1,361 (edited by Federalinis distancinis valdymas 2023-02-23 05:23)

Re: Ką geriate šį vakarą?

Narkomanas šeško galva, ramiai.

1,362

Laimutė wrote:

Avižų pienas. Savos gamybos.

atnešk ir man:)

1,363

Edvinas wrote:
Laimutė wrote:

Avižų pienas. Savos gamybos.

atnešk ir man:)

Okay, tada darysim avižų pieno party  big_smile

1,364

darom) pas Laimute namuose big party

1,365

Konstantinas wrote:

darom) pas Laimute namuose big party

Gerai. Įėjimas - pakelis avižinių dribsnių big_smile

1,366 (edited by Federalinis distancinis valdymas 2023-02-23 11:03)

Kaip jūs nesuprantate, kad savos gamybos avižų pienu ji vadina savo vyro spermą.

1,367

ieskoko esme: kokia tema bepradetum viskas nukrips i alkoholi ir seksa)

1,368

O tai reiškia, kad svarbiausia gyvenime yra seksas ir alkoholis.

1,369

tikrai taip

1,370

Konstantinas wrote:

Kol neprasideda asmeniškos patyčios , šmeižtas ir moralinis terorizmas, galima ir nukrypti. smile

1,371

Laimutė wrote:
Konstantinas wrote:

Kol neprasideda asmeniškos patyčios , šmeižtas ir moralinis terorizmas, galima ir nukrypti. smile

o ka padarysi? tai internetas cia taip buna

1,372

adminai dabar mus skaito ir negali suprasti kas cia darosi

1,373 (edited by Laimutė 2023-02-23 22:04)

Konstantinas wrote:

adminai dabar mus skaito ir negali suprasti kas cia darosi

Jeigu jie skaitytų, taip tikrai nebūtų.
Juk įmanoma ir be to gražiai diskutuoti. Deja ne visi gali. Kaip kuriems būtina drabstytis.

1,374 (edited by Valdas 2023-02-23 22:07)

Pavyzdžiui, Laimutė ne visada gali kultūringai diskutuoti. O aš maniau, kad jūs adminai. Konstantinas, Ieva ir Laima - labiausiai tiktų kaip dažniausi dalyviai ir forumo veiksmo palaikytojai. Tuo pačiu būtumėte ir moderatoriai.

1,375

Laimutė wrote:
Konstantinas wrote:

na nzn sexas yra vienas iš didžiausių malonumų, o alkoholis padeda visko per daug nesureikšminti, tad argi tai jau taip yra blogai? XD

1,376

tarp kitko prigėriau tekilos su druska Klaipėdoje per šviesų festivalį, tinder mach regis tik su vaikuotomis moterimis, negi nėra nevyksių dar be vaikų moterų Klaipėdoje, dar truputis ir esiu ieskot komfortabilios temperatūros mano kiaužiniams pagal VALDĄ...

1,377

https://1drv.ms/u/s!AnJOubNVQ3fE0jyZtev1Q3W6-TJu?e=QIgoaG
https://1drv.ms/u/s!AnJOubNVQ3fE0j0746LIc4q5sjwS?e=39HOGA
https://1drv.ms/u/s!AnJOubNVQ3fE0j4buXdo2RmNJxaf?e=7qT1hL
**** kaip viskas užpiso, kas paduodama... **** šita valstybe...

1,378 (edited by Valdas 2023-02-23 22:43)

Vytautai, jei nerandi tinkamos moters, tavo kiaušiniams jau gali būti kaput. Todėl be gydymo neapsieisi. Bet ne bėda - pasiimi skutimosi peiliuką ir vienkartinių nosinių pakelį, nusiskuti kiaušinius, gal ir nenuskutus gerai, nebandžiau, sudedi 4 vnt 4 sluoksnių arba 5 vnt 3 sluoksnių arba pagal save nosinių vieną ant kitos, įsidedi į jas kiaušinius ir nešioji dieną-naktį bei skaičiuoji, kol praeis kokie 2-3 mėnesiai spermatogenezės naujų, gerų spermatozoidų pagaminimo, ir nebenorėsi beprasmiškai mylėtis, tik vaikų turėti, todėl gyvensi ramybėje ir džiaugsme.

Yra 2 būdai gyventi ramybėje ir džiaugsme be sekso: 1. Sunaikinti spermatozoidus bei pačius organus ir tapti nevaisingais. 2. Atstatyti reikiamos temperatūros normalią spermatozoidų gamybą bei organų veikimą ir visą gyvenimą būti vaisingais.

Jums rinktis.

1,379

Valdas wrote:

Jei nerandi tinkamos moters, tavo kiaušiniams jau gali būti kaput. Todėl be gydymo neapsieisi. Bet ne bėda - pasiimi skutimosi peiliuką ir vienkartinių nosinių pakelį, nusiskuti kiaušinius, gal ir nenuskutus gerai, nebandžiau, sudedi 4 vnt nosinių vieną ant kitos, įsidedi į jas kiaušinius ir nešioji dieną-naktį bei skaičiuoji, kol praeis kokie 2-3 mėnesiai spermatogenezės naujų, gerų spermatozoidų pagaminimo, ir nebenorėsi beprasmiškai mylėtis, tik vaikų turėti, todėl gyvensi ramybėje ir džiaugsme.

Yra 2 būdai gyventi ramybėje ir džiaugsme be sekso: 1. Sunaikinti spermatozoidus bei pačius organus ir tapti nevaisingais. 2. Atstatyti reikiamos temperatūros normalią spermatozoidų gamybą bei organų veikimą ir visą gyvenimą būti vaisingais.

Jums rinktis.

Beje. Mano mergina mane paliko, nes jos makštis nuolat per aukštoje temperatūroje, todėl ji visada nori mylėtis, o aš atradau celiuliozės ramybę. Aš jai sakiau, bet jai patinka seksas ir degradacija. Kas gali būti geriau, kai nereikia palikti pačiam.

tavo pasaulis aplink tave Valdai gana teisingas. tiesiog, ten tie Briuselyje(ar savivaldybės) neturi sveikos fantazijos kur pinigur verčiau investuot, o moterys šioje visuominėje, subresta kai pora kartu išsiskiria ar ar bent vieno nesantuokinio vaiko susilaukia... mane kankina depresininko logika- aplinkui vien neišmanėliai...

1,380

Vytautas wrote:
Laimutė wrote:
Konstantinas wrote:

na nzn sexas yra vienas iš didžiausių malonumų, o alkoholis padeda visko per daug nesureikšminti, tad argi tai jau taip yra blogai? XD

smagu ieskoke sutikti bendraminti