141

Re: Reikia patarimo

Andre parašė:

reziumė:
1 - mokėti gyvenime reikia visada ir už viską - dykai tik sūris pelėkautuose antrai pelei, bet ir tai už dalyvavimą šermenyse.
2 - pigiausia mokėti pinigais.
3 - kai mokama ne pinigais, kaina ir mokėjimo būdas dažniausiai paaiškėja labai netinkamu laiku ir netinkamoje vietoje.
4 - forume verkšlena tik vienas žmogus
5 - sąrašą į ką galima žiūrėti ilgai ir jausti malonumą (na, ten, kur teka vanduo, dega ugnis, dirba žmogus) galima papildyti "bėgimo takeliu bėganti būtybė"

Su penktadieniu !

Tai reiskia meile irgi nuperkama? smile Kodel tada moterys supyksta jei zmona laikoma legalia prostitute?

142

Jevgenijus parašė:
Andre parašė:

reziumė:
1 - mokėti gyvenime reikia visada ir už viską - dykai tik sūris pelėkautuose antrai pelei, bet ir tai už dalyvavimą šermenyse.
2 - pigiausia mokėti pinigais.
3 - kai mokama ne pinigais, kaina ir mokėjimo būdas dažniausiai paaiškėja labai netinkamu laiku ir netinkamoje vietoje.
4 - forume verkšlena tik vienas žmogus
5 - sąrašą į ką galima žiūrėti ilgai ir jausti malonumą (na, ten, kur teka vanduo, dega ugnis, dirba žmogus) galima papildyti "bėgimo takeliu bėganti būtybė"

Su penktadieniu !

Tai reiskia meile irgi nuperkama? smile Kodel tada moterys supyksta jei zmona laikoma legalia prostitute?

Please Shut Upp tongue tongue big_smile

143

Aš vis labiau žaviuosi Andrė filosofija. Protinga moteris

144 (redagavo Andre 2022-12-03 10:03)

Jevgenijus parašė:

Buvau parašius ilgą tekstą, bet kam? smile
paklauskit savo mamos, negi ji pyksta, kad iš tiesų tėra tik legali prostitutė, o ne žmona ir mama smile

145

Konstantinas parašė:
Jevgenijus parašė:
Andre parašė:

bambekliai žmonės nėra kvaili - jie moka ir patylėti  prie kai kurių žmonių:)
gyvenime būna visko, neatmeskite galimybės, kad moteris uždirba pinigus ir turi tokį vyrą, jos laisvė, praktiškai, yra neribota smile

Tai gi moterys norejo laisviu ir dabar teigia jog jos gali be vyru. Nu tai bukit jus be vyru. Ko jus verkslenat

Vyrams gamta suteikė prota+fizinę jėgą. Moterims tik grožį ir tai ne visoms. Ir kaip rodo žmonijos istorija protas+fizinė jėga yra geresnis savybių derinys negu grožis todėl vyrai turi viską kad išgyventi šiame pasaulyje

o proto moterims nesuteike? Nu aisku kai kuriom nesuteike, kaip ir kai kuriem vyram nesuteike big_smile

146

Andre parašė:
Jevgenijus parašė:

paklauskit savo mamos, negi ji pyksta, kad iš tiesų tėra tik legali prostitutė, o ne žmona ir mama smile

Tai gi viskas kainuoja ir norint turet antraja puse kainuoja. Ir tas kainuoja ne laiko investavimas ir visa kita, o labiau taikoma is finansines puses. Tai kodel pykstama jei myli tave vien tik del to, kad kazka turi ypac kazka materialaus? Kur gi toji meile? Jausmai? Ar jie tik atsiranda pamojavus kupiurom?
O kai ir turte ir skurde kai tuokiamasi? Kam tada tas akcentuojama del turte ir skurde kartu kai taip nebuna. Moterys atsuka nugara vos naudu sumazeja, tada dairosi kito. Vyru jausmai juk nieko verti smile Tik idomiausia, kad vyrai jeigu myli ir tenka issiskirti, tai jie labiau ta pergyvena, o kai kurie net zudosi.

