1121 (redagavo Laimutė 2022-12-25 19:32)

Re: Ką geriate šį vakarą?

Konstantinas parašė:
Laimutė parašė:
Andre parašė:

Po ledų su cinamonu nieko nesinori smile
o koks desertas?

Stiklas pilnas įvairių spalvų želės su kažkokiais trupiniais ir karamelizuotais riešutais tarp tų želė sluoksnių. Ant viršaus uždėjau apskritą plotkelę kur per mišias kunigas davė... jos į burną neėmiau tai dabar suvalgyta bus.

kada i Paryziu varysi?

Antradienį. Rytoj dar susitikimas su vyro pusesere. Kažkur valgyti tempsis.

1122

Andre parašė:
Laimutė parašė:
Andre parašė:

Po ledų su cinamonu nieko nesinori smile
o koks desertas?

Stiklas pilnas įvairių spalvų želės su kažkokiais trupiniais ir karamelizuotais riešutais tarp tų želė sluoksnių. Ant viršaus uždėjau apskritą plotkelę kur per mišias kunigas davė... jos į burną neėmiau tai dabar suvalgyta bus.

na, Laimute, mūsų jumoro jausmas tikrai labai skirtingas smile

Aha... Nu nemėgstu aš kai visi į burną ima... Tada aš atvirkščiai darau - neimu. big_smile.
Mišios tai neblogos buvo. Kuklios ir gražus pamokslas. Tik vargonai skambėjo kažkaip išderintai. Nu,  vistiek šventinę nuotaiką pagavau.

1123

Ar buvot bažnyčioj, vaikai?

1124

tarkim, Tu iš tiesų švenčiausią sakramentą parsinešei namo ir uždėjai ant žele....
tuomet pati žinai, kuo Tau net pajuokavimas toks būtų baigęsis ankstesniais laikais...

1125

Andre parašė:

tarkim, Tu iš tiesų švenčiausią sakramentą parsinešei namo ir uždėjai ant žele....
tuomet pati žinai, kuo Tau net pajuokavimas toks būtų baigęsis ankstesniais laikais...

Nu taip, palaikiau kišenėje, o restorane ant deserto uždėjau. Koks skirtumas kur ir kada ji suvalgyti.
Sakai, būtų nubaudę anais laikais? smile

1126

Koks skirtumas, kas būtų buvę anais laikais...

1127

O tai čia tikrai nuodėmė, kad ne iš karto suvalgiau?

1128

Laimutė parašė:

Negi čia jūs rimtai?

1129

Dvi juodaodės vienuolės irgi nedėjo į burnas, o į kišenę įsidėjo.
Nelabai aš žinau tuos visus niuansus. Tam man trūksta spiritualumo, bet esmė juk tame, kad dalyvauji, pagauni nuotaiką, kartu su visais ir sau atskirai. Pabūti šventyklose yra magiškas momentas. Esu lankiusi daug įvairių religinių šventyklų ir bažnyčių. Visur panaši vyrauja dvasia.

1130

Ieva parašė:
Laimutė parašė:

Negi čia jūs rimtai?

Rimtai. Aš nei katalikė nei dar kokia nors... Mano Dievas visur, kur ir aš. Simbolika ir tradicijos man nėra prioritetas.

1131

Laimutė parašė:
Ieva parašė:
Laimutė parašė:

Negi čia jūs rimtai?

Rimtai. Aš nei katalikė nei dar kokia nors... Mano Dievas visur, kur ir aš. Simbolika ir tradicijos man nėra prioritetas.

Tuomet viskas gerai. Maniau, kad ko išsigandot. :::001

1132 (redagavo Andre 2022-12-25 22:55)

Įvyko kalėdinis stebuklas - savaitgalis, o pagrindinio forumo gėrovo ir triukšmautojo nėra smile
Valio!

1133

Andre parašė:

Įvyko kalėdinis stebuklas - savaitgalis, o pagrindinio forumo gėrovo ir triukšmautojo nėra smile
Valio!

Ne, ne valio. Gal zmogučiui kas blogo atsitiko.
Neduok Dieve. Tegul jau geriau triukšmauja.

1134

Su sventem, gal dar kada prisijungsiu cia, bet nusprendziau prastuomenes nebeduxinti ir istrinti anketa. Tiesiog nieko naujo neismokstu, jaunu padoriu moteru cia nera, visos senutes ir prispjaudytos sriubos, praleidžiu laika skaitydamas daugelio beprasmes mintis, kuri galeciau leisti skaitant knygas ar kad ir kelesdesimt atsispaudimams padaryt.

