Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 … 58 59 60 61 62 … 70 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 1181 iki 1200 iš 1383
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Re: Karas Ukrainoje
Parantu parašė:As daug kalbejas su ukrainieciais. Mano manymu, jie tiesiog su sugadinta psihika. Su jeis kalbant, turi saugotis, kad kazko tokio nepasakyti tuoj uzsitrauksi nemalone. Kita vertus, musu zmones taip pat tuom serga. Cia jau psihine epidemija. Zmones tiesiog bijo issakyti savo mintis, jie geriau priima ukrainietiska standarta, kad tik islikti lojaliam. Kita vertus, taip zmones elgdamiesi, jie isduoda patys save. O tai jau pati sunkiausia nuodeme. Pelai ir grudai, visi savo vietoje.
O už ką tu taip myli rusus ir Rusiją?
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Po to, kai Zelenskis paliko Vasingtona, jis nuvyko i Nju Jorka. Ten ivyko slaptas susitikimas su salies finansitais, vadovu JP Morgan, Google ir Blackstone. Zelenskis paliko slapta susirinka ir paskire sataniste Marina Abramovic Urainos pasiuntine. Jos saskaitoje daug nugalabitu vaiku, ju kraujas, ritualinis aukojimas.
pinigu prase? ar ginklu?
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:As ten mokiaus, ten kazkiek gyvenau. Galiu pasakyti tiek, greiciausiai manyje susiformavo butent toks mentalitetas. Man tai patinka, man tai priimtina, tai mano. Kita vertus, as gi daug kalbejau ne vien su ukrainieciais, bet ir su rusais, baltarusiais. Tai visai kita kategorija zmoniu, ju psihika, na tiesiog adekvati, jie supranta ukrainieciu padeti ir jiems ju tiesiog gaila. Nei vienas is ju nera pasakes, kad reikia neikinti ukrainiecius, tuo tarpu, ukrainieciai kitaip ir nekalba, kaip kad, sunaikinti, issaudyti visus rusus. As su tuom susiduriu tiesiog kaktomusa. Ir ka dabar daryti? Apsimesti kad to nematau, prisijungti prie kaholu nacistu? Jei jie serga, cia ju problema, jei jus tuom uzsikretete, cia jau jusu asmeninis pasirinkimas. Maza to, tu Laimute, man cia priekaistauji, tu taip pat tuom sergi. Man tiesiog gaila taves. Pasibaigs ta ukrainietiska beprotybe, kuom tuomet busite, kaip tuomet save teisinsite? Jug tai isverstskurio morale.
Aš niekam nepriekaištauju. Tai buvo paprasti klausimai. Aš žiūriu į politiką ir karinius veiksmus kaip į mus valdančių idijotų žaidimą. Aš nei už vieną, nei už kitą pusę. Man tik gaila bereikalingų aukų, kurių visada galima išvengti. Aš nebuvau už nieką ir nebūsiu nors ir toje vietoje Lietuva ar bet kokia kita šalis būtų. Man vietos užtenka. Laikinas svečiavimąsis žemėje baigsis visiems kažkada. Būtų, žinoma, geriau jei visi mirtų sava mirtimi sulaukę senatvės.
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
o jus pastebejote kad 2022.02.27 kai Rusija pradejo kara kaip graziai pradejo kristi zemyn visu valiutu grafikai? ypac eur/usd ir gbp/usd ? tai doleris krenta ziauriai
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Ka tu rasai, Laimute. Kaip biblijoje pasakyta: Dievas megsta arba salta, arba karta, drungna spjauna lauk. O tu kokia?
Man nerūpi tokie dalykai. Pasidomiu vienu kitu dalyku ir jei manęs nepritraukė iš karto, vadinasi aš ten nereikalinga. O kur aš nereikalinga, ten nesiveržiu per prievartą. Mano supratimas kosmopolitinis.
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
kaip pavyzdi: iki karo pradzios uz viena doleri duodavo 1.4 svaro dabar uz doleri duoda tik 1.2 svaro . doleris prarado net 14 % savo vertes. taip kad Putinas zaidzia dar ir finansini kara
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
taskas 1: karo pradzia 2022 02 taskas 2: nenusisekusio ukru kontrpuolimo pradzia: 2023 07
matot kaip graziai doleris krenta?
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Konstantinas parašė:taskas 1: karo pradzia 2022 02 taskas 2: nenusisekusio ukru kontrpuolimo pradzia: 2023 07
matot kaip graziai doleris krenta?
Ar darai kokią naudą sau iš to?
