Irmantai, čia ne aš klausiau, kas su manimi ne taip
su manimi viskas taip, kaip turi būti
bet vat už 'reiklumą' tai skiriu 10 balų
Žinoma, sakinys apie žmones, kad tampa bukesni ir jiems vis mažiau kažko reikia - nuskambėjo kaip iš verslininko lūpų
dėl pačio reiklumo sutinku, žmonės darosi mažiau reiklesni. Bet aš tai žiūriu iš gerosios pusės. Žmogus įrodo, jog sugeba pats išlikti, savarankiškai priimti tinkamus sprendimus, gyventi ir t.t. Seniau žmonės jei nesituokdavo, tai bent jau gyvendavo 'susimetę'. Kodėl? Nes vienas žmogus faktiškai negalėjo išsilaikyti - buto nuoma, komunalai, kiti mokesčiai ir t.t. Tiesiog eitum į minusą. Na ir pridėkime socialinius patogumus "poroje". Bet tie laikai (ačiū mūsų valdžiai) praėjo. Dabar, žmogus, turintis nuosavą butą, automobilį, darbą, gali nesunkiai išsilaikyti pats. Tad kam dar reikalingas kitas asmuo jam 'ant smegenų'? Tiesiog neapsimoka.. Taip sutaupysi laiko, pinigų, nervų ir t.t. Poroje gyvenant vistiek būna tų nesklandumų.. kam jų reikia?.. gyveni vienas ir nėra problemų.. Kai minėjau, jog nenorėjau imti automobilio ir prie manęs ėmė 'kabinėtis' kažkokia neaiški mergina - aš niekada nemėgau žmonių, kurie negali išlikti savarankiškais, jiems būtinai reikia kito žmogaus, kad padėtų ar būtų šalia.. Kam tokia mergina reikalinga..? Čia tik kaip pavyzdys, visaip juk būna
Laimute, lėlės? Nu tokios 'ateities' pamatyti nenorėčiau.. kažkaip... keistai čia man atrodo... na bet nesveikumui ribų nėra, o technologijos ir toliau tobulėja. Nenustebčiau, jei tai kažkada bus ateitis.. tik keistoka..