21

Re: Patarkite...

Viktorija, 24 parašė:

Lai pasakoja o kas cia tokio gal yra daugiau tokiu zmoniu(skaitanciu forumus) jaunu, kurie dar tik pradeda dirbti ir susiduria su ivairiausiomis kliutimis(gal ras sau koki gera patarima pritaikyti savo situacijai)

Viktorija, ka cia norejai tuo pasakyti?:?

22

i tomo komentara atsakiau

23

Laimis, 22 parašė:

Turiu toki atvejy susijusi del darbo.Dirbau paskutiniu metu prekiu atrinkeju sanitex firmoj bazej pacioj.Darbas buvo skirtas nuo 8 iki 17valandos.Dirdavome nuo 8iki 21,22valandos virsvalandziai buvo nerealus.Isejiau is ten savo noru kaip ir kiti zmones su manimi dirbe bendradarbiai.Susiradau dabar kitoj firmoj darba kuriuo esu susidomejas nuvaziavau pokalbiui pasake kur paskutini karta dirbau pasakiau sanitex firmoj jie pasake del ko isejiau as viska pasakiau kaip buvo.Tada jie patikrinti ar as nemeluoju paskambino i sanitex firma sanitex firmoj yra toks dirba direktoriumi Petras senis su kiausais kaip as vadinu labai kietas kai iseidinejiau is darbo tai nenorejo litu sumoketi tipo duodam vyriskai rankas ir  nezinome vienas kito ir plius pasake 3 savaites atidirbti pasakiau nesiruosiu parodyk toky istatyma tai senis isvis jau net staugti pradejo ant manes.Kai paskambino ta firma jam jis pripasakojo stai toki dalyka kad as ismestas ne savo noru isejiau o jie ismete uztai kad as girtas buvau tai yra nerealus melavimas ir kai pasiklause dabar del virsvalandziu jis sako jokiu virsvalandziu nebuvo tiesiog meluoja viska.Dabar ta firma antradieni pasakys ar priema mane ar nepriema kaip manote ka tokiu atveju kaip man pasielgti juk tai kad girtas ir kitos pasakos juk jis viska meluoja nenori kad as isidarbinciau kur nors.

siaip paimk ir uzsiumdyk ant sanitexo instancija kad jie virsvalandzius dirba...ta prasme kad tikrai ateje rastu dirbant virsvalandzius o tabelyje to nebutu...tada dirikas tures ka veikti ir galvos ka kalba;)

24

as tai neieskociau tokiose imonese darbo pries tai nepasidomejus is pazystamu atsiliepimu (apie esancias darbo salygas)kurie dirbo arba dar tebedirba

25

Tomas26 matosi tu nedirbes stipresnio darbo duodu 100%.Tu jeigu butum pvz su mumis kur padirbes statybose nemanau kad butum labai jau toks atrodantis kas as toks.Tiesiog matosi kad rasai beleka i visas temas svarbu kad gauti tuos vadinamus kazkokius taskus juk tai pastebima gan labai.Na seip 26 metu zinai kiek draugu turiu jie visiskai pilnai viska supranta apie firmas ir visa kita tiesiog kazka nori pasirodyti bet tau to matomai nepavyksta.Tiesiog nerasyk jeigu tema nepatinka i cia ir viskas o jeigu tau tu reikia labai jau tasku tai perkalbesiu kaip nors su sio forumo administratoriais ir taskus tuos mano prides tau tai manau geriausias varijantas butu.

26

Laimi !! tai kaip sekesi... ????

27

Andrius25 siandiena kaip tik kalbejiausi su vienu zmogeliu jis dirbo  Sanitexe buvo dar blogesnis atvejis ir ka manai pas jy giminese yra siek tiek is mokesciu ir viso kito giminiu.Na ir surade cia buvo pries pora metu labai daug pas juos minusu stai jau ka sako vien neismoketos algos jeigu tiek  rasta minusu daug.Tiesiog reikia toki kaip ta Tomas26 idarbinti pasiziuresime jo sypsena ka jis paskiau sakytu labai net idomu butu visiems pasiziureti ar tiesiog susitikus pasikalbeti su juo.Jis manau mano kas as toks man ten niekas nepadarytu nieko ir taip toliau matosi zmogus nedirbes dar tokiu darbu tik nori kazka protingesnio pas mus dirbo irgi tokie du broliukai iki dabar dirba dar kaip avineliai tiesiog kas as esu toks kai sanitexo apranga su grazia reklama ir visa diena nuo ryto iki vakaro dirbu:)

28

Nu ir juokdarys tu..:D Vat butent kad dirbes as tu darbu ir statybu ir visko, nusiramink..O siaip tai tingiu su mergaitem gincytis..:D O kas tie taskai kur jie gaunami ir kur jie parasyti ir kam jie reikalingi  tai as net nzn..:D:D..Taiva maziau skuskis cia o mastyk labiau..:D

29

Rokas19 labas.Viskas puiku ryt pirma darbo diena mano atlyginimas bus didesnis negu sanitexo nors pasziurek koks lygis vienos firmos ir kitos sanitexas ir kita firma.Pasitikejo manimi sanitexas ablominasi nes zino kad neirodys nes as juk savo noru isejiau o tai viskas buna irasyta o ne uz kokius girtuokliavimus darbe.Ryt pirma darbo diena ir atsakymas mano bus ar as sutinku su ju firma dirbti ar nia bet iskarto sakau kad aisku kad sutinku.Darbas bus nuo 7-17h o sanitexe buvo nuo 8-17h bet dirbdavome nuo 8-21.22h arba nuo 10.30 iki 21-00 cia tipo zinai nera virsvalandziu:DO sioj dabar firmoj pradesiu irodyti kad sugebu rimtai kad butu firma patenkinta ir gautu pasitikejima manimi.:::305

30

Tomas26 jeigu sakai mergaite paminek firmas uriose dirbai butent kuom nera problemos tai suzinoti bet zinok kad gali paskiau labai apsijuokti pries visus nes teko man negalvok kad tik Vln dirbti.O tau ziuriu visi mergaites jeigu tu pideras tai zinai nevadink visu mergaitemis.

31

Sekmes, Laimi wink

32

tai sekmes naujame darbe.....Laikykis

33

Keistos tos mergaites..:D

34

aciu Viktorija24 miela is tavo puses jeigu viskas gerai po pirmo atlyginimo pasikviesiu kur i kokia kavine:)Viktorija24 ryt papasakosiu kaip sekesi siandiena cia nerasysiu nes visokie idiotai tiesiog neturi kas veikti tai ir lenda i tema nezinia ko.

35

Tomai ir Laimi, baikit gincytis del nieko... Nemanau, kad yra reikalas vienas prie kito kabinetis... nebukit mazi vaikai....:::138

36

Laimi sekmes naujame darbe. wink big_smile teisybe nugalejo.. smile wwwooohooo ... big_smile:D:D:D:D

37

Rokas19 aciu aciu:::526:::515

38

Agne ir Viktorija ir jums mergaites aciukas o cia jau ir jums priklauso manau buciukas smile:::440cia Viktorijiai buvo dabar ir Agnes eile :::440:::431na ir kaip moteriskos lyties tai iteiksiu jums kaip vyras po gelele abiejoms prasom Viktorija :::408 prasom Agne :::409 .:::431

39

:::416aciu aciu, kam tos geles:::421

40

aciukas-pralinksminai mane hi hi smile mielai padiskutuociau