"Man kilo mintis parašyti čia savo nuomonę ir išklausyti kitų moterų (gal ir vyrų?). Esu vyresnio amžiaus ir jau vaikai užaugę, savimi pasirūpinti galintys. Labai norėčiau sutikti vyrą, kuris nėra “nuluptas visiškai savo buvusios žmonos. Aš įsivaizduoju, kad vyras vis tiek turi iš naujo kurti sau namus, o po to ieškoti moters, kad turėtų kur bent parsivesti. Aš po skyrybų asmeniškai nebuvau apdovanota bendrai užgyventais turtais. Pakeičiau darbą, nusipirkau namus ir dabar visiškai nenoriu, kad koks alfonsas, kuriam “užtenka” gyventi pas senutę mamą, įsikraustytų. Kokie įmanomi variantai?"
Įdomus ir sudėtingas tas gyvenimas..,ir tie norai..,norai.....
Palaidojau žmoną,auginu keturis vaikus,turiu kaime namą,butą Kaune,mašiną,versliuką... Nu ir kas iš to jog kiti teigė "susirasi..,esi dar jaunas...",ir vis tiek vienas miegu...
Buvau vienam pasimatyme..,supratau jog didelis minusas vaikai..,nei viena nenori šito rūpestelio...(reiktų palaukti man dar kokius šešis metus).
Buvau kitam pasimatyme..,supratau jog esu reikalingas,kaip sponsorius kelionėms..,nes vaikai užauginti..,norisi pakeliauti...(savaitėm namuose nebūti???).
Buvau ir trečiam pasimatyme...,supratau jog mano mašina,telefonas pasenę...(laike trijų menesių atsinaujinau lizinginę mašiną,telefoną). O pasirodo nei vairuot moka,nei gyvenamos vietos keist neketina,nei valgyt gamina.(jau praėjo tie laikai,kai užpakalis galvai vadovavo).
Toliau net nevaikštau į pasimatymus ir nešvaistau laiko... Kai būsiu pensinikas,tada turėsiu laiko...,vaikai bus gal jau ir su anūkais...,o mažum ta moteris paskui tik maišysis...
Mielosios moterys, jei vyrai jūsų dar geidžia,-pabandykite ne skrajoti padebesiais(kol atjos girtas prinsas),o prisitaikyti. Jei laikysitės minties jog "esu graži,stilinga,turtinga ir turiu skylutę",- tai peržengus 45metį tuom ir užsibaigs viskas. Vyrai labiau vertina: ne piniginę,ne špaklių an veido,ne lovą..,o PROTĄ!!!