip o ka...buvau indijoje turkijoje ir tikrai maciau 9 10 metu moteris jau su vaikais...ten 16 jau senmerges;D

nu jau zn 16 m. senmerrge jooooo dar kaip tik tas

70

is vis ko skubet... bus laikas ir atsitix tai....

71

dievuliau tu mano brangus.....ka galima sakyt tam jaunumui......man 15 o dar bijau net apie tai galvot.....vajetus.....http://forumas.ieskok.lt/imgload/620

72

jus durni suaugusi as jau turiu berna ir ka bet vaiku dar nedarau eikit jus sau mastyti apie vaikus geriau dar lakstykit o ne  apie sex kalbekit tikrai durni zmones

73

waikeli gal pabludai? ar biski negera? kad tokiu dalyku klausineji

74

o as nebandziau ir man to kolkas nereikia big_smile:::202

75

tai buvo kai man buvo 20. paskubejau del ko gailiuos, ir i smulkmenas nesileisiu

76

GRETA DOMEKIS KUO NORS KITU KAS DERETY TAVO AMZIUJE NES KURVU SIAIS LAIKAIS NIEKAS NEVERTINA IR ATEITYJE TUO LABIAU NEVERTINS ...O  TAVO AMZIUS TAI YRA VAIKYSTES IR GRAZIU SVAJONIU IR PAN METAS O NE TOKIU KLAUSIMU

77

jei bus protinga labai grazi panele uzaugs.

78

Idomu kaip ten visks pirma karta vyksta.....

79

įdomu tai įdomu, bet dar ir kiekvienas galvą ant pečių turim :? nu ištiesų nieko teisti dėl to negali, kad tokie klausimai kyla ankstyvoje vaikystėje... ;( nes atsiverskime bet kurį merginom skirtą žurnalą ir ką išvysime?:! kad ir aną kartą atsiverčiau "Panelės" žurnalą, sexfailus, o ten rašo mergina maždaug šitaip "man 14 metų, mano vaikinas už mane trimis metais jaunesnis, ar tai mums nesukels problemu lovoje?", nu tiesą pasakius tada prisiverčau susimąstyti kodėl čia viskas taip... bet pakako apsidairyti aplinkui, jaunos mamos, televizijos laidos tik ir trimituoja apie sexą... nu ką aš žinau..

80

pavyzdziui as nekaltybe praradau 17 metiu ir visiskai nesigailiu. tiesiog ner ko gailetis anxciau ar veliau vitiek tai yvyks..;)