Konstantinas parašė:Vidmantas parašė:Aš tai neįsivaizduoju rūbų pirkimo procedūros internete. Na nebent, šalikai, gal dar kojinės. Pvz. Mano batų išmera yra 45. Tai net parduotuvėje besimatuojant 45 išmera vieni laisvi būna, kiti akivaizdžiai maži, kiti truputi pirštus spaudžia. Yra buvęs toks variantas kad 44 tinka, o 45 spaudžia šiektiek. Visi žmonės esam skirtingi, kaip ir gamintojai. Aš rūbą turiu matuotis. Šalikas, šlipsas, ar kokios elastinės maikės dar dar ... bet daugiau tai...
nu gal ir taip. taciau internete yra dydziu lentele. pvz kokiam batu dydziui atitinka koks pedos ilgis. tai is pradziu pamatuoji kiek cm pedos ilgis paskui pagal dydziu lentele issirenki norima dydi. su rubais tas pats arba net daug sudetingiau nes turi ruba rinktis pagal daugiau parametru: ismatuoti liemens apimti peciu ploti atstuma nuo kalklo iki juosmens ir tik tada viska ismataves gali rinktis. nu pvz pirkau sau internetu Nike sportbacius tai dydis visai tiko. ir kokybe daug geresne nei parduodamu lietuviskoj rinkoje. man toks jausmas kad Lt visas atliekas parduoda arba brokuotas prekes. o jau brangia ziemine striuke jau dydis biski per mazas bet vis tiek nesioju. beje rubus atsiunte Anglijos lietuviai nes pirkau is ebay ir ant lietuviu pataikiau) bet dabar dar ir problema su ismuitinimu) pvz man sortai is Kinijos uz 2.60 eur tik po dvieju menesiu atkeliavo kai jau pamirsau apie juos ir dar ikale 7 eur muito mokesti
Sutinku sutinku, bet yra dar keli dalykai:
- Megstinis kitaip atrodo ant foto modelio, nei gali atrodyti ant tavęs. Būna pamatai gražią rūbaškę, bet pasimatuoji, ir žiūri, ant tavęs ta rūbaškė nebegraži.
-Būna kartais išsirenki savo dydi (kaip sakai pagal gamintoja išsimatuoji save) ir žiūri vistiek kur nors aptempta, ir pagalvoji, geriau didesni būčiau pasiėmęs. Mes visi nestandartai. Pečių plotį kai matuojame, nėra įvertintos priekinės ir galinės pečių deltos, pas ką daugiau išsivystę, arba tarkim sportuojantis, automatiškai tau per pečius nebesueis. Ir aišku daugiau tokių vietų yra.
-Arba pas kitus juosmuo siaurias, o šlaunys stambios. Tai automatiškai turi pirkti dideles kelnes ir vertis diržą, arba eiti matuotis.
-Visada gražiau apsirengi, kai matuojiesi
* o apie kokybę nekalbu, čia mes lietuviai tokie esam. Nuperkam iš Kinijos vienkartinio naudojimo USB jungtis po 10ct, o lietuvoje parduodame po 10 eur kaip daukartinio naudojamo flešiukus Ir su rūbais tas pats