147

Jevgenijus parašė:
Andre parašė:
Jevgenijus parašė:

Tai gi viskas kainuoja ir norint turet antraja puse kainuoja. Ir tas kainuoja ne laiko investavimas ir visa kita, o labiau taikoma is finansines puses. Tai kodel pykstama jei myli tave vien tik del to, kad kazka turi ypac kazka materialaus? Kur gi toji meile? Jausmai? Ar jie tik atsiranda pamojavus kupiurom?
O kai ir turte ir skurde kai tuokiamasi? Kam tada tas akcentuojama del turte ir skurde kartu kai taip nebuna. Moterys atsuka nugara vos naudu sumazeja, tada dairosi kito. Vyru jausmai juk nieko verti smile Tik idomiausia, kad vyrai jeigu myli ir tenka issiskirti, tai jie labiau ta pergyvena, o kai kurie net zudosi.

Labai įdomu, kad tu žodžiuose " mokėti, mokama" įžvelgi tik pinigų reikšmę. Galvok plačiau. Per daug įlindęs į ribotą mąstymą. Interpretuoji tik tavo požiūrio prizmėje. Kas tave taip nuskriaudė, išvyliodamas paskutinius centus, a? big_smile

148

Laimutė parašė:
Jevgenijus parašė:
Andre parašė:

Labai įdomu, kad tu žodžiuose " mokėti, mokama" įžvelgi tik pinigų reikšmę. Galvok plačiau. Per daug įlindęs į ribotą mąstymą. Interpretuoji tik tavo požiūrio prizmėje. Kas tave taip nuskriaudė, išvyliodamas paskutinius centus, a? big_smile

Tai kodel pykstama ant termino barakuda, prostirute jei moteris su vyru tik del naudu ir patogumu? Koks jis kaip zmogus tikrai ne pirmoje vietoje smile

149 (redagavo Andre 2022-12-03 15:22)

Konstantinas parašė:

Aš vis labiau žaviuosi Andrė filosofija. Protinga moteris

Girdžiu skambant varpus. Ir neklausiu, kam skamba jie - įtariu, kad man... Kodėl? Todėl, kad remiantis ankstesniais Konstantino komentarais, protinga moteris - pusiau vyriška moteris smile Visai vyriška būti negaliu, nes fiziškai esu silpna..
.Vat tas bjaurus moteriškas bruožas - vos tik vyras pasako moteriai nuoširdžiai ką nors gero, ji būtinai panaudos klastą ir išsuks priešingai smile))
Ačiū, Konstantinai smile

150

Jevgenijus parašė:
Laimutė parašė:
Jevgenijus parašė:

Tai kodel pykstama ant termino barakuda, prostirute jei moteris su vyru tik del naudu ir patogumu? Koks jis kaip zmogus tikrai ne pirmoje vietoje smile

Prostitutė yra profesija. Jei profesionalią taip vadinasi ji nesupyks, bet kai lygini žmoną, gyvenimo pertnerę ar tavo vaikų motiną su prostitute, tai jau įžeidimas, nes tai visai kas kita. Bendruose santykiuose ar santuokoje abu lygūs. Kiekvienas duodamas savo įnašą prisideda prie šeimos gerbūvio. Kas daugiau,o kas mažiau. Šito pamatuoti neįmanoma, nes ne viskas išreiškiama pinigais. Barakudavimas, kaip ir alfonsavimas, irgi kita forma. Todėl tuos dalykus reikia individualizuoti ir skirti.

151

Laimutė parašė:
Jevgenijus parašė:
Laimutė parašė:

Prostitutė yra profesija. Jei profesionalią taip vadinasi ji nesupyks, bet kai lygini žmoną, gyvenimo pertnerę ar tavo vaikų motiną su prostitute, tai jau įžeidimas, nes tai visai kas kita. Bendruose santykiuose ar santuokoje abu lygūs. Kiekvienas duodamas savo įnašą prisideda prie šeimos gerbūvio. Kas daugiau,o kas mažiau. Šito pamatuoti neįmanoma, nes ne viskas išreiškiama pinigais. Barakudavimas, kaip ir alfonsavimas, irgi kita forma. Todėl tuos dalykus reikia individualizuoti ir skirti.

