581

Re: Ką geriate šį vakarą?

Konstantinas parašė:
Andre parašė:

Alkoholis, kaip ir dauguma maisto produktų - vieniems nuodas, kitiems vaistas smile

Visgi pritarčiau Laimutės susirūpinimui ir perduočiau gydytojų pastebėjimus, kas lengvai pražudo jauną vyrą - brendis, cigaras, kava ir sportas - viskas kartu... Vienintelis priešnuodis - moteris šalia, kuri laiko savo šventa pareiga gadinti vyro gyvenimą, jo manymu, ir ką nors iš anksčiau išvardintų elementų išeliminuoti smile

Nu jau nuo moters greičiau padvesi nei nuo cigarų ir alkoholio) jau kiek vyrų moterys į kapus nuvarė pas mus tokių pilnos kapinės) moterys labiau nori užvaldyti tuos išteklius kuriuos vyrai išleidžia cigaroms ir alkoholiui nes mato kad pinigų srautai eina ne pro jų kisene

aišku, visokių yra smile
bet pat pagalvpk, net ir pačiai geriausiai moteriai kam toks vyras - jis arba girtas, arba prisigėręs kavos internete sėdi, arba įsikandęs cigarą kažką įtemptai mąsto, arba išvis išlekia sportuoti.... jis neskiria savo laiko moteriai!!! faktiškai, vyro ji neturi....

582

Konstantinas parašė:
Andre parašė:

kas negauna nemokamo gydymo???
pvz., aš gaunu smile ir mano pažįstami gauna smile
jei kas nors patys kiša pinigus, tai nesuprantu, ko paskui skundžiasi?...

Tai gydaisi nuo alkoholizmo? Sveikintinas poelgis)

o varge, dar smegenys vietoj - kodėl turėčiau atiduoti jas plauti?... ir dar už tai mokėti?

alkoholizmas, kaip ir bet kokia priklausomybė - tik paties žmogaus valioje - kiti nepagydys...

583

Konstantinas parašė:
Andre parašė:

Kažką netaip supratai.

584

Andre parašė:
Konstantinas parašė:
Andre parašė:

o varge, dar smegenys vietoj - kodėl turėčiau atiduoti jas plauti?... ir dar už tai mokėti?

alkoholizmas, kaip ir bet kokia priklausomybė - tik paties žmogaus valioje - kiti nepagydys...

Taip, be jokių abejonių. Būtų gydymas nemokamai, niekas nesiulytų jokių terapijų. Būtų nerentabilu klinikoms.

585

Laimutė parašė:
Konstantinas parašė:
Andre parašė:

Kažką netaip supratai.

Manau, kad viską puikiai suprato. Čia toks stilius, sarkastiškas, ciniškas. Kai supranta viso reikalo rimtumą, dažniausiai jau būna šaukštai po pietų. Gaila.

586

Andre parašė:
Konstantinas parašė:
Andre parašė:

Alkoholis, kaip ir dauguma maisto produktų - vieniems nuodas, kitiems vaistas smile

Visgi pritarčiau Laimutės susirūpinimui ir perduočiau gydytojų pastebėjimus, kas lengvai pražudo jauną vyrą - brendis, cigaras, kava ir sportas - viskas kartu... Vienintelis priešnuodis - moteris šalia, kuri laiko savo šventa pareiga gadinti vyro gyvenimą, jo manymu, ir ką nors iš anksčiau išvardintų elementų išeliminuoti smile

Nu jau nuo moters greičiau padvesi nei nuo cigarų ir alkoholio) jau kiek vyrų moterys į kapus nuvarė pas mus tokių pilnos kapinės) moterys labiau nori užvaldyti tuos išteklius kuriuos vyrai išleidžia cigaroms ir alkoholiui nes mato kad pinigų srautai eina ne pro jų kisene

aišku, visokių yra smile
bet pat pagalvpk, net ir pačiai geriausiai moteriai kam toks vyras - jis arba girtas, arba prisigėręs kavos internete sėdi, arba įsikandęs cigarą kažką įtemptai mąsto, arba išvis išlekia sportuoti.... jis neskiria savo laiko moteriai!!! faktiškai, vyro ji neturi....

Tai už tai ir isgerkime)

587

Čia susirinko 3 moterytes paprotinti vyrus kad jie negertu) tačiau alkoholio pramonė remiama valstybės yra galingesne

588

Ieva parašė:
Laimutė parašė:
Konstantinas parašė:

Kažką netaip supratai.

Manau, kad viską puikiai suprato. Čia toks stilius, sarkastiškas, ciniškas. Kai supranta viso reikalo rimtumą, dažniausiai jau būna šaukštai po pietų. Gaila.

