Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 … 17 18 19 20 21 … 24 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 361 iki 380 iš 464
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Re: Ką valgote šį vakarą?
Konstantinas parašė:Romas parašė:Prie 5 metus kitokie pokalbiai čia vyko be pykčio pazeminimu su geru humoru tik issibarste palaipsniui tie pasnekovai prisimeni Breina?
Oj čia buvo belekiek pykčiu
Tai gal dar anksčiau, prieš mano prisijungimą čia. Ola buvo puolama kažkodėl. Nors normali ir graži moteris yra ir drąsiai sako tiesą į akis. Gaila, kad retai užeina čia.
Gytis buvo įdomus, Patamsis irgi... ai daug buvo. Malonu prisiminti.
- Elle
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Romas parašė:O tu Laimute neprisimeni kuri moteris irgi mazdaug tuo metu ikele sita nuoroda ir parase -taip isivaizduoju Ieskoku susitikima? Ne tu?
https://www.youtube.com/watch?v=tDkrtsxlyD8
Ne, ne aš. Aš nepamenu šito posto su nuoroda. Gal manęs dar nebuvo čia tada.
- Andre
- Forumo Karalius
- Prisijungęs
kažkada vyruose labiausiai vertinau protą.
paskui praregėjau - jei vyras kupinas nuoskaudų, pykčio, jei jo širdis sudiržusi - protas, tokiu atveju, didžiausias minusas....
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Andre parašė:kažkada vyruose labiausiai vertinau protą.
paskui praregėjau - jei vyras kupinas nuoskaudų, pykčio, jei jo širdis sudiržusi - protas, tokiu atveju, didžiausias minusas....
Mano patirties atžvilgiu tai yra vyrai manipuliatyviai protingi. Va tokių nemėgstu. Jie naudoja savo protą visur kur tik sau naudos mato. Tie kiti, kurie protingi, su širdimi ir sąmoju, tokie tiesiog nuginkluoja. O treti, naivūs kaip vaikai, nepiktybiniai ir romūs...juos norisi globoti, bet mylėti sunku. Bent jau man. O paskutinieji, tikri piktybiniai idijotai, na, jie iš pradžių siutina. Po to supranti, kad jie kitaip negali ir tas siutas pavirsta į gailestį. Ant tokio pykti būtų tolygu gulinčio spardymui.
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
O pagal ką jus matuojate vyro protą? Šiaip protas niekaip nesusijęs su asmeninemis savybėmis.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Konstantinas parašė:O pagal ką jus matuojate vyro protą? Šiaip protas niekaip nesusijęs su asmeninemis savybėmis.
Kalba juk ir eina apie protą.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Kodėl protas nesusijęs su asmeninėmis savybėmis?
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Pavyzdžiui mano paminėtas manipuliatyvusis turi nemažai neigiamų savybių. Gali būti gobšūs, apgavikas ir pan.
Naivoko proto vyras gali būti geraširdis, dosnus, patiklus ir panašiai.
372 Atsakymas nuo Andre 2023-08-07 14:20 (redagavo Andre 2023-08-07 14:22)
- Andre
- Forumo Karalius
- Prisijungęs
Konstantinas parašė:O pagal ką jus matuojate vyro protą? Šiaip protas niekaip nesusijęs su asmeninemis savybėmis.
tai apie tai ir eina kalba, kad vyro proto naudingumas priklauso nuo jo asmeninių savybių
jau nuvalkiotas pvz. su peiliu - tai geras ar blogas daiktas? priklauso nuo to, kas jį naudoja - vienas žmogus juo žudys, kankins, ir pan. o kitas sukurs nuostabių dalykų ar apgins nuo užpuoliko....
tas pats ir su vyro protu - vienas sukurs strategijas kaip naikinti pasaulį, pažeminti kitus, įrodyti, kad gyvenimas niekam tikęs, o kitas...
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Andre parašė:Konstantinas parašė:O pagal ką jus matuojate vyro protą? Šiaip protas niekaip nesusijęs su asmeninemis savybėmis.
tai apie tai ir eina kalba, kad vyro proto naudingumas priklauso nuo jo asmeninių savybių
jau nuvalkiotas pvz. su peiliu - tai geras ar blogas daiktas? priklauso nuo to, kas jį naudoja - vienas žmogus juo žudys, kankins, ir pan. o kitas sukurs nuostabių dalykų ar apgins nuo užpuoliko....
tas pats ir su vyro protu - vienas sukurs strategijas kaip naikinti pasaulį, pažeminti kitus, įrodyti, kad gyvenimas niekam tikęs, o kitas...
Teisinga ir tiksli įžvalga
- Andre
- Forumo Karalius
- Prisijungęs
Konstantinas parašė:Romas parašė:Labai lengva ragana atskirt tarp moteru tereikia tris kart uzspjaut ant uodegos
Norėčiau būti Raganos vyras
Konstantinai, pasinaudojai proga - atsiveria Liūtų vartai, paprašei ir gausi žmoną raganą
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Andre parašė:Konstantinas parašė:Romas parašė:Labai lengva ragana atskirt tarp moteru tereikia tris kart uzspjaut ant uodegos
Norėčiau būti Raganos vyras
Konstantinai, pasinaudojai proga - atsiveria Liūtų vartai, paprašei ir gausi žmoną raganą
Labai puiku aš nieko prieš) gyvensime ilgai ir niekada nesibarsime
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Šiandien nestsispyriau ir suvalgiau klasišką plombyrą. Iškart mašinoj, nedavežiau iki namų
- Andre
- Forumo Karalius
- Prisijungęs
gal įvairumo dėlei šįvakar ir nevalgyti, ir negerti
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Laimutė parašė:Šiandien nestsispyriau ir suvalgiau klasišką plombyrą. Iškart mašinoj, nedavežiau iki namų
Aš irgi mėgstu mašinoje valgyti) ir gerti irgi
- Andre
- Forumo Karalius
- Prisijungęs
vien tik grybai valdo mus!
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Lietuviško kisieliaus radau parduotuvėj. Iš jo išviriau saldžią sriubą su makaronais ir džiovintais vaisiais. Abrikosai, slyvos, mango, obuoliai, avietės, datulės ir papaja. Truputį grietinėlės ir pirmyn. Skonis beveik kaip vaikystėje.
Žinutės: nuo 361 iki 380 iš 464
Puslapiai Ankstesnis 1 … 17 18 19 20 21 … 24 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.