Re: kodėl taip yra sudėtinga
Esme tame ,kad lyciu tarpusavio santykiai is esmes yra verslas. Abu zmones turi teikti vienas kitam kazkokia nauda. O verslai kaip zinom, buna ivairus. Vieni gyvuoja vos kelias dienas, o kiti simtmecius.
Kai eini gatve , pamatai ispudinga šikna ir pagalvoji - taibent kokia šikna, turbut aš ją myliu..., tai nėra meilė , tai tik instinktas. Bet tai neimanoma suprasti ,kai tau 22 metai ir gyvenimo patirties bei supratimo nėra.
Meilė buna tik viena- tai motinos meile savo vaikui. ji myli ji vien del to ,kad jis toks yra ir nieko nereikalauja atgal. o kai susitinka vyras ir moteris,tai jie nuo pat pirmu valandu,sekundziu jau turi vienas kitam kazkokiu lukesciu, tikisi vienokio ar kitokio atsako ir prasideda is esmes juodas darbas, kad visa tai islaikyti, jei jau kazkas pradzioje pradejo deliotis.
Jaunuoliui siulau visu pirma pradeti myleti save, maziau kreipti demesi i aplinkinius,maziau lyginti save su kitais,ieskoti savo kelio gyvenime ir juo eiti vienam. idomus darbas, laisvalaikio uzsiemimai (ne sedejimas bare ar prie kompo), savo gerbuvio kurimas (namo statybos,nuosavo parko parko iveisimas ar pan), tavo asmeniniai interesai, turi buti tavo gyvenime Nr.1
Moteris tavo gyvenime turi buti auksciausiai Nr 2 o dar geriau ,jei bus Nr.4ar 5. Yra- puiku,nėra - nieko tokio, nes turiu begale kitu veiklu.
Man dabar 43 ir jei kas butu pasakes tai ka cia parasiau man kai as buvau 22 ,turbut buciau nieko nesuprates. Tuo metu hormonai bego per ausis ir šikna ,kuria aprasiau buvo Nr.1.
Bet dabar suprantu ,kad jaunyste ,tai greitai praeinanti liga. Bet jei siuo trumpu laikotarpiu prisidarysi dideliu klaidu, jos tave persekios visa likusi gyvenima.