Bet kodel pykstama kai santykiai pagrinde remiasi nauda, statusais, materialiais dalykais, o kai vos kazkas, tai jau vyras tampa paliktas vienas. Reiskia jei vos kas su finansine situacija, tai jau esi menkas ir tave galima palikti. Tai kodel tada tai ne prostitucija?
Juk dazna zmona paliks jei kazkas nelabai vietoj to, kad but kartu isvien ir pereit sunkumus. Kuo gi tai ne prostitucija? Nes cia kazkiek yra panasumo. Nemoki, negauni.

152 (redagavo Ieva 2022-12-04 17:11)

Kas myli, tas stengiasi. O santuoka lb.rimtas ir įpareigojantis dalykas abiems. Todėl nereikia skubėt tuoktis.

153 (redagavo Laimutė 2022-12-04 17:14)

Jevgenijau, tuomet reikia paklausti vyrų, kodėl jie išviso veda, kuria šeimas, metasi gyventi kartu su partnere?  Jei su išankstiniu nusistatymų, kad vistiek bus išnaudotas ir paliktas, visvien tai daro...kas kaltas, kam tada skųstis, keikti moteris ir verkšleniti?
Tos moterys gal ir nepyksta, joms taspats kaip jas vadina. Jos atsikratė luzerio ir ieško kito... Arba gyvena vienos ramiai ir saugiai vyro paliktame gerbūvyje. Kaip jau minėta, tai individualūs atvejai ir to nereikia apibendrinant taikyti visoms ar visiems.

154

Lietuvoje pinigai nera dar rodiklis moterims tiek kiek vakaru Europoje.

Uztad moteru pagrindinis kriterijus Lietuvoje kaip ir vakaru Europoje yra isvaizda.

Is visu atveju kada moterys del ko nors seilejosi kiek man teko matyti per savo gyvenima tai isvaizda.

Tiesiog buk grazus ir turesi visas mergas. Daug ka pasako, kai grozis yra bobu reikalas, ir vyras grazus buti neturi, jis turi buti protingas, imlus. Bet vertinamas pagal isvaizda.

Zodziu neapsimoka cia diskutuot, man tevai knisa prota diena is dienos kada zmona susirasiu kada anuku turesiu, pavargau aiskint, kad nebus jokiu zmonu ir jokiu anuku.

21 amzius, visos mergos debiles, jei tuoksies skirsies, kas trecia pora yra neistikima, sansai kad skiries yra didesni negu kad santuoka isliks, visos kortos yra pries tave, jei nori zaist sita zaidima ir praknist visus pinigus, praknist vaikus, susigadint psichika, vidury gyvenimo bandyt finansiskai atsistot ant koju,...

Sakau metames smutkes varom i azija pas azijietes arba i amerika pas amishes.

Atsimenu net kai draugas seneli laidojo, kol dar ligoninej buvo gyvas jam pasake "nepasiseke jums, nes jum jau geru moteru nebeliko". Jei jau senas zmogus visa gyvenima kaime isgyvenes nesuprasdamas tu visu iphones ir instagramu supranta toki dalyka, tai ka cia isvis kalbet. As isvis nei vieno pavyzdzio savo kartoj kuri neturejo skyrybu nezinau.

155

Ir del visko kaltos moterys

156

Best In The World parašė:

Šaunuolis, o tai jau galvojau kad pamirši šitą sakinį parašyti big_smile
Bėk kuo toliau nuo tų gyvenimo pabaisų big_smile

157

Laimutė parašė:
Best In The World parašė:

Šaunuolis, o tai jau galvojau kad pamirši šitą sakinį parašyti big_smile
Bėk kuo toliau nuo tų gyvenimo pabaisų big_smile

Kazkada galvojau lygios teisės, romantika..
Bet kai suaugi ir supranti realybe - ne....

