61

Re: Reikia patarimo

Laimutė wrote:
Ieva wrote:

Smagu apsikabint iš nugarytės, kai valosi dantis. :::034

Jūs su mano vyru labai tiktumėt smile

Tai apsikeiskite vyrais

62

Pakolkas Andre idomiausiai atsake) matosi kad daug patirties turi

63

Kas juokingiausia fb dar nuotraukas ant sienos laiko ;D Na,aš tai paleidau jau jį.Kai būna staiga nutraukia toks elgesys viską tai plyšo tas kantrybės siūlas

64

Konstantinas wrote:

Ir man patiko. Beveik kaip naudojimo vadovas nusipirkus virtuvės kombainą
big_smile. Realiai tai taip ir turėtų būti.

65

dovi wrote:

Kas juokingiausia fb dar nuotraukas ant sienos laiko ;D Na,aš tai paleidau jau jį.Kai būna staiga nutraukia toks elgesys viską tai plyšo tas kantrybės siūlas

Sprendžiant pagal postus ieškoke tikrai nepaleidai. Kad pamiršti žmogų reikia keletą metų

66

dovi wrote:

Jis tai tavęs dar nepaleido. Lazda juk turi du galus. Apsuk ją ir pamatysi koks jis ištikrųjų yra. Gal visai gerai būtų. (?)

67

Konstantinas wrote:
dovi wrote:

Sprendžiant pagal postus ieškoke tikrai nepaleidai. Kad pamiršti žmogų reikia keletą metų

Man atrodo, kad jie susitaikys.

68

Arba jis nesureiksmina faceboko su jo sienom smile buna kad netrukdo ten tie, kur kabo smile o kabantiems atrodo, kad tai turi kazkokia lemtinga reiksme smile

69

Ir dar reikia išnagrinėti jų finansus kas nuo ko priklausomas buitiskai ir finansiškai. Nes neįmanoma persikraustyti gyventi į kitą miestą ir neprarasti darbo ir pajamų. O jeigu persikraustė reiškia tame mieste nebuvo isivirtinusi. As tai šią temą dar panagryneciau. Nes moterys renkasi vyrą aukštyn tai yra aukštesnio lygio uz save.

70

Elle wrote:

Arba jis nesureiksmina faceboko su jo sienom smile buna kad netrukdo ten tie, kur kabo smile o kabantiems atrodo, kad tai turi kazkokia lemtinga reiksme smile

Snukiaknyge tai buduliu pramoga. Va jei turėtų rimtą profilį Linkedine tai visai kitas reikalas

71

Parašė ;D Įdomu kada jis man ramybę duos

72

dovi wrote:

O kam tau duoti ramybę? Jis žaidžia su tavimi kaip su žaisliuku

73

Konstantinas wrote:
dovi wrote:

Parašė,aš tau nerašiau nes suerzinai.Jam gruodis labai sunkus Kas per nesąmonė? Aš su juo išsiskyriau o jam gruodis sunkus..Nesuprantu kaip man jo atsikratyt

74

Konstantinas wrote:
dovi wrote:

dar klausimas, kas čia su kuo žaidžia - didelė tikimybė, kad visai ne mes esame dramos žiūrovai, o dovi ir co bando praktikoje pritaikyti masių valdymo teoriją smile

75

Laimutė wrote:
Konstantinas wrote:

kuo ilgiau gyvenu ir daugiau pažįstu žmones, tuo labiau stebiuosi, kad nėra santykių virtuvės kombainų vadovų, tad ir parašiau, pagauta įkvėpimo smile
taip, kartais man labai patinka stebėti ir analizuoti žmonių poelgius ir atrasti gilią patarlių bei posakių išmintį, o svarbiausia, kad beveik visi daro vieną klaidą - apie kitą sprendžia pagal save smile o paskui labai nusivilia kitu žmogumi, nors realiai nusiviliama tik savo paties iliuzijomis.
mačiau daug skyrybų, meilių, moterų draugysčių, vyrų pažadų. ir vis tiek kiekvienas gali pasimokyti tik iš savo klaidų ir tik tada, kai pats jas atranda, o ne tada, kai kas nors iš šalies pasako.

Už tai ir suvalgykim po obuolį smile Nuo pažinimo medžio, moters nuskintą - tai tik dar kartą įrodo, kad moteris arčiau pažinimo smile

76

Elle wrote:

Dovi, ir dabar bendraujat? smile apie ka? smile nori galutinai save itikint, kad padarei viska, ir damust save tuo, kad tu ji erzini? smile suteiki proga jam pabuti siknium?
Neverta. Jei moteris kazkam patinka, vyrukas siek tiek pasistengia mums patikti, o jei nebesistengia, kam tos iliuzijos? smile

O gal jis išvis negauna progos pastangoms. Jei moteris viską pati ir pati, jam nėra šansų. Jam nebereikia dėl nieko stengtis, nes ji visur... Jos jau gal per daug.

77

Konstantinas wrote:
Laimutė wrote:
Ieva wrote:

Smagu apsikabint iš nugarytės, kai valosi dantis. :::034

Jūs su mano vyru labai tiktumėt smile

Tai apsikeiskite vyrais

Neturiu tokio.

78

Andre wrote:
Laimutė wrote:
Konstantinas wrote:

kuo ilgiau gyvenu ir daugiau pažįstu žmones, tuo labiau stebiuosi, kad nėra santykių virtuvės kombainų vadovų, tad ir parašiau, pagauta įkvėpimo smile
taip, kartais man labai patinka stebėti ir analizuoti žmonių poelgius ir atrasti gilią patarlių bei posakių išmintį, o svarbiausia, kad beveik visi daro vieną klaidą - apie kitą sprendžia pagal save smile o paskui labai nusivilia kitu žmogumi, nors realiai nusiviliama tik savo paties iliuzijomis.
mačiau daug skyrybų, meilių, moterų draugysčių, vyrų pažadų. ir vis tiek kiekvienas gali pasimokyti tik iš savo klaidų ir tik tada, kai pats jas atranda, o ne tada, kai kas nors iš šalies pasako.

Už tai ir suvalgykim po obuolį smile Nuo pažinimo medžio, moters nuskintą - tai tik dar kartą įrodo, kad moteris arčiau pažinimo smile

Bravo smile geriau nepasakyčiau. Valgau obuolį. smile

79

Beje, Andre, skaičiau 50-ūjų vadovėlį žmonoms vok. Ten daug įdomių patarimų. Tik, manau, kad šiuolaikinei moteriai jis nebetinka. sad

80

Laimute, už pažinimą smile
p.s. visgi gerai būtų taurė kalvadoso...