Re: Paįvairinimui
viska..o ka tu???
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Paįvairinimui
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 26 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
viska..o ka tu???
ta paty.. ar tiki kad sena meile nerudija ?
tikiu..o tu???ir kodel?
tikriuasiai tikiu... bet jei ta meile tikra o ne tokia pawirshutinishka
megstamiausi ledai?
,,Dave" siaip visi kurie ne sokoladiniai....kodel ne mokykloje esi??
buwau mokykloje , skaitykloje, prie pc wa dabar namuose sedziu
ka galwoji apei zmones kurie bega ish pamoku?
tiesiog neatsakingi,nepareigingi ir nepatikimi zmones bus ateityje....ar pati esi pabegusi is pamoku??
jo,zinoma,koks mokinys jei nepasiplauna is pamoku,va....:D bet aisku tai reikia daryti su saiku.....:D Daugiausia tavo demesio sulaukes filmas?
how high. kokia megstamiausia laida?
laida....tikriausiai vakaras su marijonu....kartais yra i ka paziureti....:D isimintiniausia diena?
Vairavimo egzaminas..ar skaitote knygas??
skaitau.. dabar skaitau diewu mishka.. tik kazkaip nelabai skaitosi.. turi mylimiausia zaisla?
turiu...o tu istisa para sedi prie kompo kad nuolat atrasineji???dievu miskas gera knyga truputi kraupi bet patiko man
man ir patiko , tik truputy tas pats per ta pati rasoma...joa istisa diena mokykloj sedziu per informa, namie irgi sedziu kai ner ka weikt.. o tau tai trugdo? negalima?
galima galima.....man netrukdo,kaip tik faina,nes idomi pasnekove randam bendru temu....nekreipk demesio i vyresnius,kiek norim tiek ir sedim,niekas neuzdraus:D nuobodziausia pamoka?:p
man tai irgi netrukdo tik galvoju ar nepabosta prie to kompo???chemija pati nuobodziausia pamoka....isimintiniausia rugsejo-1d.?
Ievute
Viktorija, suprantu tawe... zinok man priklausomybe nuo sito aparato...
nepabosta , kai turiu ka weikt
o rusgejo 1.. ysimintiniausia... tikriausiai kai buwau maza... y pirma klase mama uz rankutes atwede.. na ir ten bestowint dwyliktokui bloga pasidare ir jis apalpo,tiesiai ant manes (atsimenu tik tiek kad werkiau).. dar yra nuotrauku is tos nelemtos swentes , tai wisa tokia apsiwerkus...
wat...
yvykis ,kurio negali pamirst?
pries 18 metu, lankiau mama ligoninej, kai gime broliukas..:) esi ka nors pavogus?pavoges?
hm... ne o tu?
as irgi nieko.....be to ar mandagu to klausiti,man tai kazkaip atrodo nelabai etiska....:p
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 26 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Paįvairinimui