Bobu vieta virtuvej

Ankstesnes kartos tai dar nieko.

Bet situ 90 gimusiu visu iki vienos vieta virtuvej

158

Bendrai kad 20% moteru esant lygiom teisems sugeba gyvent protingai nelabai pateisina tas lygias teises, kai be ju 80% moteru elgesi protingai.

159

Apie lygias teises man kalbėti sudėtinga, nes tai toks įtartinas ir slidus reikalas, kuris kuo toliau, tuo labiau nukreiptas, mano manymu, prieš pačias moteris. Ir sugalvojo, ko gero, tai agresyvios feministės, kurios labiausiai nekentė laimingų kitų moterų smile
Bet tai kiekvienas ir kiekviena turi savo patirtį, savo supratimą ir savo norus.
Asmeniškai aš niekad gyvenime nesusidūriau su kokiu nors manęs, kaip moters žeminimu, skriaudimu ir pan. Kaip žmogaus - taip, be abejo. Ir dėl sunkumų santykiuose su vyrais - tai argi galima traktuoti, kad jie skaudino mane kaip moterį? Juk jeigu būčiau netradicinė pakraipos (tfu, tfu, tfu, man maniškė labai tinka ir patinka), tai lygiai taip pat skaudintų moteris smile
O vat dabar, vadinamųjų lygių galimybių laikais, kažkodėl vis gaunu pastabų, kad ne taip kalbu, ne taip galvoju, kad skatinu seksizmą. Ir tai man aiškina moterys!!! Nieko nesuprantu, kodėl jos nori atimti iš manęs galimybę būti moterimi...
bet dabar man jau ramiau - tai čia juk prastuomenė taip elgiasi smile ir forume prieš moteris nukreipti komentarai - irgi prastuomenės parašyti smile
Kaip sako,  Konstantinas, moterims įgimta šlietis prie aukštesnio lygio vyro smile
Taigi, dabar pagal komentaro apie moteris esmę labai lengva bus atskirti, kurie čia vyrai iš prastuomenės, o kurie iš aukštesnio lygio smile
Diena nepraėjo veltui, linkiu visiems puikios naujos savaitės smile

160

Andre parašė:

Apie lygias teises man kalbėti sudėtinga, nes tai toks įtartinas ir slidus reikalas, kuris kuo toliau, tuo labiau nukreiptas, mano manymu, prieš pačias moteris. Ir sugalvojo, ko gero, tai agresyvios feministės, kurios labiausiai nekentė laimingų kitų moterų smile
Bet tai kiekvienas ir kiekviena turi savo patirtį, savo supratimą ir savo norus.
Asmeniškai aš niekad gyvenime nesusidūriau su kokiu nors manęs, kaip moters žeminimu, skriaudimu ir pan. Kaip žmogaus - taip, be abejo. Ir dėl sunkumų santykiuose su vyrais - tai argi galima traktuoti, kad jie skaudino mane kaip moterį? Juk jeigu būčiau netradicinė pakraipos (tfu, tfu, tfu, man maniškė labai tinka ir patinka), tai lygiai taip pat skaudintų moteris smile
O vat dabar, vadinamųjų lygių galimybių laikais, kažkodėl vis gaunu pastabų, kad ne taip kalbu, ne taip galvoju, kad skatinu seksizmą. Ir tai man aiškina moterys!!! Nieko nesuprantu, kodėl jos nori atimti iš manęs galimybę būti moterimi...
bet dabar man jau ramiau - tai čia juk prastuomenė taip elgiasi smile ir forume prieš moteris nukreipti komentarai - irgi prastuomenės parašyti smile
Kaip sako,  Konstantinas, moterims įgimta šlietis prie aukštesnio lygio vyro smile
Taigi, dabar pagal komentaro apie moteris esmę labai lengva bus atskirti, kurie čia vyrai iš prastuomenės, o kurie iš aukštesnio lygio smile
Diena nepraėjo veltui, linkiu visiems puikios naujos savaitės smile

Malačius. Superinė ironija. Geriau nepasakysi. smile