Mano šaukštai jau tuoj bus link vakarienės)

589

Konstantinas parašė:
Andre parašė:

Todel geriausia buti viengungiu

590

Konstantinas parašė:

Čia susirinko 3 moterytes paprotinti vyrus kad jie negertu) tačiau alkoholio pramonė remiama valstybės yra galingesne

Ieva viena trijuose asmenyse???
Konstantinai, gal Tu mesk... bėgioti? smile

591 (redagavo Jevgenijus 2022-10-31 15:51)

Andre parašė:
Konstantinas parašė:
Andre parašė:

Nu jau nuo moters greičiau padvesi nei nuo cigarų ir alkoholio) jau kiek vyrų moterys į kapus nuvarė pas mus tokių pilnos kapinės) moterys labiau nori užvaldyti tuos išteklius kuriuos vyrai išleidžia. cigaroms ir alkoholiui nes mato kad pinigų srautai eina ne pro jų kisene

aišku, visokių yra smile

Kas cia blogo jeigu vyras megsta kava? Kas blogo jei vyras sportuoja? Neitiksi. Atrodo geriantys, rukantys tikrai nera malonu, na bet, kad sportuojantys butu blogai cia jau virsune.
O gal vyras turi tikslu ir siekia rezultatu? Nepagalvojot, kad geresne forma ne per diena ir ne per kelias savaites pasiekiama?
Gi norit, kad vyrai dirbtu, uzdirbtu ir tik nestu kuo daugiau pinigu, bet tuo paciu ir namie leistu su moterim daug laiko. Jo, ypac kai vyras dirba kokius 2 darbus. Vienu metu ir ten ir ten buti neimanoma.

592

Konstantinas parašė:

Tai už tai ir isgerkime)

Konstantinai,
ateina toks metas, kai nežinai - o tai ką išgerti?... kad būtų malonu, skanu, puikus ambrė, nes teks vykti į renginį, a, tiesa, o dar vairuoti? smile lieka tik vanduo smile

593

Jevgenijus parašė:

Kas cia blogo jeigu vyras megsta kava? Kas blogo jei vyras sportuoja? Neitiksi. Atrodo geriantys, rukantys tikrai nera malonu, na bet, kad sportuojantys butu blogai cia jau virsune.
O gal vyras turi tikslu ir siekia rezultatu? Nepagalvojot, kad geresne forma ne per diena ir ne per kelias savaites pasiekiama?
Gi norit, kad vyrai dirbtu, uzdirbtu ir tik nestu kuo daugiau pinigu, bet tuo paciu ir namie leistu su moterim daug laiko. Jo, ypac kai vyras dirba kokius 2 darbus. Vienu metu ir ten ir ten buti neimanoma.

manau, kad Jūs, Jevgenijau, neatidžiai įsiskaitėte - jei vyras nori staiga jaunas ir sveikas išeiti į amžinosios viengungystės plotus (nors, kaip suprantu, šią svajonę Jūs jau ir taip įgyvendinote), jis turi pastoviai vartoti kartu  4 mano išvardintus ingradientus. Pvz. visą dieną darbe geria kavą ir rūko, tada po darbo lekia į sporto klubą ir dirba su krūviais porą valandų, na, o vakare išgeria kelias taures brendžio. Na, o kad dar greičiau procesas vyktų, tegul dar užgeria brendį kava ir užkanda cigaru.
Na, o dėl pinigų nešimo moteriai negaliu diskutuoti - man Jūs nenešėt, tad ir neverkit man smile

594

Andre parašė:
Jevgenijus parašė:

manau, kad Jūs, Jevgenijau, neatidžiai įsiskaitėte - jei vyras nori staiga jaunas ir sveikas išeiti į amžinosios viengungystės plotus (nors, kaip suprantu, šią svajonę Jūs jau ir taip įgyvendinote), jis turi pastoviai vartoti kartu  4 mano išvardintus ingradientus. Pvz. visą dieną darbe geria kavą ir rūko, tada po darbo lekia į sporto klubą ir dirba su krūviais porą valandų, na, o vakare išgeria kelias taures brendžio. Na, o kad dar greičiau procesas vyktų, tegul dar užgeria brendį kava ir užkanda cigaru.
Na, o dėl pinigų nešimo moteriai negaliu diskutuoti - man Jūs nenešėt, tad ir neverkit man smile

Kad buti vienisam nebutina ta kava darbe, brendziai ir panasus dalykai

595

Tai tada reikia būti bedarbių gyventi iš pašalpų ir kasdien filosofuoti prie taurelės) ir kaip tik Andre prisijungs ir gyvenimas bus ramus be streso nes visa stresą atneša darbas

596

Andre parašė:
Konstantinas parašė:

Ieva viena trijuose asmenyse???
Konstantinai, gal Tu mesk... bėgioti? smile

:::044

597 (redagavo Andre 2022-10-31 17:08)

Stresą atneša tai, kam gyvenime suteiki aukščiausią prioritetą smile

Tai šįvakar išgėrę kaip elgsitės:
1. keltiškai, kaip Helovyno dalyviai - iš baimės garsiai šauksit, apsimestinai garsiai juoksitės ir linksminsitės, užsidėsit kaukes ir vysit anapusinį pasaulį lauk, nes klaikiai bijote mirties?
2. lietuviškai - normaliai išgersit, sočiai ir skaniai pavalgysit, padainuosit Ilgių dainas, prisidegsit daug žvakių ir pabendrausit, pasitarsit su išėjusiais - ką pakeisti, kad ir gyvenimas čia pagerėtų, o perėjus per amžinybės tiltą irgi būtų smagu ?

Balsuojam - 1 ar 2?

598

Pirmasis variantas) su kaukem linksmiau) o lietuviškos šventės labai jau niūrios

599

Nors anapusini pasaulį reikia ne vyti lauk o stengtis prijaukinti

600

2 varijantas įdomus ir prasmingas, aš už jį.