Perduokit linkejimus pieno rugsciu taukų autistu genams

1135

maladec, Bestai,
sprendimas ne tik protingas, bet ir savalaikis smile netgi išmintingas!
malonu matyti, kaip metų patirtis Tave patobulino, linkiu to ir toliau.

1136

Best In The World parašė:

Su sventem, gal dar kada prisijungsiu cia, bet nusprendziau prastuomenes nebeduxinti ir istrinti anketa. Tiesiog nieko naujo neismokstu, jaunu padoriu moteru cia nera, visos senutes ir prispjaudytos sriubos, praleidžiu laika skaitydamas daugelio beprasmes mintis, kuri galeciau leisti skaitant knygas ar kad ir kelesdesimt atsispaudimams padaryt.

Perduokit linkejimus pieno rugsciu taukų autistu genams

Kiek kartų buvai jau ištrynęs ir vėl atėjai?
Vaikų darželis.

1137

Andre parašė:

maladec, Bestai,

Neužilgo grįš. Čia jam pati geriausia platforma. Tik čia jaučiasi jis protingas, tarp prastuomenės. Paskaitinės forumą pasislėpęs ir grįš neiškentęs ką nors labai protingo parašyti big_smile

1138

Laimutė parašė:
Andre parašė:

maladec, Bestai,

Neužilgo grįš. Čia jam pati geriausia platforma. Tik čia jaučiasi jis protingas, tarp prastuomenės. Paskaitinės forumą pasislėpęs ir grįš neiškentęs ką nors labai protingo parašyti big_smile

O aš tikiu, kad negrįš smile o jei grįš - tai dar labiau pasikeitęs.
Ir nesutinku dėl to, kad jis ar kas nors kitas suka galvą, kaip čia pasirodyti protingu, turtingu ar dar kokiu nors. Nebent čia "ant kačių treniruojasi" kurdami savo įvaizdį prieš pristatydami jį realiame gyvenime - čia puikios sąlygos mokytis manipuliacijos, komunikavimo, žmonių reakcijų bei mąstymo pažinimo  ir pan. Na, pradedantiesiems:)

O dėl grįžimo - kartais žmogui reikia atramos. Įprastos, pažįstamos. Kai gyvenime (darbe, asmeniniuose santykiuose, socialinėje ir finansinėje padėtyje, draugų tarpe) vyksta staigūs ir nelabai malonūs pokyčiai atsiranda noras kažkur atsidurti įprastoje saugioje vietoje. Kad atsigautum, susigaudytum savyje, pailsėtum ir vėl galėtum traukti toliau smile

1139

Andre parašė:
Laimutė parašė:
Andre parašė:

maladec, Bestai,

O aš tikiu, kad negrįš smile o jei grįš - tai dar labiau pasikeitęs.
Ir nesutinku dėl to, kad jis ar kas nors kitas suka galvą, kaip čia pasirodyti protingu, turtingu ar dar kokiu nors. Nebent čia "ant kačių treniruojasi" kurdami savo įvaizdį prieš pristatydami jį realiame gyvenime - čia puikios sąlygos mokytis manipuliacijos, komunikavimo, žmonių reakcijų bei mąstymo pažinimo  ir pan. Na, pradedantiesiems:)

O dėl grįžimo - kartais žmogui reikia atramos. Įprastos, pažįstamos. Kai gyvenime (darbe, asmeniniuose santykiuose, socialinėje ir finansinėje padėtyje, draugų tarpe) vyksta staigūs ir nelabai malonūs pokyčiai atsiranda noras kažkur atsidurti įprastoje saugioje vietoje. Kad atsigautum, susigaudytum savyje, pailsėtum ir vėl galėtum traukti toliau smile

Taigi tam visai nebūtina trinti anketas. Ir dar atsisveikinimo laišką rašyti. Tai tik rodo nepastovumą ir vietos neradima gyvenime.

1140

Savęs paieškos jaunimui normalu. Gal įvyko kažkoks asmenybės virsmas, pažiūrų pasikeitimas. Esu skaičiusi apie kažkokią Afrikos tautelę, kur žmogus laikas nuo laiko gali keist savo vardą. Neoficialiai ir mes čia taip darom. Šaunus dalykas.