Topic: Ką valgote šį vakarą?
taigi, ką valgote dabar?
gal dešrytę, o gal kokį sveikuolišką burokėlių čipsą?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką valgote šį vakarą?
taigi, ką valgote dabar?
gal dešrytę, o gal kokį sveikuolišką burokėlių čipsą?
taigi, ką valgote dabar?
gal dešrytę, o gal kokį sveikuolišką burokėlių čipsą?
Obuolių sūrį. Pačios darytą. Su riešutais, apelsinų žievelėmis, gervuogėmis ir džiovintais abrikosais.
Snickeriuka Prie Viskiukoo
Nepamenu kada valgiau. Rytoj pirksiu. Arba Marsą su migdolais. Arba abu.
Shameless wrote:Snickeriuka Prie Viskiukoo
Nepamenu kada valgiau. Rytoj pirksiu. Arba Marsą su migdolais. Arba abu.
Nuu Sokoladas Duoda Daugiau Galvelee jei Kaa AISKU VEL Busii Nesupratlyvaa OK Tyliuu Varau Dumelioo Prisidegt
Andre, o pati ką valgai?
Laimutė wrote:Shameless wrote:Snickeriuka Prie Viskiukoo
Nepamenu kada valgiau. Rytoj pirksiu. Arba Marsą su migdolais. Arba abu.
Nuu Sokoladas Duoda Daugiau Galvelee jei Kaa AISKU VEL Busii Nesupratlyvaa OK Tyliuu Varau Dumelioo Prisidegt
Aš neužmiegu jei pavakary šokolado pavalgau.
Andre wrote:taigi, ką valgote dabar?
gal dešrytę, o gal kokį sveikuolišką burokėlių čipsą?Obuolių sūrį. Pačios darytą. Su riešutais, apelsinų žievelėmis, gervuogėmis ir džiovintais abrikosais.
Suriuks Netinka prie Viskiukoo jei Atvirai
Laimutė wrote:Andre wrote:taigi, ką valgote dabar?
gal dešrytę, o gal kokį sveikuolišką burokėlių čipsą?Obuolių sūrį. Pačios darytą. Su riešutais, apelsinų žievelėmis, gervuogėmis ir džiovintais abrikosais.
Suriuks Netinka prie Viskiukoo jei Atvirai
Jo, nelabai. Prie whiskio tinka geras sausas kumpis, rūkyta lašiša, juodas šokoladas...
Andre, o pati ką valgai?
Pekino kopūstą - labai patogu atsipjaunu skridinuką ir valgau filmą žiūrėdama
Snickeriuka Prie Viskiukoo
siaubas.... kam taip gadinti viskį?
Shameless wrote:Snickeriuka Prie Viskiukoo
siaubas.... kam taip gadinti viskį?
Grynas ir man labai patinka. Išgėri gurkšnelį, palaikai burnoje ir po lašelį nuryji....mmmmh
Laimutė wrote:Andre, o pati ką valgai?
Pekino kopūstą - labai patogu atsipjaunu skridinuką ir valgau filmą žiūrėdama
Aš panašiai su cikorija darau. Po lapelį į varškės padažą ir į burną
Bet Gyviems Padarams KARTAIS ir Pasikt Norisii BeGeDis Tare Mintelee
Tai ir sukurkite dar vieną asmeninę temą šalia džipų - mintelė, jei supratot
Shameless wrote:Bet Gyviems Padarams KARTAIS ir Pasikt Norisii BeGeDis Tare Mintelee
Tai ir sukurkite dar vieną asmeninę temą šalia džipų - mintelė, jei supratot
Joo Aptaskytii PURVAIS
Avižinių dribsnių košė - pusryčiams, pietums irgi liko
Tikrų dribsnių, o ne tų nugarintų, prisaldintų, su uogų pėdsakais sumaišytų
Avižinių dribsnių košė - pusryčiams, pietums irgi liko
Tikrų dribsnių, o ne tų nugarintų, prisaldintų, su uogų pėdsakais sumaišytų
Kuo ją paskanini?
Pietums bus geltonų žirnių su odelėmis sriuba. Kaimiškai. Puode: Vištienos kaulai, bulvės, svogūnas, morkos, žirniai, petražolės, krapai, druska, lauro lapas, kvapūs pipirai ir į pabaigą sudėsiu brokolius.
Andre wrote:Avižinių dribsnių košė - pusryčiams, pietums irgi liko
Tikrų dribsnių, o ne tų nugarintų, prisaldintų, su uogų pėdsakais sumaišytųKuo ją paskanini?
vanduo, pienas, druska, dribsniai, kartais vos vos cukraus - skonio sustiprinimui, o ne pasaldinimui.
Man skanu ir taip
Nuoširdžiai manau, kad košės su sviestu, uogom šaldytom ar uogienėm neturi nieko bendro sveika mityba
Aš ir taip, kitų manymu, maitinuosi itin nesveikai, tad bent košes valgau sveikai - man pasisekė, nes jos man iš tiesų skanios be nieko
Pietums bus geltonų žirnių su odelėmis sriuba. Kaimiškai. Puode: Vištienos kaulai, bulvės, svogūnas, morkos, žirniai, petražolės, krapai, druska, lauro lapas, kvapūs pipirai ir į pabaigą sudėsiu brokolius.
labai spalvinga visomis prasmėmis
o vištienos kaulai kokie - iš keptos vištos?
Tai labai puikiai.
Jei aš pusryčiauju, tai darau dribsnių sriubytę. Riešutai, saulėgrąžų sėklos, traiškytos sėmenys, moliūgų sėklos, druska, razinos arba įpjaustau džiovintų slyvų. Visko po truputį, kad bendro kiekio gautųsi gera sauja. Užpilu, kad apsemtų, užverdu ir uždėjus dangtį palieku stovėti ant išjungtos viryklės kokiai 10 minučių. Tada į dubenėlį, užpilu pienu pagal norimą skystumą ir viskas. Labai ilgam sotina.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką valgote šį vakarą?