Re: Meetas Vilniuje...
tai zinoma zinoma kaip cia be manes na o tiksliai sprest manau dar ankstoka... svarbu ar yra norinciu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas Vilniuje...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tai zinoma zinoma kaip cia be manes na o tiksliai sprest manau dar ankstoka... svarbu ar yra norinciu
o norinčių ne tiek jau daug... nors atsiranda atsiranda po truputį... jei meetas būtų gegužės pabaigoj tai susirinktų dešimt žmonių ;D nu gal ir daugiau, nes jei per vieną savaitę atsiranda vienas norintis... :V ;D
klausimas: ar jus ka nors del meeto jau susitaret ar puse metu tik snekos vaiksto.. beje, jei kas nori, kita penktadieni kaunieciu meetas, rasykit i pm, jei yra galimybiu sudalyvauti
klausimas: ar jus ka nors del meeto jau susitaret ar puse metu tik snekos vaiksto.. beje, jei kas nori, kita penktadieni kaunieciu meetas, rasykit i pm, jei yra galimybiu sudalyvauti
į kauną galimybių tikrai nėra važiuoti, ir tuo labiau kitą penktad... :V o susitarimas paprastas - balandžio 29 kas nori, ateina į katedros aikštę, koordinates palikdami man
as tai nebusiu nes man kotai hemorojus prasidejo tokia vadinama liga:D
nu nusprendziau dabar kad pas mane rusyje nelabai iseitu nes per mazas rusys dar visokiu sloiniku uzkrauta:)antras varijantas del darzelio tai kiek primeciau aky tai sargas su lazda bastosi vis nieko gero reiks i kojas duoti o dar per tvora nesugebes kas laiku perlipti ir su lazda nukentes:DGeriausias dalykas butu namie pas ka nors gaila bet pas mane vis namuose tupi senis tai mama tai niekaip nepavyks:(Tiesa merginos tai kokiu pavadinimu man pirkti apsisaugojimo priemones?:D
nu nusprendziau dabar kad pas mane rusyje nelabai iseitu nes per mazas rusys dar visokiu sloiniku uzkrauta:)antras varijantas del darzelio tai kiek primeciau aky tai sargas su lazda bastosi vis nieko gero reiks i kojas duoti o dar per tvora nesugebes kas laiku perlipti ir su lazda nukentes:DGeriausias dalykas butu namie pas ka nors gaila bet pas mane vis namuose tupi senis tai mama tai niekaip nepavyks:(Tiesa merginos tai kokiu pavadinimu man pirkti apsisaugojimo priemones?:D
tau tik išsisukinėt
batu neturiu batus vakar prie Ramunes15 pameciau kazkur tai dabar vien nuostoliai dar ir uzmygau laiptinej:(eisiu ieskotis dabar batu ir striukes manau Ramune gal pades ieskoti:(Pirma karta gyvenime toks bajeris kad grysciau be batu ir striukes uzmigau laiptinej ot tas morcius.Galesiu geguze butinai prisideti ziuresime gal pavyks uz Vln zinau keletas geru vietu tikras rojus butu ten.Tik vat kad mano gimtadienis geguzes 26 tai garo duosiu savaite maziausiai.
laimi, pasigyrei jau su gimtadieniu, tiksliau primeni visiem, kad neužmirštų gerai, kad tik 23, ne kokie 25 bus, tada kokį mėnesį švestum, visgi jubiliejus ;D
niu žmonės namo be rūbų grįžta nebent kai apvagia ar dar kas, o čia morčius... morčius jau prieš mėnesį buvo šiaip (;
na ir liūdna naujiena (bent jau man) - meeto nebus. tikriausiai. ne ven dėl to, kad norinčių nėra... šiokia tokia nelaimė atsitiko, tad turbūt negalėsiu.. o ir viena draugė dar kitų planų turi... vienzo...
nu dar paprasciausiai juk yra to laiko dar visko gali pasikeisti.Tai gryzau rimtai toks jausmas kad apvoge.Man atrodo juk batai patys nenusiims nuo koju.Dar kad butu kokie pigus tie batai o ten uz juos sumokleta tikrai gera suma buvo.Striuke irgi dingo o siandiena del darbo reikejo vaziuoti sakes viskas nesiseka baisiai:(
na na mayt kad uzsiliko..:) tik nezinia ar grazinsiu.. mat apsilanke keletas... issinese... tik nezinia ar taviskius
mano turejo buti juodi tokie blizgantis labai tokie grazus jau visviena be sansu rasti man juos
kas nors užrakinkit temą... :V
tegul buna nemaiso gi manau niekam ji.
tai chebra kada susimatom? jau ima erzint.. nejau taip ir nesutarsim?:)
po dešimt metų ;D
nu kas noresk aip sakoma tas susirasys tiesiog laiskais per anketas ir viskas normaliai manau bus.
gera kartais drambliukais pabūt ;D
geriausiai isvis paimti prisijungti pas Kauniecius ir viskas netoli kas cia 100km ir viskas tik paskiau skersam nelabai gerai buna atsimenu kaune ieskoiau girtas savo gatves taksistas veziojo velnias zino kur paleido prie kazkokio namo ir taip ir nepasiekiau ta diena Vilniaus tik kita diena.
UZDARYKITE SIA TEMA NES KURIE GERAI ZINAU IS CIA VILNIECIAI JIE PASIRODYS.O EILINIU JUOKU NEREIKIA PASKIAU TAI KOJA TAI KITAM DRAUGAS DRAUGES PASKIAU DAEINA IKI TO KAD NEGALIU NEGALI ISKARTO ZINOK PLANUS O JEIGU BIJIAI SUSITIKTI TIK INTERNETE RODYTIS TAI PRASOM IR TOLIAU.UZDAROME TEMA!!!!
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas Vilniuje...