Tema: Kaip jauciates?
Kaip jauciates?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip jauciates?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kaip jauciates?
Kaip jauciates?
Soti
atsitusines ir issitaskes
Frenkai, gal žinai kur Irmis dingo? Ar viskas jam ok?
Kaip čia jausiesi... karšta, gaisrai visur, neramu dėl klimato pokyčių.
pajebat
jatau, o dar jeigu pasigilinti kokiose vedose apie reinkarnacijas, tai iš viso pekla visų laukia, žiauru, slėpkimės po lapais, Dievai kogero visų išsižada, dar kada smalą jau ne ant kelių pils, o kokiuose Palangos paplūdimiuose, ai nors katik girdėjau Latvijoj kokios toksinės atliekos jau išsibėgo į baltijos jūrą XD, viskas klostosi tik blogyn:DD, o jeigu iš tikro, tai mano katiniukę lauklinę/prijaukintą vakar galimai užpjovė...;(. kaip jūs čia gyvenat? senei ir aš čia bebuvau, bet manes niekas gal per daug ir nepasigedo, kažkas kitas paklodes čia kloti pradėjo...:DD
Fjord parašė:Kaip čia jausiesi... karšta, gaisrai visur, neramu dėl klimato pokyčių.
jatau, o dar jeigu pasigilinti kokiose vedose apie reinkarnacijas, tai iš viso pekla visų laukia, žiauru, slėpkimės po lapais, Dievai kogero visų išsižada, dar kada smalą jau ne ant kelių pils, o kokiuose Palangos paplūdimiuose, ai nors katik girdėjau Latvijoj kokios toksinės atliekos jau išsibėgo į baltijos jūrą XD, viskas klostosi tik blogyn:DD, o jeigu iš tikro, tai mano katiniukę lauklinę/prijaukintą vakar galimai užpjovė...;(. kaip jūs čia gyvenat? senei ir aš čia bebuvau, bet manes niekas gal per daug ir nepasigedo, kažkas kitas paklodes čia kloti pradėjo...:DD
Pagaliau atsiradai. Žinoma, kad pasiilgom.
Gaila katytės.
Nu, čia vis dar pasitaiko visko.
Darius irgi kolkas nesirodo kažkodėl.
Fjord parašė:Kaip čia jausiesi... karšta, gaisrai visur, neramu dėl klimato pokyčių.
Manau kad katiniuke ne tik papjove o jau ir suvalgė. Svarbu skaniai pagaminti ir kepti orkaitėje su grietines padažu ir troskintom bulvėm
Nuostabus laikas - esame gyvi, pavalgę, Lietuva graži šalis, internetas veikia, lyja, pilna galimybių naujoms patirtims
Nu Laba Langus Nusivalykit,kurie ant Nosytes kaboo JAUSITES Geriau Nuu As cia kaip Visad Gylioj Mintyy Varau golt Pas Mani 3h Nakties rodo
Nu, tai kur tave du mėnesius velnias nešiojo ?
Fjord parašė:Frenkai, gal žinai kur Irmis dingo? Ar viskas jam ok?
As Gyvss Johahana Babaj Uzteks Lyst Mana Subineee
Neriesk nosies. Džiaukis, kad dar bent kas pasidomi tokiu apsisnarglėjusiu chronia. Padėkoti už rūpestį turėtum, paršeli.
Shameless parašė:Fjord parašė:Frenkai, gal žinai kur Irmis dingo? Ar viskas jam ok?
As Gyvss Johahana Babaj Uzteks Lyst Mana Subineee
Neriesk nosies. Džiaukis, kad dar bent kas pasidomi tokiu apsisnarglėjusiu chronia. Padėkoti už rūpestį turėtum, paršeli.
Varyk Laimute
jauciuosi pavarges susales bet patenkintas savimi ir gyvenimu
Po Prakeiktos Operacijos Jauciuos Gyvasssss
Ar apsičiupinėjai, a viskas vietose? Nenupjovė ten ko per daug?
Ispjove o Nenupjove jei Atvirai bet Niponial kaip Visad
Ponial ponial... Vienam čia irgi darė operaciją tai po to apšlubo ant trečios kojos
Šiandien pavargusi, bet patenkinta darbų rezultatais
Nauja mano kontoros padėjėja labai mėgsta muziką. Tai dar pusė bėdos kai ji jos klauso truputį garsiau nei mano leista, bet ji dar ir dainuoja kartu.
Šiandien buvo atidarytas langas ir pro šalį važiuojanti gatvės valomoji mašina sukėlė triukšmą. Ji pašoko ir skubiai uždarė langą. Tuomet aš ir sakau: - o, dabar dar geriau girdėsis tavo dainavimas. Deja ji nesuprato mano ironijos ir dainuoja dar garsiau.
Ką daryti? Kaip čia kuo subtiliau jai pasakyti, kad užsičiauptų (?)
Pasakyti, kad ji dirba padėjėja, o ne dainininke ir paprašyti, kad atliktų darbus tik savo kompetencijos ribose, o dainuotų savo namuose ar su draugais
Pasakyti ramiai, paprastai ir kuo greičiau.
Žmogus natūraliai nesupranta, kaip ir mes savo "dainavimų" irgi nesuprantam
Dauguma viršininkų panaudotų tokiems pasakymams tarpininką.
Ironija iš viršininkų pusės darbe, bent jau man, nesuprantama Viršininkų komandos turi būti aiškios ir be jumoro, nes žmonių jumoro jausmas sutampa retai, ypač darbiniuose santykiuose.
Pasakyti, kad ji dirba padėjėja, o ne dainininke ir paprašyti, kad atliktų darbus tik savo kompetencijos ribose, o dainuotų savo namuose ar su draugais
Pasakyti ramiai, paprastai ir kuo greičiau.
Žmogus natūraliai nesupranta, kaip ir mes savo "dainavimų" irgi nesuprantam
Dauguma viršininkų panaudotų tokiems pasakymams tarpininką.
Ironija iš viršininkų pusės darbe, bent jau man, nesuprantama Viršininkų komandos turi būti aiškios ir be jumoro, nes žmonių jumoro jausmas sutampa retai, ypač darbiniuose santykiuose.
Pas mane nėra tokio griežto skirtumo. Aš stengsiuosi būti su visais vieno lygio. Mano net kabinetas be durų. Pas mane vyrauja draugiška atmosfera. Mes vadinamės vardais ir be jokių "jus". Todėl ir sunkoka man su subtilybėm.
Antraip būčiau jau iš karto griežtai pasakiusi, kad nustotų dainuoti.
Ji gerai išmano savo darbą.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip jauciates?