Re: Įsimintiniausi koncertai
Bredor 1993
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Įsimintiniausi koncertai
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Bredor 1993
A.Vivaldi "Metų laikai" Valdovų Rūmai. 2016
hahaha
nu kas i kokius koncertus varote? ar niekas niekur visi namie sedi?
geguzes 18 d Maneskin koncertas Rygoj
Artėjant vasarai laikas galvoti apie vasarines padangas savo automobiliui. Didelis asortimentas, žinomi gamintojai https://www.pirkitpadangas.lt/lengvuju- … s-padangos
Apsilankyk ir ruoškis casaros sezonui kartu su mumis
RUSH, Praha,2004,ULTRAVOX,Nottingham,2012,Roger Waters,Kaunas,2018,Nick Mason,Vilnius,2022
Talatkelpšaitės koncertas kultūros salėje 1972 metais.
įsiminė rudo velveto platėjančios kelnės prie rūdų platformos batų ir geltona bliuzelė su raukiniais po kaklu. Ilgi šviesūs plaukai, liekna ir labai graži.
Talatkelpšaitės koncertas kultūros salėje 1972 metais.
įsiminė rudo velveto platėjančios kelnės prie rūdų platformos batų ir geltona bliuzelė su raukiniais po kaklu. Ilgi šviesūs plaukai, liekna ir labai graži.
kiek tau buvo metu 1972 tais?
Laimutė savo garaže turi laiko mašiną
Alegra parašė:Talatkelpšaitės koncertas kultūros salėje 1972 metais.
įsiminė rudo velveto platėjančios kelnės prie rūdų platformos batų ir geltona bliuzelė su raukiniais po kaklu. Ilgi šviesūs plaukai, liekna ir labai graži.kiek tau buvo metu 1972 tais?
10 metų buvo.
Laimutė savo garaže turi laiko mašiną
Neturiu , aš džiaugiuosi, kad iki tiek dagyvenau, o galėjo būti ir kitaip
Pink. Laukiu Adeles...
Laukiu Bryan Adams koncerto Vilniuje.
nieko nelaukiu. noras as jau senas bet koncertai ir tusai buna visada
buvot kas Kauniuke vakar super show ? buvo geru
https://www.youtube.com/watch?v=TCiAaVb_vVI
basshunter per intro tikrai pavare bass galejo daugiau tokiu but dainu tik.
Laukiu Bryan Adams koncerto Vilniuje.
Buvau visai patiko
buvot kas Kauniuke vakar super show ? buvo geru
Nea nebuvau o Tu buvai ar tik per YouTube ziurejai? Šiaip Žalgirio arena gerai tinka pasitaskymams galėtų iš jos naktinį klubą įrengti
Darius parašė:buvot kas Kauniuke vakar super show ? buvo geru
Nea nebuvau o Tu buvai ar tik per YouTube ziurejai? Šiaip Žalgirio arena gerai tinka pasitaskymams galėtų iš jos naktinį klubą įrengti
buvau buvau nu ten kaip naktinis klubas ir buvo tas koncertas, tik gal per daug garso, as isikisau ausines ir kepure uzsidejau kad uzdengtu, nes paskui buna ausis skauda.
Buvo net basshunter sake mazdaug pamazint garsa in the monitors nes skauda ausis lyg
Varyti į koncertą su ausinėmis? Čia tas pats kaip nebūti koncerte) o lieknų šokėjų buvo? Jos ten šoka ant scenos kartais) o duzges po koncerto ar buvo?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Įsimintiniausi koncertai