Best In The World parašė:Kodel tau taip nepatinka tas faktas kad yra geresniu moteru nei vakaruose?
...
Ir kaip bet koks zmogus suinteresuotas kad pasaulyje zmoniu butu geru daugiau ir padoriu seimu, turetum dziaugtis uz mane kad atskiriu kas yra tikros vertybes, o ne pasiduodu bandai , o noriu kokybes.
Gal neaiškiai parašiau anksčiau
Manęs neskaudina, ką Tu rašai apie savo bendraamžes Vakaruose ir čia. Man pakankamai vienodai, kokios jos yra ir ką kiti apie jas galvoja, Man įdomiau visi žmonės bendrai, tad neišskiriu jų, o tuo labiau nešoku prieš tuos kas jas kritikuoja.
Bet mane iš tiesų erzina visi žmonės, o ypač Tu (nes laikau Tave protingu), kai sako, kad va čia blogai, o ten gerai, bet ir toliau lieka toje jiems nepriimtinoje baloje. Tada mane tikrai ima siutas - jei žinai, kur kitur gerai, jei gali ten nuvykti, tai kurių galų sėdi toj pačioj vietoj pats nelaimingas ir dar kitiems savo zyzimu neduodi ramybės ))
Bet Tu paaiškinai, kad nori savo verslą pertvarkyti, kad galėtum toliau pinigus uždirbinėti būdamas tenai. Dabar jau ramiau miegosiu, ačiū
Va, Laimutė pasakojo apie tai, kaip vyrui pasisekė su vietnamiete Man gal priimtinesnė būtų indė bet... ką mūsų barbariška prigimtis gali pasiūlyti kelių tūkstantmečių civilizacijai.... Čia mes kažin ar mokėjom kailinius drabužius tarp pelkių pasisiūti, kai ten buvo statomi iš akmenų įvairiausi statiniai žvaigždėms stebėti...