dovi parašė:Best In The World parašė:Siaip sakyciau jei vyras reikalauja kad mestum viska ir atvarytum pas ji ir dar darbo duotu, tai rinktis gyvent su juo butu gan logiska.
Suprantama kad turesi iskeliaut nuo draugu ir kad turesi savo gyvenima esama paleist, bet tu esi moteris o jis yra vyras.
Vyras veda, moteris seka/teka.
Kur vyras, ten ir jo moteris.
Pirma vyras, tada moteris.
Vienas didziausiu moterisku bruozu yra parama, puoselejimas, rupestis, paguoda.
Vyras turi rupintis kaip uzkariauti pasauli ir pasiekti tikslus.
Moteris turi rupintis savo vyru, kad jam visko uztektu tai bandant pasiekti.
Moterys feministes visada sakys kad "o kaip mano svajones? as ir noriu ju siekti".
Bet tai velgi klaidingas mastymas. Jei tu nori svajoniu, susirask vyra kuris ju siekia ir igyvendink jas netiesiogiai basirupindama savo vyru kuris ju siekia pasauly.
Tokia gamtos suredyta moters paskirtis.
Plius gyvendama su juo butumei parodzius nuolankuma kas irgi yra moteriskas bruozas.
Darbo duotų? Darbą pati susiradus buvau ;D Kodėl visada svarbiausias vyras? Vyras pamoja piršteliu turiu lėkti?;) Aš jau kiek rodžiau to nuolankumo,kas nebuvo įvertinta.Vyram žiūriu patinka nieko nedaryti ir verkšlenti
Manau tokia jų paskirtis.Jiem patinka kaltinti ir ėsti tave,spausti.Sakau iš savo šitos patirties.Jo dėka dabar baloj sėdžiu
Tu pati rasei netiesiogiai patvirtindama kad permiegojai su tuo vyru, veliau rasydama kaip jis niekad i tave nekreipe demesio, kaip neivertino tavo pastangu, kaip manipuliavo, kaip nesistenge ir nesiaukojo del taves.
BET . TU . PERMIEGOJAI . SU . JUO
Ir va sitoj vietoj mano empatija tau baigiasi ties tuo klausimu.
Ta pati kai sakiau apie moteru py.zdinima ir kaip jevgenijus sake kad moterim patinka blogi vyrai, mes visiskai buvome teisus.
Tu galejai susirasti vyra kuriam rupi, kuris tave garbina, kuris buciuotu zeme kuria vaikstai, kuris idealizuotu tave kaip moteri, skirtu demesio, pasiriztu santuokai.
IR TU PERMIEGOJAI SU BICU STORU KURIAM PAJIBAT ANT TAVES.
Jei pasidometumei menosfera, pamatytumei kad esi labai standartinis moters pavyzdys, su kuriom vyrai rekomenduoja neprasideti. Tavo intencijos buvo gal ir geros, bet tu absoliuciai lygioj vietoj nudribai kaip karve ant ledo, joks zmogus nepadarytu toj vietoj klaidos, samoningai mastantis rimtai galvojantis apie ateiti neimtu tokio vyro. As duodu 200% kad jei butum pasakius jam jog neduosi sekso be vestuviu, nebutumet trauke nei desimtadali to laiko kiek pradraugavot.