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Laimutė parašė:Ar darai kokią naudą sau iš to?
truputi darau net dirbt nustojau
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Konstantinas parašė:Laimutė parašė:Ar darai kokią naudą sau iš to?
truputi darau net dirbt nustojau
Nu tai neblogai jei net darbą metei. Gerai, kad tik sektųsi. Tu neprapulsi su savo aštriu protu ir sugebėjimu išgyventi
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Nuo rugsejo pradzios jau penkta magnetine audra. Smugis po smugio, kazkada ir i nokauta galima kristi. Kiek Zeme atlaikys ir ar toks jos tikslas, issilaikyti arba, greiciausiai pasiruosti perejimui. Va suo tai pereis, o ar blusos ant jo sugebes tai padaryti?
Man atrodo, kad tave veikia labiausiai....nu tos magnetinės vėėėtros
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Ateiviai tarp musu. Jie jau senai, bet problema tame, mes tiesiog nenorime ju priimti, del to jie ir slepiasi. Kai mes sugebesime juos priimti tokiais, kokie jie yra, tuomet juos ir pamatysime. Tai neisvengiama, tai tik laiko klausimas.
Nu nežinau, aš tai noriu ateivių. Matau juos, bendrauju su jais...nesislepia jie nuo manęs. Visokių spalvų ir dydžių žmogeliukai tokie tikrai tikrai nemeluoju, indėno garbės žodis. Prisiekiu buratino nosimi
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Rusai pamuse Leoparda.
ir Rheinmetall akcijos is karto pakrito)
1194 Atsakymas nuo Konstantinas 2023-09-28 19:59 (redagavo Konstantinas 2023-09-28 20:00)
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Na stai, ruseliai daugiau nebetieks amerikosams branduolini kura. Kas tie amerikonai, jie jau pries Meksika nieko negali padaryti.
nu visdelto amerikonu 340 mln zmoniu ir jie turi doleri. nors ju pasaulyje daug kas nekencia
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Kalnų Karabacho tuoj nebeliks.
1196 Atsakymas nuo Alegra 2023-09-28 20:34 (redagavo Laimutė 2023-09-28 20:40)
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Na jo, taip raso, kad Kalnu karabahas nebeegzisuoja. Kita vertus, koks skirtumas kaip pavadinsi, svarbu kad zmones butu ten laimingi. Cia tuom siekia padegti visa perimetra aplink Rusija. Pas kazka yra degtuku dezute ir jie jauciasi visagaliai, o kazkas turi statine parako ir kantriai laukia, kol pasibaigs degtuku dezuteje degtukai.
Gražu ten. Teko pabuvoti. Žmonės svetingi, darbštūs ir garbingi.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Zinote mieli, brangus forumieciai. Cia Lietuvoje yra kazkas tokio, kaip Makenos auksas. Tiesa sakant, tikras lobynas. As tai atradau per labai senus rusu saltinius. Tai va, tai nesusyje su auksu kaip tokiu, bet tai tiesiogiai susyje su jaunyste, atjaunejimu, sveikata. Tai kazkas tokio. Jau kiek laiko tai del saves toleruoju,.. Mieli zmones, tiesiog atraskite tai del saves. Oda standi, tvirta, kunas jaunas, jokiu rauksliu, energijos, tiesa sakant uzknisa, nera kur jos deti. Argi tai ne lobis?
Kas čia per lobis?
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
kuo daugiau visur buni tuo daugiau sieloje tustumos
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Laimute, cia tau klausimas paciai sau, atsakyti i ji nebutina. Esi daug kur buvusi, daug ka patyrei. Sakyk, ka is viso to tu issinesei del savo dvasios, sielos, dvasingumo? Ko ismokai, patyrei? Ar tai vien tuscios emocijos, narkotiku doze, po ko nera ka pasakyti. Kiek as kalbejau su tais, kurie keliauja, kazkur kazka paziuri, supranti, visi tai tuscia, apvalkalas blizga, o jame vien ismatos. As nieko is ju neprisibeldziau, kad prie kazko butu galima dvasiskai prisiliesti. Tai be galo liudna. Po to man nesinorisi niekur vaziuoti, nieko pamatyti, nes ten nieko nera. Mane daugiau traukia sibiras, Kailasas, Alhata, Nepalas. O daugiau, vienas, asmeniskasi visnas pries visa gamta.
Kad kažką ypatingo atrasti kelionėse, pasiekus tikslo šalį, joje reikia pabūti mažiausiai metus ir keliauti iš miestų į kaimus ir t.t. trumpas vizitas nieko neduoda, tik nuotraukas prie įžymybių ir filmuota medžiaga. Mielai leisčiausi į tokias ilgas keliones jei leistų sveikata ir turėčiau tiek laiko.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Konstantinas parašė:kuo daugiau visur buni tuo daugiau sieloje tustumos
Man tai ne. Vistiek kažkiek prisilieti prie istorijos. Pamatai savo akimis, pajunti dalelytę dvasios, parsiveži įspūdžių.
Žinutės: nuo 1181 iki 1200 iš 1383
Puslapiai Ankstesnis 1 … 58 59 60 61 62 … 70 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.