81

Re: Paįvairinimui

viska..o ka tu???

82

ta paty.. ar tiki kad sena meile nerudija ?

83

tikiu..o tu???ir kodel?

84

tikriuasiai tikiu...  bet jei ta meile tikra o ne tokia pawirshutinishka smile
megstamiausi ledai?

85

,,Dave" siaip visi kurie ne sokoladiniai....kodel ne mokykloje esi??

86

buwau mokykloje , skaitykloje, prie pc smile wa dabar namuose sedziu smile
ka galwoji apei zmones kurie bega ish pamoku?

87

tiesiog neatsakingi,nepareigingi ir nepatikimi zmones bus ateityje....ar pati esi pabegusi is pamoku??

88

jo,zinoma,koks mokinys jei nepasiplauna is pamoku,va....:D bet aisku tai reikia daryti su saiku.....:D Daugiausia tavo demesio sulaukes filmas?

89

how high. kokia megstamiausia laida?

90

laida....tikriausiai vakaras su marijonu....kartais yra  i ka paziureti....:D isimintiniausia diena?

91

Vairavimo egzaminas..ar skaitote knygas??

92

skaitau..  dabar skaitau diewu mishka..  tik kazkaip nelabai skaitosi..  turi mylimiausia zaisla?

93

turiu...o tu istisa para sedi prie kompo kad nuolat atrasineji???dievu miskas gera knyga truputi kraupi bet patiko man

94

man ir patiko , tik truputy tas pats per ta pati rasoma...joa istisa diena big_smile mokykloj sedziu per informa, namie irgi sedziu kai ner ka weikt.. o tau tai trugdo?  negalima? big_smile

95

galima galima.....man netrukdo,kaip tik faina,nes idomi pasnekove big_smile randam bendru temu....nekreipk demesio i vyresnius,kiek norim tiek ir sedim,niekas neuzdraus:D nuobodziausia pamoka?:p

96

man tai irgi netrukdo tik galvoju ar nepabosta prie to kompo???chemija pati nuobodziausia pamoka....isimintiniausia rugsejo-1d.?

97

Ievute smile smile smile  Viktorija, suprantu tawe...  zinok man priklausomybe nuo sito aparato... smile nepabosta , kai turiu ka weikt smile o rusgejo 1.. ysimintiniausia...  tikriausiai kai buwau maza...  y pirma klase mama uz rankutes atwede..  na ir ten bestowint dwyliktokui bloga pasidare ir jis apalpo,tiesiai ant manes (atsimenu tik tiek kad werkiau)..  dar yra nuotrauku is tos nelemtos swentes , tai wisa tokia apsiwerkus... smile wat...
yvykis ,kurio negali pamirst?

98

pries 18 metu, lankiau mama ligoninej, kai gime broliukas..:) esi ka nors pavogus?pavoges? big_smile

99

hm... ne big_smile o tu?

100

as irgi nieko.....be to ar mandagu to klausiti,man tai kazkaip atrodo nelabai etiska....:p